2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046157 بازدید | 684501 پست
اره اول هستش اونم بعد از ٥بار انتقال منفي ،مهم نيست جنسيتش ولي همينجوري خوشم مياد بدونم واقعا فقط دع ...

اره خوب خیلی جالبه انگار تخم مرغ شانسی ببینی توش چیه آدم بلاخره کجکاو میشه انشالله به سلامتی بیاد باعث افتخار و سربلندیت باشه همیشه عزیزززم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آره منم همین فکرارو میکنم  میدونی این بارداری هفته به هفته رو تو اینستا میخونم برا هرهفته یه ع ...

ولی احتمالا پسر داری عزیزم سردختر یه کم آدم تغییر ذائقه میده بازم انشالله سلامت باشه

😂

عزیزم پستِ منو بالا بخون چی نوشتم الان ۱۰ هفته ام هییچچچچچ علائمی ندارم اونوقت شما روز ۳ 🤣🤣🤣🤣

من تو روزای انتقالمم هیچچچ علائمی نداشتم قشنگ مثل قبل انتقال 

انشاءالله که مثبتی به حق آبروی خانم زینب

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
سلام خوبی عزیزم رفتی سونو بیاخبربده ایشالله همه چی خوب باشه  جنسیت نی نی تم ایشالله مشخص میشه ...

گلم pcoبودی؟ذخیرت چند بود؟قبل از شروع سیکل روز سوم چندتا فولیکول داشتی؟.داروهات چیا بود؟چند تا تخمک بود که ۳۲ تا جنین شد؟

ببخشید زیاد شد سوالا

خدا جونم مرسی بابت معجزه ات که روز مادر بهم هدیه دادی🤩
بچه ها من الان ۱۰ هفته و۳ روز هستم هیچ علائمی ندارم یعنی هیچچچچچچ علائمیاااا نه از لحاظ جسمی نه ذائق ...

منم چون چهار روزه انوکسا قطع کردم خمش همین نگرانی رو دارم 😭

امروز دارم میرم ببینم سونو میکنه 

راستی بچه ها سونو زیاد ضرر داره من اگه امروز سونو بشم چهارمین سونوم هست تو هست هفته 😬🥺

ولی احتمالا پسر داری عزیزم سردختر یه کم آدم تغییر ذائقه میده بازم انشالله سلامت باشه

انشاءالله همه بچه ها سلامت بیان بغل ماماناشون

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
منم خیلی دوست داشتن خرید کنم رفتم قیمتارو دیدم ذوقم رفت🤣🤣🤣🤣🤣

🤣🤣🤣آره واقعا به قیمتا که فکر میکنم ذوقم کور میشه🤣🤣

منم چون چهار روزه انوکسا قطع کردم خمش همین نگرانی رو دارم 😭 امروز دارم میرم ببینم سونو میکنه  ...

نه عزیزم فکرای منفی نکن مطمئنم صحیح وسالم داره به رشدش ادامه میده 

منم تا الان ۴دفعه رفتم سونو بخاطر همین الان همسرم نمیذاره برم دیگه

عزیزم پستِ منو بالا بخون چی نوشتم الان ۱۰ هفته ام هییچچچچچ علائمی ندارم اونوقت شما روز ۳ 🤣🤣🤣🤣 م ...

فدات اتفاقا پیگیرت هستم تو این پیج...اخه میدونی من سری قبل مثبت شدم اما بتا دوبرابرنشد و اون سری همش زیر دلم دردمیگرفت...منظورم از علایم درد یا حالتای اینجوریه....خداکمکم کنه خیلی مساله مرگ و زندگیه برام دعاکن اسمم هدیه

اره واقعا منم خیلی جوش زدم شیرینی بیشتراز ترشی دوست دارم ازمحصولات مرغ تخم مرغ و خودمرغ بدم میاد ولی ...

ولی من تهوع از هفته ۷ داشتم الانم کم و بیش دارم

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
گلم pcoبودی؟ذخیرت چند بود؟قبل از شروع سیکل روز سوم چندتا فولیکول داشتی؟.داروهات چیا بود؟چند تا تخمک ...

عزیزم اره پلی کیستیک بودم 

تاالان آزمایش زخیره ندادم نمیدم چقدره

دکترمن تعداد فولیکول رو اصلا نمیگفت فقط روز ۱۰ام گفت خیلی زیاده

داروهامو اصلاااا نمیدونم چون پارسال پانکچرشدم فقط میدونم روز سوم النوا داشتم

تعداد تخمکام هم نگفتن گفتن فقط خیلیه هرچی پرسیدم نگفتن گفتن بیشتراز۳۵تا

عزیزم من تعیین جنسیتی بودما شماهم همینطور؟؟؟؟

من از شما چند هفته جلوترم من ١٨هفته هستم

میدونم عزیزم

انومالیو گفتم ان تی

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍