2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046595 بازدید | 684530 پست
عزیزم من به حساب اخرین سونو که دادم باید 8 هفته اینا میبودیم البته من 13 شهریور انتقال دادم یعنی از ...

بله سونو دادم یه دو روز تقریبا چند ساعت درد پریودی بیشتر داشتم یکدفعه یه چیزی مثل یه تکه جگر قرمز تقریبا دو بند انگشت باید ازت دفع شه تا چند روزم خونریزی زیاد داری تا ۴۰ روزم تقزیبا خونریزی داری

اندازه ی یه مشت بریز با ۳ لیوان اب روزی ۳ بار بخور  تا ۴روز بخور نیوند قطع کن وقتی افتادی به خونریزی دوباره تا چند روز بخور

شما چرا سقط کردید؟؟ پیگیر شدید که علتو پیدا کنید؟ به شما گفتن دوباره کی میتونید وارد سیکل بشید؟ من ت ...

بار اولت شما؟

کدوم دکتری ؟کدوم شهری؟

من یه بارم پارسال حاملگی شیمیایی داشتم با ای یو ای دکترم برای خودم و همسرم ازمایش کوروموزم نوشته گفت تا علت مشخص نشه فعلا دیگه انتقال نمیدیم

دلیل سقطم هم گفت جنین مشکل داشته

برای شما نگفتن چرا سقط شد؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم جنینو دید منم شش هفته بودم جنینو دید ولی ضربان نداشت گفت ۱۰ روز دیگه بیا

پروانه جان مگه تو 27انتقال ندادی نباید 6هفته میشدی باید هفته بیشتر میشد نپرسیدی چرا کمه هفتت

دوستان گلم بدجور استرس دارم. من اصلا هیچ علایمی ندارممیدونم الان میاد میگید به علایم ربطی نداره.ولی ...

روز چندی عزیزم

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
فکر کنم مدارک خودتو و همسرتو و بیمارستان رو باید ببری تا بعد از مدتی به حسابتون بریزن من انشاالله م ...

بازم ممنون که جواب دادی عزیزم ممنونم از راهنمایی شما.ان شالله من و شما هم عمل میکنیم و نتیجه مثبت میگیریم به حق این صبح.

وای از خدامه به خدا سه قلو بده اصلا اینقد این ۱۰ سال تنهایی کشیدم و غصه خوردم‌ همشم بخور و بخواب و خ ...

ای خداااا

انشالله خدا قسمتت کنه به زودی

قسمت هممون بکنه

منم همش همینو میگم🥰🥰🥰

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
پروانه جان نبینم ناراحت باشیا . زود رفتی گلی . بخدا من ۵ هفته و ۴ روز رفتم گفت کیسه زرده کامل نیستدف ...

مرسی عزیزم بابت دلگرمیت چهارشنبه دیگه میشم حدودا ۸هغته و چند روز اون موقع میرم انشالله همه دامنشون سبز بشه اوناییم که باردارن بارشونو به سلامت زمین بزارن

سلام خانما من دخترم علایم سرماخوردگی داشت ازدیروز من الان حس میکنم ته گلوم یه کم میخواره یا میسوزه چ ...

والله منم دقیقا شرایط شما رو داشتم دخترم سرما خورد گلو درد گرفتم رفتم دکتر شربت دیفن هدرامین بهم داد گفت برایه بارداری ضرر نداره فورا خوب شدم هر شیش ساعت یه قاشق میخوردم

پروانه جان مگه تو 27انتقال ندادی نباید 6هفته میشدی باید هفته بیشتر میشد نپرسیدی چرا کمه هفتت

اره هفتم باید زیادتر میبود ولی براساس سایز جنینم گفت شش هفته ای وبتاتم پایین بوده احتمالا دیر لانه گزینی کرده ولی گفت چون سری پیش فقط ساک خالی بوده واین بار جنین داره پس داره رشد میکنه نگران نباش اما ته دلم اصلا قرص نیست بعضی وقتا یه کوچولو میلرزه حالا تا چهارشنبه شما نرفتید برایه قلب

من اومدم گناوه چقدرم خریدکردم الآنم باگزارش همونطورپررونق هست؟ قیمت اجناس خوبه؟؟

بازار ک میگن این روزا خیلی شلوغه

جنسا نسبت ب قبل گرونتر شده.ولی هرچقدهم گرون شده باشه مث جاهای دیگه نیست

گناوه همیشه جنساش عالی وقیمتاخوب

۴ روزه بودن نه لک و علائم تو اون ۱۴ روز اول که اصلا نداشتم بعدا گاهی یه تهوع خیلی کم، یا سردرد، ...

ممنون که جواب دادی عزیزم خدا برات حفظ کنه من صبح ها یکم درد پریود دارم سینه هامم درد می کنه که البته می دونم مال پروژسترونه ..سپردم به خدا خودش