2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046487 بازدید | 684516 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستای عزیزم. من سه شنبه وقت زایمان دارم، توروخدا برام دعا کنید. مقداری استرس دارم.

اای جانم ان شاالله به سلامتی و به راحتی فارغ بشی عزیزم. خییییلی التماس دعا دارم ازت.

چ ساعتیه زایمانت؟ خواستی بگو برات اینجا سوره انشقاق رو بخونیم میگن خوبه برا وقت زایمان

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
هماتوم نداشتی یعنی قبلا خونریزی یا لک نداشتی که از اون باشه؟ 

هماتوم کوچیک دارم ولی لکه یا خونریزی قبلا ندارم ولی شیافم حالت قهوه ای یا سیاه به خودش میگره لازمه به مرکز زنگ بزنم یا اینکه بیشتر شد نگران باشم چون فقط پس مونده ی شیافم اونجوریه ببخشید انقدر واضح توضیح دادم

سلام عزیزم،اگر مشکل انعقاد خون داشته باشی تا آخر باید بزنی، ربطی به ای وی اف تعیین جنسیت و ای وی اف ...

عزیزم من توی بارداری اولم هیچچچچچ مشکلی نداشتم هیچ مشکلی الان از کجا فهمیده میشه این امپول باید زده بشه یا نه؟

عزیزم من توی بارداری اولم هیچچچچچ مشکلی نداشتم هیچ مشکلی الان از کجا فهمیده میشه این امپول باید زده ...

منم تو دوتا بارداریام هیچ مشکلی نداشتم با از خون معلوم شد غلظت خون شدید دارم خون رسانی رو کم میکنه ‌واحتمالا مجبورم تا اخر بزنم حتی اگه طبیعیم باردار میشدم

منم تو دوتا بارداریام هیچ مشکلی نداشتم با از خون معلوم شد غلظت خون شدید دارم خون رسانی رو کم میکنه ‌ ...

الان اگ ازمایش بدم معلوم میشه؟

شوهرم اصلا راضی نمیشه به تعیین جنسیت میگه اول باید از مستاجری در بیایم خیلی ناراحتم خیلی خونسرده امکان داره کلا نره دکتر 😔😔خیلی ناراحتم پروانه جون

الان اگ ازمایش بدم معلوم میشه؟ شوهرم اصلا راضی نمیشه به تعیین جنسیت میگه اول باید از مستاجری در بیا ...

والله منو با از خون نشون دادن خدا کنه دلش راضی بشه راه خیلی سختیه ولی نتیجه ی شیرین انشاللت از مستاجریم در بیاید همین که وارد سیکل بشید خودشم مشتاق میشه شوهرم روز شماری میکرد برایه انتقال الانم برایه اومدنش

والله منو با از خون نشون دادن خدا کنه دلش راضی بشه راه خیلی سختیه ولی نتیجه ی شیرین انشاللت از مستاج ...

الهی سلامت و سالم بغلش کنی شما نفستون حقه کوچولوتون تو دل شما نفس میکشه برام خیلی دعا کنید بین آب و آتیش گیر کردم😔😔