2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046157 بازدید | 684501 پست
اره امروز حتما میرم دکترصدری کجاس وقت باید بگیرم؟؟؟

عزیمز صدری قبلا میدونم تو فرجام بود باز بقیه دوستان که جدید رفتن بهتر میدونن.... 

برا من که تو آن تی هم جنسیت رو تشخیص داد ولی گفت الان 100% نمیتونم بگم درسته اما تو آنومالی قطعی تایید کرد یعنی اشتباه نکرده بود. تو آن تی هم درست گفته بود.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
بچه ها من انتقال دادم توروخدا دعاکنید بگیره بحث مرگ و زندگیه

عزیزم توکلت بخدا باشه حتما مثبت میشه 

چن تا جنین داشتی چن تا انتقال دادن فریز بودن کجا انتقال دادی ؟ 

خدایا ازت سپاسگذارم . نمیدونم به چه طریقی برایت بندگی کنم تا شکر گزار نعمتی که بهم دادی باشم .

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اخه من غربالگری رو پیش دکتر حمیدیان نسل امید رفتم میگن خیلی تشخیصش دقیقه دوتا۳۰دقیقه منون سونوگرافی ...

عزیزم طول دادن ملاک نیست..... 

اتفاقا صدری خیلی فرز و دقیق اندازه ها و میزنه اگه بچه همکاری کنه معمولا طول نمیده اما تند تند چک میکنه و چارشم دقیقه..... 

وگرنه اگه دکتر مهارت داشته باشه بهتر تایم کنی در معرض سونو باشیم..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
بدون مشورت شروع نکن....  فقط آسپرین داشتی با آنوکسان هم داشتی؟

فقط آسپرین داشتم زنگ زدم مرکز گفت شروع کن دوباره دکتر موقتی برات قطع کرده بوده

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
عزیمز صدری قبلا میدونم تو فرجام بود باز بقیه دوستان که جدید رفتن بهتر میدونن....  برا من که تو ...

سلام،آنا جان دارم از نگرانی میمیرم ،afp مقدارش خیلی زیاده،۷۴

ریسکش بالاعه،حالا باید چکار کنم

اللهم صلی علی محمد وآل محمد

بچه ها یه سوال شما جایی سونوگرافی رفتین که صدای قلب جنینو رو سی دی میزنن میدن؟

من خیلی دوست دارم داشته باشم سی دیشو یادگاری نگه دارم 

چندهفته میتونیم بریم؟ هرجایی برم اینکارو انجام میدن یانه بعضی سونوگرافیا؟

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
منم همین حس و دارم حتی سایز نیوبرن هم من همش حس میکنم کوچیک باشه، بهترین کار اینه تا هفته اخر صبر کن ...

اتفاقا من صفر زیاد نخریدم.... 

یه دست صفر مادر همسرم خریده بود یه سرهمی صفرم خودم بقیه یک بودن برا دخترم یه کن بزرگ بودن اما برا پسرم صفر عملا جواب نداد چون قدش بلند بود و اذیت می‌کرد. 

من عملا 1 و 2 و 3 چند دست خریده بودم..... 

بعد به چیزی قابل توجه دوستان..... 

ببینین این قانون لباس پوشوندن بچه طبق دمای محیط رو در نظر بگیرین و بر اساس اون بخرین..... 

کلا اولا سعی کنین دمای خونه یه دست باشه..... 

من تو هر اتاق دماسنج گذاشته بودم و تقریبا هم دما بودن..... 

کلا قانون لباس پوشوندن اینه..... 

بالای 27 عملا فقط پوشک که من فقط بادی رکابی و بادی آستین کوتاه میپوشوندم..... 

بین 25-26 یه لایه نخ پنبه یعنی به بادی آستین دار زیر دکمه دار و یه شلوار. 

زیر 25 یه بادی آستین دار زیر دکمه دار و شلوار و روشن یه سرهمی و کلاه نخی.... 

یعنی حتما سعی کنین این نکته رو رعایت کنین..... 

خیلی از دلایل بیقراریهای بچه ها زیاد لباس پوشوندنشونه..... 

من عملا میشه گفت برا داخل خونه دیگه سر پسرم اصلا چند تیکه نخریدم.... 

فقط زیر دکمه دار میخریدم چون همیشه دمای خونه مون زمستون و تابستان بالای 27 هست و عملا اینا تابستان و زمستان فقط بادی یا رامپر شورتکی آستین حلقه ای و رکابی و استین کوتاه نهایت پوشوندم.....

یعنی بقیه لباساشون همه عملا نو موندن.... 

پس وقتی میخورین اینارو در نظر بگیرین...... 

چرا باید به طرفه باشه من همچین چیزی نشنیده بودم.....  شایدم حق داشته باشی من اصلا به این مساله ...

والا چی بگم یه بار سمت راستم حسش میکنم یه بار سمت چپ، البته من دوقلو باردار بودم ک رشد یکیشون تو ۸ هفته متوقف شده بود هنوز فکر میکنم شاید اشتباه شده

حالا خدا کنه همین یکی سالم باشه فعلا ازمایش انومالیم مثبت شده با ریسک بالا😭

بچه ها یه سوال شما جایی سونوگرافی رفتین که صدای قلب جنینو رو سی دی میزنن میدن؟ من خیلی دوست دارم دا ...

عزیزم گوشیتو ببر هم صدا ضبط کنه هم  اخر سر از رو مانیتور فیلم بگیر،فکر کنم همه سونوگرافیا اجازه میدن

@زینبی_بابا    سلام عزیزم امیدوارم خوب باشید من تو سیکل قبلی میکرو استراحتم زیاد بود و ...

عزیزم من خیلی از دوستان رو نیدونم هم خونه شون طبقه 3-4 بوده هم محل کار آسانسور نداشته و سر کارم رفته و + شده..... 

حالا چند روز اول یه کم بیشتر احتیاط کتی بد نیست اما یه چیزی بگم بخواد بگیره میگیره..... 

فکر کن من یه بچه 14-5 ماهه داشتم و هر روز چند بار یه بچه 11-12 کیلویی رو باند میکردم و تو روشویی میشستم. تازه 6 هفته 5 روزم شده بود فهمیدم باردارم..... 

یعنی با وجود اون همه کار و نگهداری بچه و.... باردار شده بودم روحمم خبردار نشده بود.... 

اخه لگداش توی واژنمه نگرانم انقدر پایینه

عزیزم نگران نباش منم گاها تو واژنم صرباتش رو حس میکردم.... 

سعی کن استرس به خودت ندی..... 

💯💯💯💯 سلام صبح بخیر خانما  بچه ها من سه روز پیش انتقال دادم بعد دکتر انصاری پور ژل واژینال ...

عزیزم این پمادها و شیاف های واژینال داروی اصلیشون جذب میشه نگران نباش اون چیزی که بیرون میاد مهم نیست..... 

سلام میگم من هوس تن ماهی کردم خوردنش اشکال داره

عزیزم سعی کن نخوری چون تنها چیزی که دکتر من تاکید داشت نخوریم تن ماهی و کلا چیزای کنسروی و آب میوه های آماده بود.... 

اما اگه هوش کردی فقط یه کوچولو بخور.....