2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046251 بازدید | 684507 پست
سلام دوستان عزیزم با دعاهای شما امروز رفتم قلب کوچولوشو دیدم واز ته قلب برایه همتون دعا کردم ببخشید ...

سلام عزیزم مبارک باشه انشالله 120سال قلبش برات بزنه😘 

خدایا شکرت ❤                                                                برای نگاه پر مهرت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من کلا یه ادم ریلکسیم همه چیو اسون میگیرم ولی این دکترا واین وروجک حسابی این چند هفته اذیتم کردن دیگ ...

الهییییییی 

بازم خداروشکر

اگه بخوایم واسه خودمون استرس درست کنیم هر مرحله از بارداری یه مدل استرس داره 

خدایا عزت با تو بودنم را سپاس،خداوندا بیادتوکه باشم تمام دورها نزدیکند...
فدات شم.اره عزیزم۶تا زده بودم سه روز قبل زایمانم ۳تازدن تو بیمارستان.اره عزیزم دخترم ۵روز تودستگاه م ...

آخییی گلم چقدرسختی کشیدی چقدرصبوری کردی خدااجرت بده عزیزم خداحفظشون کنه و به شماهم سلامتی بده بتونی این کوچولوهارو بسلامت بزرگ کنی حالا اینقدربراتون شیرین زبونی بکنن که همه این سختیایادتون بره عزیزم

@khooobi    

فداتشم عزیز دلم دعا کن برام....بخدا من همیشه تنهایی به خودم دعا نمیکنم واسه همه ی اونای که منتظرن دع ...

عزیزم ی آن شالله خدا بت نظر کنه و یه بارداری بی‌خطر و آسونی داشته باشی به فکر سیسمونی و این چیزا باش آن شالله خدا دلتو شاد کنه و با خبر مثبت خوشحال مون کنی 🙏🙏

شمیم جان شمارو یادمه انتقال سال ۹۸ بود ؟منم با شما بودم منفی شدم همین گروه باهم حرف می زدیم البته کا ...

عزیزم ببخشید من یادم نیست،،اره عزیزم دوبار انتقال دادم ونشد الان خداروشکر خدا داره بهم دوتا گلدختر میده ،،ایشالله قسمت همه منتظرا باشه بحق مادر امام زمان😍😍😍،،الان بسلامتی باردارید؟؟

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
سلام دوستان عزیزم با دعاهای شما امروز رفتم قلب کوچولوشو دیدم واز ته قلب برایه همتون دعا کردم ببخشید ...

به به مبارکت باشه خانم عجول بعد میگی من صبورم حالا بیایم برات!!!! چقدر به خودت واون طفلی استرس دادی؟ حالا دیگه بروحالش ببرعزیزم

عزیزم بری پیش دکترتم احتمالا بهت قرص بده تو خونه سقط کنی،،من دفعه اول تو۸ هفته سقط کردم دفعه دومم من ...

ممنون عزیزم انشاالله خدا بهم کمک کنه دیگه این کابوس تکرار نشه و آخریش باشه پس صبر میکنم دوشنبه میرم ببینم دکتر چی میگه و راحت سقط بشه انشاالله خودتم به سلامت جوجه هاتو بغل بگیری عزیزم الهی هیچ زنی ارزوی مادر شدن نداشته باشه و همه دامنشون سبز بشه

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
ممنون عزیزمم برا راهنماییت من الان دو تا سونو آخرم همون 6 هفته نشون داد بدون قلب یعنی رشدش تو همون 6 ...

انشالله اذیت نمیشی فدات شم

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
ممنون عزیزم انشاالله خدا بهم کمک کنه دیگه این کابوس تکرار نشه و آخریش باشه پس صبر میکنم دوشنبه میرم ...

نگران نباش گلم، توکلت بخدا ،،ایشالله که تکرار نمیشه برات

سلامت باشی عزیزم ایشالله ،ایشالله خدا دامن همه بی اولادا رو سبز کنه،،کمک شماهم بده به زودی زود خبر مامان شدنت رو بیای اینجا بگی کلی واست ذوق کنیم ایشالله😍

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
آهان ممنون عزیزم.شما دکتر گویا یا زهرا شمالی میشناسید؟؟

اره عزیزم تعریف دوتاش. ذو زیاد شنیدم

همکار شوهرم که بیمارستان مادروکودک هست گفته بود برین دکتر شمالی نتایج مثبتش خیلی زیاده

مددی هم که خودم مطمین بودم کارش عالیه رفتم تحت نظرش

میسازم زندگی رو به سازم♥😍♥😍