2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046059 بازدید | 684498 پست

سلام.بچه ها من واکسن کرونا نزدم هنوز و قراره واسه ای وی اف اقدام کنم..باید بریم شهرستان.

شنیدم واکسن خطرناکه برای آی وی اف. دوستان کسی اطلاعی دقیق داره بهم بده?

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
اره اینجا رعایت نمیکنن منم شوشو نمیزاره شکمی نمیرم چون خودم چاقم میترسم باز نشون نده استرس بگیرم

بخاطر چاقی بهتره که واژینال بری قشنگ خیال راحت👌

خدایا عزت با تو بودنم را سپاس،خداوندا بیادتوکه باشم تمام دورها نزدیکند...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مهتاب جون شما بارداری؟ هفته چند هستی؟

سلام عزیزم

بله اون موقع  که پرسیدی باردار بودم

اینقدر درگیر سونوی آخر و موقعیت جفت و جنین و انتخاب دکتر برای زایمان شدم که نشد جواب بدم

الحمدلله الان دو هفته است زایمان کردم.

ان شاء الله بزودی زود روزی خودت و همه دوستان این تاپیک

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست
بچه های گروه میگن حدود ۴ تومن. ولی حتما به بیمارستان شما هم بستگی داره. شاید شما شهرستان هستی کمتر ...

مرسی عزیزم ممنون بیمه تأمین اجتماعی چطور پرداخت می‌کنه باید مدارک ببریم شعبه؟ ممنون میشم راهنمایی کنید

سلام.بچه ها من واکسن کرونا نزدم هنوز و قراره واسه ای وی اف اقدام کنم..باید بریم شهرستان. شنیدم واکس ...

عزیزم ابن سینا گفتن مشکلی نداره فقط بعد انتقالت تا ۱۲هفته نمیتونی

لطفابراشفای مادرم دعاکنید
اره تو یکی انجام دادم ولی وقتی رفتم پیش دکترم سونوها رو دید خودشم بخاطر اینکه مطمن بشه سونوها درست م ...

من جای تو بودم دو جا میرفتم 

۳ سال پیش بارداری خارج رحم داشتم  دو تا سونوگرافی رفتم واسه اینکه مطمئن بشم خب  خارج رحمی بود😟

😍لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم 😍
سلام عزیزم خوبی.استراحت بیشتر کن.اگر دکتر گفت شکم بند استفاد کن.راستش من ازخدامه که دوباره برم .ولی ...

آره عزیزم استراحتمو بیشتر کردم اما اصلا حال خوبی ندارم همش درد دارم از وقتی کامل چرخیده خدا خودش کمکم کنه

نمیتونی هیچجوره راضیش کنی؟؟ایشالله زودی راضی میشه اونم حتما به خاطر بیماری خودت میگه نمیخواد اذیت شی عزیزم ایشالله معجزه خدا شاملت بشه همیشه دعات میکنم 

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
ممنون قربونت عزیزم،ان شاالله خدا نی نیت رو حفظ کنه مهربون من آزمایش دادم مشکل ایمنی انعقادی داشتم ک ...

بله سرم خیلی خوبه، حتی دکتر توکلی به منم گفت بهتره تو انتقالت داشته باشی اما چون نمیتونی نرخ دولتیشو گیربیاری مطمئنم فقط استرس میگیری آزادشم که 16 میلیون میوفته سرم اینترالیپید خیلی راحت تر گیر میاد و همون کارم میکنه حتما به دکترت اونم پیشنهاد بده

مرسی قربونت برم اینسری همه چیو پیگیری کن تونستی یه ویزیت پیش مریم توکلی هم برو ابن سینا میاد دکتر فوق العاده ایه ایشالله عید امسال با نینی تو شکمت رو سفره هفت سین بشینی

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
اخه من هم پردینزول دارم هم هیدروکسی . مرسی گلم ازت ممنونم که جواب دادی خدا گل پسرتو برات حفظ کنه.

پردنیزولونت که نصفه عزیزم اون هیچ کاری نمیکنه 

خواهشا استرس و بذار کنارو دل بده به کار دکترت 

سلام عزیزای دلم نی نیای من بالاخره به دنیا اومدن و خداروشکر حالشون روبراهه فقط همین شب اولی دهنمونو ...

مبااااارک باشه عزیزم❤❤❤🥰🥰🥰🥰چشم و دلت روشن💙💚❤

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
بله سرم خیلی خوبه، حتی دکتر توکلی به منم گفت بهتره تو انتقالت داشته باشی اما چون نمیتونی نرخ دولتیشو ...

ممنون عزیزم.ببخشید سرم چندتاش ۱۶ میلیون میشه،چرا آخه اینقدر گرون.مریم توکلی تهرانه؟

خدا جونم لطفا هر کی میخواد مامان شه به آرزوش برسون🤲🙂❤    آمممیییین                                                                دعا کنیم واسه هم🤗                                          شکرت که اینبار بچمو سالم و سلامت گذاشتی بغلم🤗🥲😍                            
سلام عزیزای دلم نی نیای من بالاخره به دنیا اومدن و خداروشکر حالشون روبراهه فقط همین شب اولی دهنمونو ...

جوووون دلم مبارک باشه قدم فندقای خوشگلت 

واای چقد خوشحالم برات،راحت شدی 

ممنون عزیزم.ببخشید سرم چندتاش ۱۶ میلیون میشه،چرا آخه اینقدر گرون.مریم توکلی تهرانه؟

4 تاش عزیزم البته آزادش، اگه سقط داشته باشی بری دنبالش راحت تایید میکنن نگران نباش شما، نرخ دولتیش کلا میشه 1 میلیون اگه اشتباه نکنم مدارکتون رو باید ببرید بیمه تایید کنه