2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046264 بازدید | 684508 پست
ببین منم اصلا امید نداشتم اصلا اما خداروشکر خدا خواست نگران نباش عزیزم انشالله که بهترین اتفاق بیفته ...

ممنونم گلم خیلی لطف کردی. خدا تو دلیتو حفظ کنه برات. چشم ان شاالله.

من ضخامتم یکم بیشتره نمیدونم چرا با همون ایرانیش روز 10 ضخامتم 10 بود. نمیدونم این بده یا نه. همش تو فکرم میگذشت ک شاید چون ضخامتم بالا بود و یکم دیرتر انتقال دادن بیشتر شده و منفی شدم. ولی دوستان گفتن با امپول متوقف میشه دیگه. نمیدونم این بار همچنان پیاده روی و روغن مالی و... رو داشته باشم یا همین جوری طبیعی جلو برم

توکل ب خدا ببینیم خدا چی میخواد برامون.

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
سلام توروخدا راهنماییم کنید من تو سیکل پانکچرم روز هشت سونو شدم 3تا تخمک داشتم الان روز دهمه باز سون ...

شاید دوز داروهاتون یا نوع شون رو دکتر باید عوض کنن. اینجا از دوستان بودن که با تغییر تعدادشون بیشتر شده

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من هتروزیگوت بود آزمایش انعقادیم. از اول هم دکتر اسید فولیک 1 داده بهم. اینجا از دوستان شنیدم که باید 5 بخورم. چند بار تو مرکز پرسیدم گفتن نه همون یک . منم اون زمانی ک دکتر نمیرفتم سر خود 5 خوردم. الان نگرانم نمیدونم چیکار کنم؟ بر گردونم 1 بخورم یا بدون اطلاع دکتر همون 5 رو بخورم؟  منظورم اینه که مشکلی پیش نمیاره؟ 

@زینبی_بابا    

سلام دوستای گلم

ی سوال دارم.اونایی ک سن بارداریشون ازمن بیشتره میشه راهنماییم کنید

من ۲۲هفته و۵روزهستم چندروزه کمردردودردزیرشکم دارم

شباهم ازپادرد ولگن دردوپهلو دردخواب ندارم

میترسم بچه م چیزیش بشه

بااینکه هفته ای ی آمپول پرولوتون میزنم.روزی ۴تادوفاستون.وروزی سه تاشیاف مقعدی

شاید دوز داروهاتون یا نوع شون رو دکتر باید عوض کنن. اینجا از دوستان بودن که با تغییر تعدادشون بیشتر ...

روز سوم پریود15تا سینال اف داد روز هشتم شیش تا دیگه با دوتا منوتوروپین و دوتا ستروتاید دوباره امروز شیش تا سینال دوتا منوتورپین دوتاستروتاید 

تعداد تو اون دوره دیگه تغییر نمی کنه فک نکنم؟

اون دوره رو واقعیتش نمیدونم. شنیدم از بچه ها ک گاها اخر سر تعدادشون ی چند تایی اضافه شده. برا خود من از اول همون 7 تا بود و تغییری نکرد

ولی دوره های بعدی هم اره برا بچه ها بوده تغییر که دادن بیشتر شده تعدادشون

روز سوم پریود15تا سینال اف داد روز هشتم شیش تا دیگه با دوتا منوتوروپین و دوتا ستروتاید دوباره امروز ...

ان شاالله نتیجه بخش باشه عزیزم. نشدم اذیت نکن خودتو مهم اینه جنینای خوبی تشکیل بشن. بوده تعداد بالا ولی پوچ شده تعداد زیادی شون. ولی تعداد کم بوده و همشون جنین شده. همه چی ممکنه.

حتما جواب می گیری این بار 

ان شاالله توکل ب خدا

ان شاالله شما و همه دوستای منتظر مون   بین شماهام خدا ی نظری هم ب من بکنه

ان شاالله نتیجه بخش باشه عزیزم. نشدم اذیت نکن خودتو مهم اینه جنینای خوبی تشکیل بشن. بوده تعداد بالا ...

دارم میمیرم از استرس میشه سیکلو کنسل کنم دوباره شروع کنم نمیدونم باید چکار کنم از طرفی میترسم کنسل کنم اما بیشتر شده باشه من قبلا یبار پانکچر کردم دکتر گفت شیش تا داری اما موقع تخمک کشی 9تا ازم کشیدن

سلام دخترا به نیتتون سوره ی نبا 

عبس

نازعات و خوندم انشالله که همیشه خبرای خوب خوب بدیم🙏🙏🙏

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏