2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046611 بازدید | 684532 پست

بچه ها سلام من سه روز قبل انتقالمه دکتر امپول پروژسترون گفته از امروز بزنم ولی شوهرم سهل انگاری کرد گیرکردیم تو برف بارون منم چون ب امپول زن دسترسی نداشتم دوتا شیاف جایگزین کردم اشکال نداره؟؟؟

سلام خانما

ببخشید یه سوال میگم من یبوست ندارم ولی بیرون زدگیه معقد دارم خیلی اذیتم میکنه،،میشه پماد انتی هموریید استفاده کنم؟

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم، من هفت ماهگی خریدم، تنگ نشد برام، قبلش شلوار معمولی میپوشیدم.

مرسی ستاره جون❤️

تا اون موقع شلوارهای قبلی ات رو میپوشیدی؟ راحت بودی باهاشون؟

من تازه ۷ هفته ام، میترسم الان بگیرم دوباره تنگ شه برام

واااای تیکرشو😍😍😍😍 عزیزم دیگه زودی بغلش میکنی😍❤️

سلام دوستان من به فکر نیکاد هستم ازش خبر داری که چیکار کرد؟ امیدوارم همه چی براش خوب پیش رفته باشه ...

منم به فکر نیکاد هستم ،دختر بیا از خودت خبر بده نگرانتیم 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
@ماشالا   عزیزم شما خونریزیت به چه صورت بود ؟؟؟؟ چجوری بود که فهمیدی هماتوم داری ؟؟؟؟؟؟؟؟

ببین این که تو میگی بیشتر شبیه اینه که موقع شیاف گذاشتن ناخن ات گرفته داخل واژن زخمی شده

هی با دوز پروژسترون ات بازی نکن برای لکه دیدن های به این کوچیکی، پروژسترون نباید هی بالا پایین بشه، نمیشه الان یه آمپول بزنی بعد دیگه نزنی

پرژسترون اضافی برای لکه دیدن دائمیه یا خونریزی، نه برای یه بار که لک دیده میشه

دوز پروژسترون بره بالا بعد خدای نکرده یه چیز جدی پیش بیاد دست دکتر بسته میمونه