2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046535 بازدید | 684523 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

زینبی جان خوبی  یه سوال خیلی مهم این واکسن یه نوع داروی جدید هستش و درست نمی‌دونیم با چه داروه ...

سلام عزیزم خوبی ؟

دیگه خیلی هم جدید نیست واکسن یکساله دارن تزریق میکنن

بیش از 7 میلیارد دوز تزریق شده 

خیالت راحت، طبق آخرین رفرنس ها در هر مرحله ایی از اقدام و یا بارداری میشه واکسن زد

نهایتا اگر نگرانی نظر یه ایمونولوژیست رو بپرس که بی هیچ شک و شبهه ایی بزنی (دلت قرص باشه) 

به شایعات هم توجه نکن گلم، مثلا میگفتن واکسن و دندانپزشکی خطر داره 🤣🤣🤣🤣 پدر خودم دو ساعت قبل از واکسن دوز دوم کار دندانپزشکی داشت انجام داد

میخوام بگم اگر چیزی بد باشه خودم اول مخالفش هستم و اگر چیزی خرافات و شایعه باشه خودم و عزیزانم اولین نفر خلاف اون عمل می‌کنیم 

یه مثال دیگه اینکه من اصلا بعد از انتقال استراحت نبودم، شیر سویا و نشاسته هم نخوردم، کلا پرهیزی نداشتم و تازه پیاده روی روزانه داشتم سر کار میرفتم، پله هم داشت و... 

درکت میکنم عزیزم خیلی انتظار سخته انشالله فردا به سلامتی صدای قلبشون رو میشنوید و دلتون شاد میشه اون ...

حتما حتما🤲🏻ببین دنبال علائم اصلا نباش دعا کن اصلا بدون علامت باشه بارداریت تا بتونی قشنگ ازش لذت ببری بهتره به خدا ! ممنونم از دعاهای قشنگت ! دیگه چه میشه کرد باید صبر کنیم بازم خداروشکر این انتظار شیرینه ❤️ نگران نباش روزا داره میگذره زود میرسه موقع سونو عزیزم !

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍
سلام عزیزم آره گلم به خاطر بارداری هست خاطرت جمع 😍😍😍😍

مرسی عزیزدلم خیالم راحت شد مرسی ازینکه جواب دادی ❤️😘😘😘

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍

بچه ها یه سوال شماها هم بزاق دهنتون زیاد شده ؟؟؟؟؟؟ یا فقط من اینجوریم ؟؟؟؟ 

میفهممت کاملا عزیزم من یه دفعه دوهفته پیش رفتم ۵ هفته و ۴ روز بودم که گفت خوبه همین فردا باید برا قل ...

ایشالا فردا قلبای خوشکلشون و میبینی عزیزم❤️❤️❤️❤️

برا منم دعا کن منم ببینم🤕

دوستان گلم تورو خدا هر کسی که انتقال منفی داشته و بار دیگه انتقال داده و مثبت شده....هر کاری که تو مثبت شدن تاثیر داره و کارهای که کردن....و پیشنهادتون چیه و من چه چیزهای و بررسی کنم بنظرتون؟چه چیزهای و به دکترم پیشنهاد بدم؟؟

دوستان گلم تورو خدا هر کسی که انتقال منفی داشته و بار دیگه انتقال داده و مثبت شده....هر کاری که تو م ...

عزیزم انشاالله که مثبتی

ولی خدایی نکرده اگر منفی هم شدی حتما از دکتر بخواد ازمایش ایمنی انعقادی بدی حتی اگه گفت لازم نیست

هیسترو و خراش هم خیلی خوبه

من چسب جنین هم زدم

پیاده روی هم قبل انتقال داشتم

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
سلام عزیزم خوبی ؟ دیگه خیلی هم جدید نیست واکسن یکساله دارن تزریق میکنن بیش از 7 میلیارد دوز تزریق ...

ممنون جونم دوستام همشون میگفتن که دکترا میگن بعدها تزریق باید یکماه بعد مثلا بیایی برا پانکچر یا برا انتقال برا همین ترسیدم 

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
دوستان گلم تورو خدا هر کسی که انتقال منفی داشته و بار دیگه انتقال داده و مثبت شده....هر کاری که تو م ...

آراد عزیزم منتظر بمونم ایشالا مثبتی اولا، 

دوماً من دوبار اول که منفی شدم همه چی می‌خوردم رعایت نداشتم اینبار اما کنار هر سردی گرمی میخورم و پیاده روی حداقل هفته ای دوبار دارم و ماساژ رحم با روغن سیاهدانه و خوردن آب زیاد 

همه اینا بهانه هستش توکل کن بخدا اولا ایشالا مثبتی دوماً اگه خدایی نکرده منفی هم شدی سعی کن کنار هر غذای سردی خرما بخوری و پیاده روی و ماساژ و داشته باشی

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏