2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046209 بازدید | 684504 پست
عزیزم خیلی ناراحت شدم اما انقدر زود خودتو نباز الان اینهمه داری به خودت استرس و فشار وارد میکنی به خ ...

یعنی جای امید هست؟؟فک نکنم دیگه امیدی باشه اگه لانه گزینی کرده بودن امروز معلوم میشود..جنینهام پنج روزه بودن

عزیزم چون بچه هام زودرس بودن تو بیمارستان خصوصی دستگاه نداشتن ناچار دولتی موندیم تو دولتی هم چون بچه ...

وای عزیزم چقدر اذیت شدی🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

چقدر دکتره .... بوده 😐

خداروشکر که نی نی ها خوب و سالمن الان، ایشالا همینجوری سال های سال برات شیطنت کنن😍😍😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بله عزیزم باردارم  نه اصلا به من نمیگن انوکسا و اسپرین رو قطع کنم  حالا اضافه نمیکنم تا ...

اما بازم از دکتر بپرس روشهای دکترا باهم متفاوته بازم بپرس عزیزم 

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍
بعد شما انوکسا رو قطع کردین  قبل سونو قلب بود یا بعدش من هنوز سونو قلب نرفتم هفته شش هستم&nbs ...

ببین نه من قطع نکردم عزیزم من یکبار فقط روو دستمال یه مویرگه خیلی کوچیک دیدم برا همین خون و لک اینا ندیدم اونروزم که اینو دیدم فقط آسپیرینمو ۲ روز نخوردم آنوکسا رو زدم چون به دکترمم که توضیح دادم که اینجوری بوده گفت استفاده کن منم زدم ،من  الان ۷ هفته ۲ روزمه ۴ شنبه باید برم برا سونو قلب عزیزم دل توو دلمم نیست برام دعا کن که قلب تشکیل شده باشه 🤲🏻 

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍
ممنون زینب جان نه آستارازنکا رو نمیگم اصفهان هستم تا دو هفته قبل اسپوتنیک هم میزدن 

پس اسپوتنیک بزن گلم چون بعدا به این پلتفورم ممکنه دسترسی نباشه 

ایمنی ترکیبی برای کرونا خیلی عالی هست 

اسپوتنیک واکسن وایرال وکتور هست و سینوفارم ویروس کشته شده

ولی در کل هر دو خوب هستن 

من هتروزیگوت بود آزمایش انعقادیم. از اول هم دکتر اسید فولیک 1 داده بهم. اینجا از دوستان شنیدم که بای ...

سلام عزیزم خوبی ؟ نه گلم همون 1 کاملا عالیه، چه خبره 5؟؟؟ !!! 😬 😬 😬 

5 برای تالاسمی مینور هست و افراد سن بالای 42 سال و افرادی که سابقه نقص لوله عصبی داشتن 

یعنی جای امید هست؟؟فک نکنم دیگه امیدی باشه اگه لانه گزینی کرده بودن امروز معلوم میشود..جنینهام پنج ر ...

ببین توکل کن به خدا اینجا اکثرا چندبار همه این راه رو رفتیم  خدایی نکرده اگر نشد هم خداروشکر جنین داری دوباره تکرار کن با خودت بگو انقدر انجام میدم تا بشه و مطمئن باش که حتما میشه عزیزم چه این دفعه چه دفعه ی بعدی فقط هرکار میکنی به خودت استرس نده نشین گریه نکن عزیزم 

ببین نه من قطع نکردم عزیزم من یکبار فقط روو دستمال یه مویرگه خیلی کوچیک دیدم برا همین خون و لک اینا ...

ایشالا عزیزم میای خبرشو میدی بهمون 

منم نوزدهم نوبت سونو قلب دارم میشه ۷ هفته تقریبا 

ببین نه من قطع نکردم عزیزم من یکبار فقط روو دستمال یه مویرگه خیلی کوچیک دیدم برا همین خون و لک اینا ...

عزیزم ببخشید من تاحالا دل درد پری و درد زیر شکم نداشتم ازدیروز دارم تو هم داری این دردارو

روز چندم دیدین اخه منم روز سوم انتقالم یه مویرگ های قهوه ای دیدم یکم بیشتر البته شاید ...انتقال جنین ۳روزه ام 

ااای جااانم . دست گلت درد نکنه. الهی بحق دل بزرگت خدا بزودی حاجت روات بکنه

عزیزمی که گلم حاجت روا بشی😘😘😘😘

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
بچه ها من امروز از صبح زیر شکمم درد میکنه طبیعیه

عزیزم منم داشتم

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍