2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046498 بازدید | 684518 پست
عزیزم دلم خیلی خوشحال شدم مثبت ایشاا... نی نی های نازت نه ماه بچسبن ب دلت و صحیح و سالم دنیا بیان

ممنون عزیزم ❤

خدایا شکرت ❤                                                                برای نگاه پر مهرت
مبارک باشه عزیزم خیلی خوشحال شدم؛چه علائمی داشتی؟؟

سلامت باشی عزیزم انشالله شما هم مثبتی سینه هام حساس شد تکرر ادرار داشتم در حدی که شوهرم میگفت جاتو بنداز تو دستشویی رحمم یه کمی تیر میکشید

خدایا شکرت ❤                                                                برای نگاه پر مهرت

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام سارا جون خیلی خیلی ببخشید منم ترشحات خلطی مانند دارم ولی نه سوزشی نه خارشی نه بویی هیچی بنظرت ا ...

سلام عزیزم نمیدونم گلم 

نه زنگ میزنم مرکز

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
نه گلم عفونتتو درمان کن ولی نگران پارگی کیسه اب نباش تو هفته های بالا عفونت خطرناک تره. من خودم چون ...

مرسی عزیزم

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
وااای بچه ها من افتادم به خونریزی کامل خون رقیق ازم اومد  همه بدنم داره میلرزه

به دکترت اطلاع بده 

اصلا نترس درکت میکنم 

حتما باید سونو بری 

بند اومد خونت؟

خدایا عزت با تو بودنم را سپاس،خداوندا بیادتوکه باشم تمام دورها نزدیکند...
مرسی عزیزم بله واقعا اگه لکه بینی نداشتم نماز شکرم میخونم جای من باباش و مامانم نماز شکر خوندن الهی ...

آنا جان خیلی خوشحال شدم برات خدا حفظش کنه 😍❤️🤲🏻

برا منم خیلی دعا کن تند تر زمان بگذره همش ازین اولاش میترسم ! میگم بزرگتر بشن خیالم راحت میشه 🥲

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍
بچه ها منم  فردا میخوام برم برا سونو ببینم جنین و قلب برام تشکیل شده خیلی نگرانم و استرس دارم ل ...

عزیزم استرس نداشته باش میفهممت کاملا اما چشم روو هم بذاری فردا این موقع دیگه قلب هم دیدی و خیالت راحته من همش خودمو اینجوری گول میزنم که زمان زود بگذره😁

حتما بیا خبر بده منتظرتم عزیزم 😍😍❤️❤️❤️❤️

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍
وااای بچه ها من افتادم به خونریزی کامل خون رقیق ازم اومد  همه بدنم داره میلرزه

غزال جان به من گفته بودن اگه خونریزی داشتی باید بیای یه شیاف بذار برو حتما زنگم بزن بهشون انشاالله که چیزی نیست عزیزم

بچه ها منم  فردا میخوام برم برا سونو ببینم جنین و قلب برام تشکیل شده خیلی نگرانم و استرس دارم ل ...

ان شاالله خوش خبرین عزیزم  

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
آنا جان خیلی خوشحال شدم برات خدا حفظش کنه 😍❤️🤲🏻 برا منم خیلی دعا کن تند تر زمان بگذره همش ازین ا ...

مرسی عزیزدلم ممنونم، الهی بسلامتی این دورانو طی کنی عزیزم ولی طبیعیه منم تو هر مرحله استرس بعدس رو دارم خدا بهممون کمک کنه ایشالله ولی بعد آنومالی فکر میکنم یکم استرسا کمتر میشه الهی تمام باردارا بسلامتی این دوران رو طی کنن اونایی هم که ندارن خیلی زود خدا بهشون یدونه سالم و صالحشو بده این دعای هر روزو شب منه

خدایا سپاسگزارم خدایا شکرت
به دکترت اطلاع بده  اصلا نترس درکت میکنم  حتما باید سونو بری  بند اومد خونت؟

رفتم سونو سدم گفت اسپرین و انوکسا قطع 

کسی میدونه چی نوشته 

گفت قلب نشکیل شده و یه هماتوم کوچیک داری

مرسی عزیزم بله واقعا اگه لکه بینی نداشتم نماز شکرم میخونم جای من باباش و مامانم نماز شکر خوندن الهی ...

خدابه همهههه منتظرانینی سالم بده.دیگه وقتی باردارمیشیم مثل بقیه خانمهاعلایم پیدامیشه.خدانینی شماهم حفظ کنه براتون.وقتی بیاددنیاگلستان میشه.الهی قسمت همه منتظرابشه

اللهم صل علی محمدوال محمدوعجل فرجهم.
خدابه همهههه منتظرانینی سالم بده.دیگه وقتی باردارمیشیم مثل بقیه خانمهاعلایم پیدامیشه.خدانینی شماهم ح ...

الهی آمین عزیزم . درسته ماهم مثل طبیعی ها علائم پیدا می‌کنیم ولی من از لحاظ مصرف دارویی گفتم طبیعی ها مثل ما پروژسترون شیاف و غیره استفاده نمیکنن من از این لحاظ گفتم.

بازم ممنون از پاسخت عزیزم

خدایا سپاسگزارم خدایا شکرت