2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046274 بازدید | 684508 پست
بچه ها کسی بعداز انتقال قرص آزیترومایسین دکتر بهش داده حتما اینو باید بخوریم چه تاثیری داره؟؟؟

بله برای من دادن که عفونت نگیرم همون روز انتقال تنها خوردم

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦

بچه های با تجربه این تاپیک یه سوال ؟؟؟ من قراره انتقال جنین داشته باشم ماه قبل رفتم رویان آزمایش ها و سونو هیسترو انجام دادم خدارو شکر همه چی خوب. بود دکتر به من گفت ماه بعد دوم پریودی بیا به نظر تون اون روز برام سونو انحام میده ؟؟؟؟؟؟؟

خدای خوبم از اینکه قراره برای بار دوم مامان بشم سپاسگزارم 🙏🙏مطمئنم بهترینها رقم میخوره و معجزه  در راهه 😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه عزیزم من بعد انتقال ۵روزو استراحت کردم کل کارامو خودم میکنم یکیشون۹یکیم۶سالشه

خدا برات حفظشون‌کنه الهی

خوب پس میشه کارارمون خودمون بکنیم

خدایا شکرت برای هر چی دادی و ندادی😍تنها امیدم 
نه عزیزم من بعد انتقال ۵روزو استراحت کردم کل کارامو خودم میکنم یکیشون۹یکیم۶سالشه

عزیزم شما بی بی چکتون کی خط انداخت...من روز ده زدم چیزی نبود...بنظرت امیدوار باشم...پاک خودمو باختم...دیگه مطمینم منفی هست...میگم دوتا جنین ۵ روز اگه لانه گزینی کرده بود تا حالا بی بی نشون میداد

سلام عزیزم، میگم نکنه عوارض واکسنه اب دور جنین کم میشه، چون دکتر من گفت اینجا یکی واکسن زده بود اب د ...

خدا بگم چیکارشون کنه من خودمو تیکه پاره کردم واسه دکترم که بذار زایمان کنم بعد بزنم واکسنو گفت چه تضمینی میدی کرونا نگیری، گفت تو ماه اخر خیلی خطرناکه و این حرفا، بعدشم گفت ممکنه بیمارستان بدون کارت واکسن اصلا قبولت نکنه واسه زایمان دیگه منم زدم حالا دوز دومشو این هفته باید بزنم دوز اول که تب کردم و بچم 12 ساعت اصلا تکون نخورد ایشالله دیگه دوز دوم اینجوری نشم

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
عزیزم میدونم خیلی سخته منم مثل تو زندگیم خیلی سرده درسته همسرم همش میگه هرچی خدا بخاد ولی بازم تا چن ...

الهی امین

من ک شوهرم می‌تونه خونه بخره اما میدونم چون بچه نداریم دل خریدنشو نداره کاش بچه بیاد وگرنه اینقدر خونه گرون میشه دیگه یه دو درسه هم بهمون اجاره نمیدن چ برسه خریدن...انشالله خدا نصیب همه منتظرا بکنه

بچه ها کسی بعداز انتقال قرص آزیترومایسین دکتر بهش داده حتما اینو باید بخوریم چه تاثیری داره؟؟؟

بعد از انتقال نه ولی قبل انتقال به من دادبرایه از بین بردن عفونتهای احتمالی رحم میدن جنین خوب لانه گزینی کنه

عزیزم شما بی بی چکتون کی خط انداخت...من روز ده زدم چیزی نبود...بنظرت امیدوار باشم...پاک خودمو باختم. ...

من دوتا جنینه ۴روزه انتقال دادم روز ۱۲ بعد دوساعت هاله انداخت روز ۱۳ زود هاله داد ولی باز کمرنگ 

آره واقعا نه دارو نه قرص و نه آمپول هیچکدوم مطمئن نیستن فقط مصلحت وقسمت الهی باید باشه خیلیا رو من ش ...

اره عزیزم دقیقا همینه خدا بخواد هیچی نشد نداره

الهی همه منتظرا بزودی مادر شن و همه باردارا نی نی هاشونو سالم بغل کنن

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍