2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046163 بازدید | 684501 پست
عه بسلامتی😂 احتمالا بچه ات پسره تهوعت دیر شرو شده 

سلامت باشی هرچی هست انشاءالله صحیح وسلامت بیاد بغلم 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

@پروانه     @tinagoli     @ققنوس     @رزقرمز &nbs ...

خدارو شکر عزیزم..... 

برو لذتت رو ببر..... 

ببین فقط الکی به خودت استرس دادی خواهشا دیگه استرس نده هم به خودت هم به پرنست..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
یکی گذاشتم بقیه مشکل داشتن نشد دوتا بذارن من کرمانم مرکزناباروری نجمیه....خیلی خیلی دعام کنید اسمم ...

عزیزم انشالله همین دردونت میگیره..... 

خدارو چه دیدی شاید همین یه دونه دو قلو هم شد..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
خدارو شکر عزیزم.....  برو لذتت رو ببر.....  ببین فقط الکی به خودت استرس دادی خواهشا دیگه ...

وای اره انا جون میدونی دختروپسرنداره ها هردوتاش نعمت خدان من هم سختی کشیدم خیلی هم به همه گفتم بازم خداروشکر

این چه دارویه  انوکساپارین رو دارم از دیروز میزنم بعد سونو قلب

ایزوکسوپارین برا همین تیر کشبدنا و انقباض کمک میکنه و کنترلش و میکنه..... 

من خودم داشتم تو هر دو بارداریم..... 

عزیزم انشالله همین دردونت میگیره.....  خدارو چه دیدی شاید همین یه دونه دو قلو هم شد.....

مگه میشه یک جنین انتقال بدی دو قلو بشه ؟

خدایا ازت سپاسگذارم . نمیدونم به چه طریقی برایت بندگی کنم تا شکر گزار نعمتی که بهم دادی باشم .
دوست عزیز ممنون از توضیحاتتون 

فدات عزیزم..... 

وای بچه ها من  انتقال دادم از دسشویی دارم میترکم اونایی که مثبت شدید چندساعت بعداز انتقال رفتید ...

بیست دقیقه😁😄سریع پاشدم خودمو به دستشویی رسوندم

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
عزیزم نگران نباش منم گاها تو واژنم صرباتش رو حس میکردم....  سعی کن استرس به خودت ندی.....  ...

ممنون عزیزم

انشاالله خیر

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
ممنون عزیزم برای اولین ویزیت خوبه روز چند سیکلم برم؟

عزیزم اولین ویزیت روز یک تا سه پری هست به نظرم هر چه زودتر بری بهتره یعنی اگه بخواد داروهای تحریک تخمدان از روز سوم شروع بشه فرصت داشته باشی داروهات رو تهیه کنی..... 

روز آخر من خودم میرفتم خیلی استرس تهیه دارو داشتم چون بعضا نمیتونستم پیدا کنم..... 

البته اگه تحریک تخمدانات شروع میشن..... 

وای اره انا جون میدونی دختروپسرنداره ها هردوتاش نعمت خدان من هم سختی کشیدم خیلی هم به همه گفتم ...

آره هر دو عزیزن.... 

خدا همه دردونه ها رو زیر سایه پدر مادراشون حفظ کنه.....