2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046207 بازدید | 684503 پست
ماشاءالله عزیزم چرا طببعی؟یعنی خودتون دوستداشتین انتخاب کردین؟ یا یهویی شد؟ دوتا بچه به سر بودن؟ببخش ...

عزیزم چون بچه هام زودرس بودن تو بیمارستان خصوصی دستگاه نداشتن ناچار دولتی موندیم تو دولتی هم چون بچه هاسرشون پایین بود گفت طبیعی انجام بده هرچقدر اصرار کردم هرچقدر التماس و تهدید و... اثرا نداشت.دکترعوضی پدرمو در اورد.خیلییی سخت بود.بچه ی اول کیسه ابش پاره شد اومد.بچه ی دوم کلا مونده بود بالا.صحیح وسالم.یعنی اگه میذاشتن تا۴۰هفته میموند.به زور فشار و... بچه رو آوردن پایین.بعدم کیسه شو پاره کردن و زایمان کردم.خیلی وحشتناک بود.یه ساعت بعد زایمان بلند شدم خودمو بشورم ازحال رفتم تو WC.تا۳ماه هم بدنم ضعیف شده بود وحشتناک.فک کن با اون وضع یه ماه شبانه روز بیمارستان موندم بعدشم تو خونه نگه داری دوتابچه.منم ناشی.بچه ها کوچیک😭😭😭

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم چون بچه هام زودرس بودن تو بیمارستان خصوصی دستگاه نداشتن ناچار دولتی موندیم تو دولتی هم چون بچه ...

عزیزم، بمیرم، چه زجری کشیدی.

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
چهارشنبه دوباره سونو دارم ممکنه تا روز پانکچرتعداد تخمکا بیشتر بشن؟

عزیزم تازه روز 10 هستی، انشاءالله بیشترم میشه، این استرسه خودش بدتره برای رشد تخمکا.

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
ممنونم گلم خیلی لطف کردی. خدا تو دلیتو حفظ کنه برات. چشم ان شاالله. من ضخامتم یکم بیشتره نمیدونم چر ...

خب خیلی خوبه ۱۰ ببین من شیر سویا هم اینسری از روز اول انتقالم خوردم تا الان حالا نمیدونم اینم تاثیر داشت یا نه ! ببین من خودم اینسری برا انتقالم انقدر بیخیالش شده بودم و ناامید بودم هیچ کاری نکردم سری قبلی که منفی شدم همه چیو رعایت کردم همه چیو واقعا اما منفی شدم اینسری انگار با خودم لج کرده باشم هیچ کاری نکردم حتی تا ۱ روز قبل انتقالم سیگارم کشیدم یعنی منظورم اینه اصلا به خودم سخت نگرفتم هرکار عشقم کشید کردم که اکثرا هم کارای خوبی نبودن اما اینبار مثبت شدم ! تجربه من اینه که هرکار حالتو خووب میکنه انجام بده سختش نکن هرچی بیخیالتر باشی بهتره  واقعا انگار !

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍
عزیزم چون بچه هام زودرس بودن تو بیمارستان خصوصی دستگاه نداشتن ناچار دولتی موندیم تو دولتی هم چون بچه ...

خدا نگذره ازشون. بیمارستان دولتی سلاخی میکنن 

یکی از دوستام حمله های غش خفیف داشت که با دارو کنترل میشد. ناخواسته باردار شد و باز حالش تحت کنترل بود. باید حتما حتما سزارین میشد اما کیسه آبش پاره شدو هول هولکی رفتن بیمارستان دولتی و تا حد مرگ زجرش دادن. از بعد اون روزی جند بار حمله های غش بهش دست میزده. بی اختیاری ادرار گرفته و .......

نامه داشت تو پرونده اش که باید سزارین بشه اما اصلا توجه نکردن

يَا عِبَادِىَ الَّذِينَ أَسْرَفُوا عَلَى أَنفُسِهِمْ لاَ تَقْنَطُوا مِن رَّحْمَهِ اللَّهِ
خداروشکر که رفتی، ببین عزیزم، تو به حرکات بچت آشنایی بیشتری داری، کوچکترین تغییری کرد حتما برو دکتر. ...

دکتر خودم که میگفت جاشم خیلی تنگ شده شکم منم کوچیکه نسبت به ماه 8 ام، نمیدونم چرا شکمم انقد کوچیکه البته فکر نمیکنم تاثیری داشته باشه این موضوع 

مرسی مهربونم الهی به سلامتی پسر گلتو به دنیا بیاری

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
اره میدونی ماها انقدر حساسیم تو تکون خوردنشون ۹ ماه بارداریو به دهنه خودمون زهر میکنیم ولی خوب چه کن ...

مرسی مهربونم، ممنونم که واقعا راهنماییم کردی خدا دخترتو برات حفظ کنه عزیزکم

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️