2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046217 بازدید | 684504 پست
همراه قرص نه در طی روز دم نوش هم بخورم

خو منم منظورم همراه قرص بهتره فقط اب بخوری عزیزم

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
منم يادت بودم 😍،اي جونم دخمليو خدا حفظش كنه الهي😘

قربونت مرسی از مهربونیت

مرسی گلی خدا نی نی شما رو هم حفظ کنه 

راستی دختره یا پسر؟

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام عزیزدلم مرسی که بیادم بودی رفتم سونو سرویکسم ۳۰ شده گفت دوهفته دیگه تکرار کن گفت نی نی دخمله😍

در مورد نحوه ي استراحت چيزي نگفت بهت؟ از ويارو چيزاهاي ترش يا شيريني كه دوست داري بخوري وحالات حاملگيت بگو من فعلا نميدونم جنسيت ني نيم چيه🤪؟

سلام عزیزدلم مرسی که بیادم بودی رفتم سونو سرویکسم ۳۰ شده گفت دوهفته دیگه تکرار کن گفت نی نی دخمله😍

ای جان عزیز دلم مبارکت باشه ایشالله به سلامتی به دنیا بیاد خوش‌قدم باشه دخترت نازت

فکرکنم۳۰اوکی باشه برای خواهرشوهرمنم تو۴ماهگی ۳۰بود بااستراخت نسبی تا۵ماهگی شد۳۵اینا به نظرم خوب باشه

در مورد نحوه ي استراحت چيزي نگفت بهت؟ از ويارو چيزاهاي ترش يا شيريني كه دوست داري بخوري وحالات حاملگ ...

نه پیش دکترم نرفتم شنبه میرم دکتر سرویکسم شد ۳۰ 

من که عاشق شیرینی ام یعنی دوست دارم یک کیلو نون خامه ای داشته باشم همه رو بخورم

از سوپ و املت و کوکو سبزی بدم میاد صورتم جوش زده 

شکمم گرد شده دماغمم چاق شده😂

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
ای جان عزیز دلم مبارکت باشه ایشالله به سلامتی به دنیا بیاد خوش‌قدم باشه دخترت نازت فکرکنم۳۰اوکی باش ...

مرسی عزیزدلم😍😍😍😍

اخه من همش استراحت میکنم نه غذا درست میکنم نه کار میکنم فقط در حد دستشویی و ی کارواجب داشته باشم بلند شم نمیدونم چرا داره کم میشه حالا گفت دوهفته دیگه تکرار کن  

من که پریروز رفتم گفت دیگه توی ۱۶هفته قطعیه

مرسی عزیزدلم