2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046493 بازدید | 684518 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مامان خانومی میگم کیست آندومتریوزت رو عمل کردی یا نه؟ واسه کیستت کار خاصی کردی قبل انتقال؟

نه اولین پانکچرم حین پانکجر گفتن تخلیه کردیم یه مدت نبود دوباره برگشت و همچنان هست دکترم گفت مشکلی ایجاد نمی کنه برات ان شاءالله با این استرادیول بزرگتر نشه ..

اره عزیزم آسپیرین هم داشتم که دیروز کلا نه آسپیرین خوردم نه آنوکسا زدم

ببین آسپرین اثرش تا یه هفته تو بدن هست، برای همین پرسیدم، برای همین نگران خونرسانی به جنین نباش😊

بازم لک دیدی؟!

خوب دکترت راست گفته😁 واقعا یه سری بارداری ها بی دلیل سقط میشه، البته ما میگیم بی دلیل، ولی معمولا ...

به دکترم گفتم ازمایش ایمنی برم بدم گفت نیاز نیست،  حتی به این دکتر تهرانیه گفتم برم بدم گفت نه نیاز نیست،  دکتر رحمانی که میگه انتقال بعدی با هپارین شروع میکنیم،  مشکلی هم باشه حل میشه 

چقدر خوب همه چیزو توضیح دادی عزیزم 

بله جنین شناس بهم گفت رشد سلولی خوبی نداشتن 

حتی دوباره هم باهاش حرف زدم برای انتقال،  پرونه منو نگاه کرد گفت دوباره پانکچر بشی بهتره،  امیدی به اینا نیست 

اگه انتقال بدمم خیلی اذیت میشم به خاطر داروها،  چون علاوه بر پروژسترون باید اندفعه هپارین هم بزنم😕 به خدا همینجوری موندم چکار کنم 

برای انتقال هم که اندومتریوز باید خاموش بشه که با سینافکت و قرص جلوگیری اینکارو کرد،  دیگه اون جنین هم عمرش به دنیا نبود 

حتی بهم گفت اگه اندفعه بخوام پانکچر بشی،  یک ماه قبل پانکچر هم بهت سینافکت میدم که اندومتریوز برات کنترول کنم،  احتمالا تخمک های باکیفیت بیشتری تولید میشه 

توکل به خدا اون روزی هم میرسه که منم بچه خودمو بغل بگیرم،  بعد سقط که نوزاد میبینم جیگرم کباب میشه،  تو این هفته باید زایمان میکردم😭😭😭

موجیم که آسودگی ما عدم ماست ما زنده برآنیم که آرام نگیریم
کیست اندومتریوز هم از بین رفت ؟

بله گلم از بین رفت،  حتی عکس رنگی هم انداختم هیچ گرفتگی و عفونتی نداشتم،  من یه عالمه کیست داشتم،  الان فقط ۱ دونه زیر یک سانت مونده،  اونم سمت چپم که لوله نداره 

حداقل اگه برم برای پانکچر دوباره خیالم راحته که به خاطر کیست کیفیت جنینیم پایین نمیاد 

میشه بگید چطور احه میگن اندو برگشت پذیره و کامل از بین نمیره ؟

من لاپارسکوپی هم شدم ولی کیست ها بعد دوماه برگشت ولی بعد مصرف این داروها فعلا که برنگشته،  انشالله که دیگه برنگرده 😂😂😂

به دکترم گفتم ازمایش ایمنی برم بدم گفت نیاز نیست،  حتی به این دکتر تهرانیه گفتم برم بدم گفت نه ...

عزیزم چقدر اذیت شدی😔😔😔

واقعا سقط اسمش هم تن و بدن آدمو میلرزونه، چه برسه به تجربه اش😕

حتما عزیزم میرسه، بعد اون روز به عقب نگاه میکنی میبینی یه روز چقدر این صحنه برات دور بوده ولی الان نی نی تو بغلته، مطمئن باش که میرسه❤️❤️❤️

عکس رنگی  گفت لوله هات بستست و سونوی سه بعدی دقیق گفت ک هیدرو هستن

سلام عزیزم.پس نگران نباش چون دکتر من گفت اگر مشکل لوله های هیدرو حل بشه ۵۰ درصد شانس رو زیاد میکنه چون عفونت مانع رشد جنین میشه و جنین رو از بین میبره

بچه ها من لکه بینیم خیلی کمه اما هی قطع و وصل میشه ۲ دفعه نمیبینم ۱ دفعه میبینم الان زنگ زدم گفت مشکلی نیست طبیعیه به خاطر آنوکساپارین و آسپیرینه اما دلم آروم نمیگیره دلم شور میزنه چیکار کنم که کلا قطع شه؟؟؟؟؟؟؟ الان مثلا از صبح ندیده بودم تا الان خیلی دلم شور میزنه چیکار کنم لکه بینیم قطع شه ؟؟؟؟؟؟؟

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍
بچه ها من لکه بینیم خیلی کمه اما هی قطع و وصل میشه ۲ دفعه نمیبینم ۱ دفعه میبینم الان زنگ زدم گفت مشک ...

عزیزم نگران نباش..... 

استراحت کن..... 

من خودم خونریزی داشتم الان پرنسسم خانومی شده برا خودش..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com