2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046387 بازدید | 684511 پست
سلام بچه ها امرو روز 15 انتقالم آزمایش دادم عدد بتام 1667 خوبه بچه ها

عالیه عزیزم..... 

مبارکت باشه مادر شدنت گوارای وجودت 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
ببخشید میشه ببینید جواب آزمایشمو درست خوندم؟

عزیزم درسته.... 

مبارکت باشه.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه ها منم  فردا میخوام برم برا سونو ببینم جنین و قلب برام تشکیل شده خیلی نگرانم و استرس دارم ل ...

عزیزم انشالله به سلامتی قلب نینیت ۱۲۰ سال بتپه برات.فردا چند هفته هستی که میخوای سونو بشی؟

منم شنبه نوبت دکتر دارم گاهی اوقات ترشحات پنیری هم دارم ببخشید ولی خارش اینا ندارم تو اینترنت خوندم ...

عزیزم از کیسه باشه تست آمینوشور مینویسه برات.... 

من خودم تو بارداریم چند بار انجام دادم..... 

شرایطت رو بگو نیاز بود تست بنویسه برات.... 

عزیزم سلام منم جفتم‌پایینه برای شما رفت بالا؟ اگه آره چند هفته؟ و اینکه خونریزی هم داشتید یا نه؟&nbs ...

عزیزم برا منم جفتم پایین بود تا غربال دوم بالا رفت.... 

عزیزم سلام منم جفتم‌پایینه برای شما رفت بالا؟ اگه آره چند هفته؟ و اینکه خونریزی هم داشتید یا نه؟&nbs ...

من تا غربالگری اول هم خونریزی داشتم هم جفتم پایین بود و استراحت مطلق بودم تا غربال اول هماتوم رفع شد و بعدش تا غربال دوم با استراحت نسبی جفتمم بالا رفت.... 

مرسی عزیزدلم ممنونم، الهی بسلامتی این دورانو طی کنی عزیزم ولی طبیعیه منم تو هر مرحله استرس بعدس رو د ...

ممنونم عزیزم . آنا جان شما لکه بینی هم داشتی ؟؟؟ هماتوم و اینا نداشتی نه ؟ از کی لکه بینی داشتی؟ 

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍
بچه من هفته ۱۰ بارداری قرص امگا۳ بگیرم بخورم؟ مشکلی نداره؟ 

عزیزم از دکترت بپرس فکر کنم من از غربالگری اول به بعد فمیبیون ۲ داشتم که امگا ۳ داره حتما بپرس که اشتباه نکنی.... 

خواهش میکنم دوستم.یوقت دلت نلرزه بگی دختریاپسر.به خداوقتی بیادمیفهمی چه هدیه ونعمتیه.من وقتی فهمیدم ...

جرات ندارم حتی بهش فکر کنم 😁خدا گل دخترتو برات حفظ کنه عزیزم ❤️🤲🏻😘انقدر سخت به دستشون آوردم که جنسیتشون اصلا برام فرقی نداره هرچی باشن رووو چشمام جاا دارن واقعا ❤️

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍
دوستان باردار من شیافو پیزارم بعد وقتی شیاف  میریزه بیر‌ون یه حالت سیاه میشه این برایه چیه اصلا ...

هماتوم نداشتی یعنی قبلا خونریزی یا لک نداشتی که از اون باشه؟ 

عزیزم برا منم جفتم پایین بود تا غربال دوم بالا رفت.... 

من غربال دوم رو تازه دادم عزیزم ولی همچنان پایین بود التماس دعا امید دارم تا هفته بیست بالا بره.

خدایا سپاسگزارم خدایا شکرت
وااای بچه ها من افتادم به خونریزی کامل خون رقیق ازم اومد  همه بدنم داره میلرزه

عزیزم نترس..... 

خیلیامون خونریزی داشتیم..... 

با افزایش دز پروژسترونت کنترل میکنه دکترت..... 

ممنونم عزیزم . آنا جان شما لکه بینی هم داشتی ؟؟؟ هماتوم و اینا نداشتی نه ؟ از کی لکه بینی داشتی؟&nbs ...

من هفته شانزدهم یهو خونریزی کردم سونو شدم گفتن جفت پایینه بخاطر اون بوده خونریزی دوساعت بعد خونریزیم کامل قطع شد دو روز لک سیاه داشتم بعد کامل قطع شده بود تا همین سه روز پیش که دوباره سه روزه لک تیره دارم باز سونو شدم گفتن یه هماتوم بغل جفتم دارم که احتمال لکهای الانم بخاطر اونه.

خدایا سپاسگزارم خدایا شکرت
سلام عزیزم من چند بار ضد افتاب میزنم بده به نظرتون؟

من خودم ضد آفتاب کودکان میزدم....