2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046157 بازدید | 684501 پست

سلام بچه هامن یکم انتقال داشتم امروز رفتم سونو دوتا ساک دیده شدولی جنین دیده نشد گفت دو هفته دیگه بیا یکی چهار هفته وپنج روز دومی چهار هفته و شش روز بود

خدایا شکرت ❤                                                                برای نگاه پر مهرت

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام بچه هامن یکم انتقال داشتم امروز رفتم سونو دوتا ساک دیده شدولی جنین دیده نشد گفت دو هفته دیگه بی ...

ای جوووووونم مبارکت باشه عزیزم بسلامتی 

روال کار همینه اول ساک بعد جنین میاد توش 

خداروشکر

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
ببخشید عزیزم اینا برای قبل انتقالم بود قبل از پانکچر فقط ۱ماه اووبوست خوردم

اها ممنون گلم بابت راهنمایی.ببخشید وقتتو گرفتم

خدا جونم مرسی بابت معجزه ات که روز مادر بهم هدیه دادی🤩
سلام بچه هامن یکم انتقال داشتم امروز رفتم سونو دوتا ساک دیده شدولی جنین دیده نشد گفت دو هفته دیگه بی ...

مبارکت باشن دوقلوهات ایشلا دوهفته دیگه فندقاتم دیده میشن

🍁الله اوزین وریبسن اوزون ساخلا بالام سنه امانت🥹😍😍💙سامیارم🩵
عزیزم من تخمک اهدایی هستم.حالا یه دونور pco بردم.این اطلاعت رو از شما پرسیدم که اگر اوکی بود همین رو ...

عزیزم من خودم پی سی او هستم که اومدم تو سیکل ای وی ای اف چون تخمکای باکیفیتی ندارم اگه از من میشنوین فکرکنم دنبال یه دونر دیگه باشید بهتره حالا باز خودتون میدوند.

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦
ای جوووووونم مبارکت باشه عزیزم بسلامتی  روال کار همینه اول ساک بعد جنین میاد توش  خداروش ...

قربونت برم عزیزم ممنون 😘

خدایا شکرت ❤                                                                برای نگاه پر مهرت

باران جون‌منم با شما هستم بتات چن بود ؟من شنبه میرم دکتر داروهاتو چی تغییر داد ؟

سلام عزیزدلم مرسی که بیادم بودی رفتم سونو سرویکسم ۳۰ شده گفت دوهفته دیگه تکرار کن گفت نی نی دخمله😍

ای جاااانم مبارک باشه  وااای من عاشق دخملم زندگیتون صورتی شد  

عزیزم من خودم پی سی او هستم که اومدم تو سیکل ای وی ای اف چون تخمکای باکیفیتی ندارم اگه از من میشنوین ...

اره گلم خودمم دو دلم برای ایشون...انشالله میگردم یه بهترشو پیدا میکنم.من که هزینه رو میخوا کنم چرا با شک اخه

میشه بپرسم چرا اهدایی می گیرید ؟ببخشید اگه دوس داشتی جواب بده 

عزیزم من ۲۳ سالمه

ولی در سن ۱۶ سالگی تخمدان چپم رو دراورم و حالا دچار یائسگی زود رس شدم.باید اهدایی بگیرم

نمیدونم عزیزم. نمیدونی اصلا شوکه شدم     خودمم چون مهمون داشتم نتونستم برم همسرم رفته بود ...

سلام فاطمه جان خوبی موندم تو فکرت رفتی پیش م سی پور

عزیزم من ۲۳ سالمه ولی در سن ۱۶ سالگی تخمدان چپم رو دراورم و حالا دچار یائسگی زود رس شدم.باید اهدایی ...

سلام عزیزم امیدوارم نتیجه مثبت بگیری شرمنده میپرسم شما پریود میشین با ی تخمدان ؟

خدایا ازت سپاسگذارم . نمیدونم به چه طریقی برایت بندگی کنم تا شکر گزار نعمتی که بهم دادی باشم .