2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046483 بازدید | 684515 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چقدر بد نمیشه بیای تهران

اخه الان فريز شده. اگر بيارم و اونجا برام تعيين جنسيت انجام بدن و دوباره فريز كنن خيلي ضعيف ميشه چون دوبار فريز شده.  

خدايا مرا در جستجوي آنچه برايم مقدور نكرده اي خسته نكن 💚
ازمایش ایمنی و انعقاد دادی هزیزم؟؟

ایمنی نه ولی انعقادی دادم مشکلی نداشتم،شوهرم خیلی مشکل داره باره اول میکرو کردیم مورفو بین ۰ و ۱ بود ۳ تا جنین تشکیل شد ولی اینبار ۳ ماه قبل خودم و شوهرم مکمل مصرف کردیم مورفو شوهرم شد ۳ اینبار ۹تا جنین واسم تشکیل شد

خداروشکر منم ۱۶ مهر جنین ۵ روزه  چهارشنبه ۱۹ هم که گفته بیام اخرای هفت هفته هستم  من سا ...

همون موقع برای سونو خیلی خوبه، بیشتر از یه ماه از انتقال گذشته، ایشالا قلبش رو میبینی خیالت راحت میشه😍

برای لکه بینی هم اگر به دکتر گفتی دیگه نگرانی به خرج نده، فقط بیشتر وقتا استراحت کن، داروهاتم سر وقت استفاده کن، همین

لکه بینی هم که میبینی اکثرا دارن

سلام عزیزم منن مثل شما سقط کردم تو ۷ هفته شما دکترت علت و شو نفهمید یا پیگیری نکردید؟  ک ...

سلام گلم،دکترم گفت چون مشکل از همسرت هست جنین ضعیف بوده دیگه پیگیر نبودم همسرم خیلی وضعش افتضاح بود مورفو بین ۰ و ۱ بود سری اول فقط ۳تا جنین تشکیل شد اینبار ۳ ماه مکمل خوردیم هردو ،مورفو شوهرم شد ۳ و ۹تا جنین تشکیل شد،آنتی تی پی او دارم که سری قبل ندونستم آزمایش دادم دیگه اینبار دارم قرص تیرویید میخورم

بچه ها عدد بتام ۱.۴ هستش😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

اراد جون عیبی نداره اروم باش دیگه قسمت این بود الهی که دفعه بعد مثبت بشی  توکل کن به خدا حتما حتما خدا شادت می کنه 

سلام دوستان لطفا منو راهنمایی کنید انتقال اولم منفی شد برای شروع دومی رفتم دکتر گفت اول برو دکتر رو ...

سلام عزیزم

تا جایی که من از توصیه ی دوستان و پزشکان اونها متوجه شدم، استرس بسیار عامل مخربی هست در موفقیت ivf خصوصا انتقال جنین هست. احتمالا چون استرس و ناراحتی هات بیش از حد بوده که خواب های پریشان میدیدی، دکتر توصیه کرده که بری پیش روانپزشک که بهت کمک کنه اول آرامشت را بدست بیاری و بعد وارد سیکل ivf بشی، چون تاثیر هورمون های استرس در بدن بیشتز از چیزی هست که فکرشو میکنید.

به نظرم حتما به توصیه ی پزشکت گوش کن. انشالا نتیجه ی مثبتش را در انتقال بعدیت می بینی.

زیاذمیگفتم...اما خب انگار برا بچه خونه میخاد فک کن اخرین بار یه اگهی خونه بهش نشون دادم گفتم همه می ...

عزیز انشاالله بزودی نتیجه مثبت میگیرین و دلتون شاد میشه و انگیزه همسرتون نسبت به تلاش برای زندگی زیاد میشه من میخام چله زیارت عاشورا شروع کنم براتون دعا میکنم 

خدایا ازت سپاسگذارم . نمیدونم به چه طریقی برایت بندگی کنم تا شکر گزار نعمتی که بهم دادی باشم .