2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046599 بازدید | 684531 پست
فرزی جون چندروزه نیومده تاپیک هیچ خبری نیست ازش فقط از خدا میخام که به خیر گذشته باشه وخوش خبر بیاد

آخی عزیزم خدا کنه چیزی نشده باشه

الهی آمین عزیزم خدا از زبونت بشنوه 

مرسی جواب دادی😘😘

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
بچه ها  بخام جارو برقی بکشم اشکالی نداره؟

هرکاری خواستی بکنی بکن ولی جارو برقی اصلاااا نکش

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام دوستان 

یه سوال چند هفته میخوام بپرسم میگم ربطی به این تاپیک نداره ولی یه دل شدم که بپرسم 

چند ساله دهانه رحمم درد میکنه خدا میدونه چقدر دکتر رفتم ولی خوب نمیشم کسی  میتونه  راهنمایی کنه

میخوام ماه بعد پانکجر بشم میترسم با این وضع اوضاع خوب پیش نره

😍لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم 😍
ممنون عزیزم پس چرا داده ما که فامیل نیستیم الکی ۵ تومنم هزینه م شد من فکر میکردم از رو این اگر اسپ ...

عزیزم چقد زیاد شد هزینش واسه ما دوتایی شد ۱۵۰۰

نه عزیزم کروموزوم ربطی به اسپرم و تخمک نداره

گاهی اوقات مشکلات کروموزومی باعث منفی شدن انتقال میشه ربطی به فامیل نبودن یا بودنم نداره

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
بچه ها  بخام جارو برقی بکشم اشکالی نداره؟

نه عزیزم جارو برقی نکشی

کار سنگین نکن اصلا 

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
خواهش میکنم عزیزم انشالله نتیجه بگیری 

پروانه جون فردا رفتی دکتر بیا بهمون خبر بده عزیزم 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
من ۲۳ شهریور انتقال دادم  با دکترم تماس گرفتم گفت آلومینیوم ام جی بخورم 🙄🙄🙄🙄

چی هست آلمینیوم ام جی؟

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
آخی عزیزم خدا کنه چیزی نشده باشه الهی آمین عزیزم خدا از زبونت بشنوه  مرسی جواب دادی😘😘

فدات عزیزم

بچه ها درمورد هفته های بارداری من راهنمایی میکنین مثلا میگیم ۸ هفته و۱ روز ۸ هفته و۲ روز .......... ...

۸ هفته و ۷ روز یعنی ۹ هفته تمام چون ۷ روزش ی هفتس اضافه میشه به ۸ میشه ۹ هفته بعدش میشی ۹ هفته و یکروز

۸ هفته و ۷ روز نه هفتست دیگه

میدونم 

من سه تا برنامه بارداری دارم همشون هفت روز رو می‌نویسند و بعد وارد یک میشن

برحسب اون گفتم که داریم

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
۸ هفته و ۷ روز یعنی ۹ هفته تمام چون ۷ روزش ی هفتس اضافه میشه به ۸ میشه ۹ هفته بعدش میشی ۹ هفته و یکر ...

آها خب خوبه اینجوری من اینجور حساب میکردم مثلا امروز ۸ هفته و۷ روز فرداش ۹ هفته پس فرداش ۹ هفته و۱ روز بعد میدیدم اصلا جور درنمیاد چون بالاخره ۱ روزِ ثابته که تو همه هفته ها همیشه هفته جدید شروع میشه