2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046588 بازدید | 684530 پست
سلام عزیزم،  مرسی یادم بودی مهربون  من باید دوباره برم پانکچر بشم،  چون سه تا جنینی ...

انتقال که بده اینجا بارداری با سی  هم هست اما منم دوبار پانکچر شدم قبل پانکچر دوباره خودت وشوهر تو تقویت کن چن ماه بعد برو 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم چیشده خون ریزی داری

خونریزی ندارم بعد شیاف گذاشتنم رفتم دسشویی روو دستمال خونی بود همراه اضافه شیاف فقطم روو دستمال بود در صورتی که من اصلا لک و اینا نداشتم ۴ شنبه هم رفتم برا قلب دکتر گفت هماتوم اینا نداری جاشونم خیلی خوبه منتظرم ببینم بازم میبینم یا نه ! تبسم جان شما لک و خون دیدی چجوری بود ؟ یعنی غیر دستمال جای دیگه هم دیدی؟؟؟؟ 

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍
ب نظرم چ قطع بشه چ نشه حتما برو ی سونو 

به دکترم گفتم جواب نداده هنوز اگه ادامه دار باشه که میرم بیمارستان اورژانسی چون جمعه اس مرکز بسته اس 

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍
خونریزی ندارم بعد شیاف گذاشتنم رفتم دسشویی روو دستمال خونی بود همراه اضافه شیاف فقطم روو دستمال بود& ...

وای خدا نکنه بلای من سرت بیاد از من مثل شیر اب خون میچکید فک کنم هماتوم داری تازه بوجود اومده سعی کن ی امپول پروژسترون بزنی الان خیلی مهمه ک دیگه خون ریزی نکنی باید هرکاری از دستت میاد انجام بدی خودت امپولو بگیر و بزن هیچ عوارضی نداره جای جنین رو سفت تر میکنه

به دکترم گفتم جواب نداده هنوز اگه ادامه دار باشه که میرم بیمارستان اورژانسی چون جمعه اس مرکز بس ...

ب نظر من ک بری بهتره میتونن بهت کمک کنن و جلوی اتفاق بد رو بگیرن خدایی نکرده من الان اون روز ک خون ریزی کردم اگ نمیرفتم یعنی دکتر سونو گفت ی ده دیقه دیگه هم خون ریزی میکردی هماتوم ساک و میکشید میاورد پایین

ب نظر من ک بری بهتره میتونن بهت کمک کنن و جلوی اتفاق بد رو بگیرن خدایی نکرده من الان اون روز ک خون ر ...

ممنونم عزیزم از راهنماییت اگه خونریزی داشته باشم که حتما میرم اصلا دلم طاقت نمیاره خونه بمونم ! الان دوتا شیاف دارم هر ۱۲ ساعت یه آمپول این وسط خودم امروز بزنم ایراد داره ؟ کلا پروژسترون زیادیش خطرناکه ؟؟؟ 

ممنونم عزیزم از راهنماییت اگه خونریزی داشته باشم که حتما میرم اصلا دلم طاقت نمیاره خونه بمونم ! الان ...

ن ایراد نداره من الان روزی دوتا امپول دارم ۳ تا شیاف تو امپولتو بزن 

ن ایراد نداره من الان روزی دوتا امپول دارم ۳ تا شیاف تو امپولتو بزن 

الان ۳ ساعت گذشته از شیافم آمپول بزنم ایراد داره ؟ فاصله اشون کمه ؟