2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046462 بازدید | 684513 پست
عزیزم برا من که فقط انوکسوپارین داشتم چون یهویی با خونریزی شروع شد اول تا 48 ساعت گفت قطع کن اگه قطع ...

ممنونم عزیزم اره راست میگی تنها کاری که ازم برمیاد همینه که به دکترم اعتماد کنم انشاالله که خیره پیش میریم ببینیم چیمیشه 🤲🏻انشاالله که خیره و خوب پیش میره 👌🏻

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍
سلام عزیزم. جواب ام آر آی اومد و مشکل داشت جنین باید سقط کنه😭😭😭😭😭😭😭

ای جانم خیلی ناراحت شدم..... 

انشالله به زودی براش خدا جبران کنه و دلش رو شاد کنه.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم از کیسه باشه تست آمینوشور مینویسه برات....  من خودم تو بارداریم چند بار انجام دادم.....& ...

مرسی عزیزم

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
ای جانم خیلی ناراحت شدم.....  انشالله به زودی براش خدا جبران کنه و دلش رو شاد کنه....

سلام عزیزم

من حدودا یک هفته دیگه انتقال جنین دارم حالا یکی از دندونام ب شدت درد میکنه بنظرشما اگه فردا برم درستش کنم مشکلی نداره؟

انشاله خدا از دهنت بشنوه دل خانواده منم شاد کنه،خدا نی نی  هاتو برات حفظ کنه

منون عزیز دلم انشالله که به حق شش ماه کربلا مثبت میشی❤

خدایا شکرت ❤                                                                برای نگاه پر مهرت
مبارک عزیزم .. انشاءالله بسلامتی بغلت بگیری ،🥰🥰 دست راستت رو سر ما منتظرا ..

ممنون عزیزم من واسه همتون دعا میکنم انشالله همون طور که خدا دل منو شاد کرد دل شما ها رو هم شاد کنه 

خدایا شکرت ❤                                                                برای نگاه پر مهرت
بله چاره ای نیست باید استراحت کنین....  اما هر از گاهی یه دوری بزن که خونرسانی هم اوکی بشه.... ...

باشه عزیزم ممنون ❤

دکتر من گفت تا ۷ هفتگی باید ادامه بدی. البته من هنوز باردار نیستم

انشاءالله که خیییییلی زود نی نی ناز میاد تو دلت عزیزم

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
سلام عزیزم من حدودا یک هفته دیگه انتقال جنین دارم حالا یکی از دندونام ب شدت درد میکنه بنظرشما اگه ف ...

عزیزم دقیق نمیدونم با دکترت مشورت کن..... 

فکر میکنم مشکلی نداشته باشه اما حتما بپرس..... 

چون بعد انتقال سخت‌تر میشه.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
مامان گلایی که استرادیول مصرف میکردین از چندهفتگی دکترتون قطعش کرد؟

عزیزم بستگی به شرایطت داره.... 

مثلا برا من 14 هفته قطع کرد اما زودتر دیدم قطع کردن..... 

یعنی حتی بیمارهای دکتر خودم میدونم بودن دکتر براشون زودتر قطع کرده.... 

البته اول کم میکنه بعد قطع.... 

حتی اگه اشتباه نکنم هفته 6 یا 8 هم بودن کسایی که براشون قطع کرده.... 

به تعدادشم میتونه مرتبط باشه..... 

مامان گلایی که استرادیول مصرف میکردین از چندهفتگی دکترتون قطعش کرد؟

یعنی تعداد شرایط وضعیت خونریزی و لک و..... بستگی به این چیزا داره.....