2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046157 بازدید | 684501 پست
سلام دوستان از طوطیا خبر ندارین؟ @طوطططیا    

سلام به همگی مرسی که به یادم بودین دوستان 

من بعد از ام ار ای با چندتا دکتر مشورت کردم از متخصص پرینتالوژی بگیر تا متخصص مغز و اعصاب کودکان و متخصص رادیولوژی و متخصص زنان و ....

اغلب نظر درستی نمیدادن میگفتن خودت تصمیم بگیر واسه ادامه بارداری یکی دو پزشک گفتند ده روز دیگه صبر کن و مجدد سونو یا ام ار ای تکرار کن 

حالا منتظرم هفته دیگه تکرار کنم سونو و ام ار ای تو رو خدا هر کس پیاممو دید از ته دل واسم دعااا کنه ممنونم از همگی

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام به همگی مرسی که به یادم بودین دوستان  من بعد از ام ار ای با چندتا دکتر مشورت کردم از متخص ...

عزیزم انشالله برات معجزه بشه و همه چی خوب باشه 💜💜

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ❤من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 🌷
سلام به همگی مرسی که به یادم بودین دوستان  من بعد از ام ار ای با چندتا دکتر مشورت کردم از متخص ...

عزیز دلم امروز ب نیتت سوره یاسین میخونم خدا ب حق سوره یاسین دلتو شاد کنه

راستی یه سوال آمپول اچ ام جی هم پودر رو تکون ندم ؟  بعد شما برا کشیدن از  ویال وقتی پودر ...

ن عزیزم اولش هوا گیری میکرد اون روهم تکون نباید بدی

برا ی شفای مادرم صلوات میفرستی بودم انداختنم بیرون دوباره برگشتم
راستی یه سوال آمپول اچ ام جی هم پودر رو تکون ندم ؟  بعد شما برا کشیدن از  ویال وقتی پودر ...

راستی مایع داخل ویال روتا قطره اخر باید بکشه ها خیلی مهمه جتی نباید یه قطره داخلش بمونه

برا ی شفای مادرم صلوات میفرستی بودم انداختنم بیرون دوباره برگشتم
ایشالله که رشدشون خوبه وصحیح وسلامت به وقت خودشون میان دنیا اها ما بهش میگیم امپول ریه🥰 راستی رفت ...

منم شکمم کوچیکه

تو سونو میگفتن دوتا بچه رو کجا گذاشتی😅

چرا وزن کرد خداروشکر خوب بود

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚

انشاالله خدا برات معجزه کنه عزیزم

حتما دعاگوتیم

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
سلام خوبی عزیزم رفتی سونو بیاخبربده ایشالله همه چی خوب باشه  جنسیت نی نی تم ایشالله مشخص میشه ...

سلام عزیزدلم مرسی که بیادم بودی رفتم سونو سرویکسم ۳۰ شده گفت دوهفته دیگه تکرار کن

گفت نی نی دخمله😍

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
شمیم جون شما تهرانی؟ دکترت کیه عزیزم؟

نه عزیزم من همدانم

بیمارستان فاطمیه،دکتر پیله وری ودکتر یاونگی

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
سلام عزیزدلم مرسی که بیادم بودی رفتم سونو سرویکسم ۳۰ شده گفت دوهفته دیگه تکرار کن گفت نی نی دخمله😍

ای جانم عزیزم مبارکه بسلامتی ایشالله😘😘😘

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
مرسی عزیزم آخه شنیده بودم موقعه خواب جوراب پا نکنید چون از پا هوا به بدن میرسه یه همچین چیزی. حتما پ ...

سلام ساراجون عزیزم خوبی؟؟ببخشید میخواستم اگه براتون مقدوره یه عکس از مکمل هایی که برای انتقال میخورید بگیرید بفرستین تا ببینم.آخه داروخونه که رفتم چند نمونه داشت نمیدونستم کدوم بگیرم.

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦
منم شکمم کوچیکه تو سونو میگفتن دوتا بچه رو کجا گذاشتی😅 چرا وزن کرد خداروشکر خوب بود

🤣🤣 خدا حفظشون کنه برات عزیزم

وزنشون چقد بود؟؟من میگم همش دارم وزن اضافه میکنم نکنه خودم دارم چاق میشم باور کن روزی ده بار میزنه به سرم برم سونو بدم ببینم رشدشون خوبه 🤪