2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046738 بازدید | 684543 پست
اره هفتم باید زیادتر میبود ولی براساس سایز جنینم گفت شش هفته ای وبتاتم پایین بوده احتمالا دیر لانه گ ...

دختر خوب اروم باش دیگه جنین بوده رشد هم داشته عالیه  مطمینم این بار بری قلب هم داره جنین نبود یا رشد تکرده بود جای نگرانی بود  لک لانه گزینی اینا تدیدی ؟ که بدونی کی بوده 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بابا یه نفر هم یه هم فکری به من بده خواهشا . هفته پنج بارداریم نمیدونستم برا برداشتن یه خال دو سی سی لیدوکایین زیر پوستم تزریق کرد حالا نگرانم نکنه خدایی نکرده ناهنجاری بده کسی تجربه منو داره راهنماییم کنه؟

مرسی گلی . انشالله که با دکتر شما شروع میکنم دیگه توکل بخدا ‌ . بعضی وقتها میبینم که تعیین جنس ...

پیش انصاری پور نرو گلم سرش شلوغ شده اصلا رسیدگی نمیکنه من بار دوم انتقالم پیش ایشون رفتم منفی شدمراضی نبودم اصلا 

من میخوام یری بعد برم پیش دکتر اسرافیلی 

خدایا خودت کمکم کن🙏🙏
سلام عزیزای دلم نی نیای من بالاخره به دنیا اومدن و خداروشکر حالشون روبراهه فقط همین شب اولی دهنمونو ...

خدارو شکر انشاالله همیشه خبرای خوب خوب و اتفاقای خوب خوب جاری باشه تو زندگیت 

ممنون از دعای قشنگت

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏