2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست
پروانه جان من بخدا مطمئنم این هفته بری سونو قلبش تشکیل شده مطمئن باش آخه برا شما طبق بتات خیلی دیر ل ...

مرسی عزیزم خودمم میگم چرا نشه ولی خودت میدونی ادم نمیتونه بعضی وقتارو استرسم غلبه کنم انشالله هممون به سلامتی بغلشون بگیریم قلبشو ببینم به خدا نفس راحت میکشیم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

پس به احتمال زیاد به خاطر شرایطتون خواسه سونو انجام بده حالا اره باز از چیکا جون بپرسیم. من بیشتر ب ...

سلام آناجونم خوبی؟

آنا شما آمپول پرولوتون زده بودی؟ از کجا گرفتی؟ شمام هفته ای ۱دونه زدی؟

من با بدبختی یه دونه پیدا کردم زدم دکتر برام ۴تا نوشته حالا دیگه پیدا نمیکنم چندجام میگن ایرانیشو داریم نمیدونم چیکار کنم

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
سلام آناجونم خوبی؟ آنا شما آمپول پرولوتون زده بودی؟ از کجا گرفتی؟ شمام هفته ای ۱دونه زدی؟ من با بد ...

سلام عزیزم مرسی خداروشکر. 

من یدونه زدم همون روز خونریزیم که تو بیمارستان آرمان پرستارش خودش برام زد منم باید هفته ای یدونه بزنم ولی متاسفانه خارجیشو که هرجا رفتن نداشتن مجبوری فعلا یدونه ایرانی گرفتم چون فردا موعد زدنمه به دکترم گفتم گفت ایرادی نداره ایرانیشم بزنی دیگه توکل به خدا تا باز بگردم ببینم خارجی پیدا میکنم یا نه 

خدایا سپاسگزارم خدایا شکرت
مرسی عزیز دلم❤️❤️ آره خداروشکر قلب داشتن، یکیشون کوچولو تره، اون پشت قایم شده، به سختی قلبش رو پ ...

عزیزم خیلی مبارکه 😍😍😍😍

جوووووونم دو قلو هزار ماشالا🤩🤩🤩🤩

خدایا عزت با تو بودنم را سپاس،خداوندا بیادتوکه باشم تمام دورها نزدیکند...
همه ی اونایی که بذ من بودن قلبو دیدن ولی من 😞😞😞😞

عزیزم مطمئن باش همین الان بری قلبشو میبینی 

چون همه چیت اوکی و میزون بوده💙💙💙💙

مرسی عزیزم خودمم میگم چرا نشه ولی خودت میدونی ادم نمیتونه بعضی وقتارو استرسم غلبه کنم انشالله هممون ...

من جات باشم همین شنبه میرم خودم و از استرس درمیارم 

خانوم هاا من قرار این ماه  انتقال جنین بدم 

دکتر برای من روز سوم پریود  خراش داد  موقع گرفتن عمق رحم  

مگه  میشه همون دوره که قرار  انتقال بدیم خراش هم بدن   دوستان میشه  نظر هاتون بگین