2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046257 بازدید | 684508 پست
اره😪

نیم سات تا یکساعتم بمونه داخل کافیه

دارو جذب میشه نگران نباش بقیه اش که بالاخره باید بیاد بیرون وگنه کجا بمونه😄مثل شیاف

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نیم سات تا یکساعتم بمونه داخل کافیه دارو جذب میشه نگران نباش بقیه اش که بالاخره باید بیاد بیرون وگن ...

مگه دارو با چیه که بقیش بیاد بیرون ؟ مگه همش دارو نیست ؟ 

من همش استرس دارم نکنه جای درستی نمیزارم یا جذب نشه اثر نکنه اینکه همش ریخت بیرون😭😭 

دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی هست.... میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستین . برام دعا کنید خدا مشکلاتمونو حل کنه همه زندگیمون بهم ریخته 
مگه دارو با چیه که بقیش بیاد بیرون ؟ مگه همش دارو نیست ؟  من همش استرس دارم نکنه جای درستی نمی ...

نه عزیزم بقیه اش صابونی که دارو رو توی خودش نگه میداره و جذب نمیشه و میاد بیرون

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚

بچه ها میشه منو راهنمایی کنید 

من الان دو روزه انوکسا و اسپرینم رو قطع کردم 

ولی چون دکتری که گفت قطع کن دکتر خودم نبود نگرانم یکم 

ضمن اینکه فک میکنم هر دو تاش یدفه قطع بشه شاید خطرناک باشه 

چهارشنبه با دکتر خودم نوبت دارم 

بنظرتون از امشب دوباره بزنم ؟بعد اگه دکترم گفت دوباره قطعش کنم 

به نظرم آزمایش‌های تکمیلی رو بدی بهتر از اینه مجدد پانکچر کنی.....  با همین جنینام اگه از بدنت ...

مرسی عزیزم بایت راهنماییت 

این هفته نوبت میگیرم میرم دکتر میگم برام آزمایشات بنویسه،  تا قبل انتقال انجام بدم 

انشاالله که مشکلی ندارم و همین جنین هارو انتقال بدم و + بشه 

برام دعا کن ♥🖤♥🌺🌸💋

موجیم که آسودگی ما عدم ماست ما زنده برآنیم که آرام نگیریم
نه اون دکترایی که کارشون غربالگریه، هم مهارت بیشتری دارن تو تشخیص، هم دستگاه دقیق تر دارن اینی که ر ...

دارم میرم یه جایی که معتبره دعا کن دیروزیه اشتباه کرده باشه 

از داخل سطل بیرون آوردم عکسش گرفتم ببینین شماهم عکسشو دیدین یا من توهم زدم

مبارکه عزیزم بسلامتی ایشالله که جواب ازمایشتم عالیه عالی باسه🤩🤩

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
عزیزم دارم میرم توی راهم دعاکن برام به همه گفتیم حالا میگن دروغ بوده

نه عزیزم مطمئنم انشالله همون پسره بیا خبر بده 

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ❤من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 🌷