2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست
چیکا جونم مبارکت باشه🥳🥳🥳🥰🥰🥰 چقدر عالی که نی نی ها خوبن و دستگاه نرفتن، خیلی خوشحال شدم. ایشال ...

وای چه خوب مبارکه عزیزم به سلامتی ..۲تاوانتقال داده بودی ؟نحوه استراحت شما چطور بود ؟من از یکشنبه میرم سرکار یه خورده تگرانم کارمم همش سرپاست 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چیکا جونم مبارکت باشه🥳🥳🥳🥰🥰🥰 چقدر عالی که نی نی ها خوبن و دستگاه نرفتن، خیلی خوشحال شدم. ایشال ...

وای ققنوس مبارکت باشه الهی بسلامتی عزیزم انشاءالله به این وقت اذان صحیح وسلامت بیان بغلت

قلبشونو بسلامتی دیدی؟ چند هفته ای؟😍😍😍

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
سلام عزیزای دلم نی نیای من بالاخره به دنیا اومدن و خداروشکر حالشون روبراهه فقط همین شب اولی دهنمونو ...

سلام چیکاجونم قدم نو رسیده مبارک عزیزدلم الهی که قدمشون پرازخیر وبرکت براتون باشه و۱۲۰ سال زیر سایه امام زمان وپدر ومادر گلشون باشن😍😍😍🤲🏻خداروشکر که دستگاه نرفتن

مرخص شدین بسلامتی؟

خودت حالت خوبه؟

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
وای چه خوب مبارکه عزیزم به سلامتی ..۲تاوانتقال داده بودی ؟نحوه استراحت شما چطور بود ؟من از یکشنبه می ...

مرسی عزیزم 

ایشالا بتای تپل شما رو ببینیم😍

ببین من اینجا همش میگن من واقعا هیچی استراحت نکردم، چون تازه اسباب کشی کرده بودم، بعدم فکر میکردم اندفعه نمیگیره🙈 برای همین رعایت نکردم.از لحظه مرخص شدنم حرکت داشتم، راه و پله و .... از ۳ روز بعد انتقالم هم رفتم سر کار صبح تا عصر، بعدم با یه سرویس داغون میومدم خونه، که یه مینی بوس قدیمیه تو دست انداز ها یه متر میره هوا و میاد پایین😁

تنها چیزی که رعایت کردم وسیله خیلی خیلی سنگین بلند نکردم یا مثلا ندوییدم (پیاده روی تا دلت بخواد) و یبوست نگرفتم و داروها سر وقت بودن، همین!

من حالا سر کارم همش نشستم، برای همین سعی میکردم پاشم هر دو ساعت یه ذره راه برم که خونم لخته نشه یه وقت، چون من ضد انعقاد هم نداشتم

شما هم اگر بشه طولانی مدت سر پا نباشی، هی بشینی وسطاش، فکر نمیکنم مشکلی باشه

ایشالا مامانی اندفعه🙏🙏🙏

وای ققنوس مبارکت باشه الهی بسلامتی عزیزم انشاءالله به این وقت اذان صحیح وسلامت بیان بغلت قلبشونو بس ...

مرسی عزیز دلم❤️❤️

آره خداروشکر قلب داشتن، یکیشون کوچولو تره، اون پشت قایم شده، به سختی قلبش رو پیدا میکرد ولی خداروشکر میزد🙏🙏🙏

والا طبق حساب خودم ۷ هفته، ولی ماما سن جنین رو حساب نمیکرد برای همین گفت ۶ هفته و ۳ روز که سونو هم با این هماهنگ بود

لکه بینی ات چطوره عزیزم، کمتر شد بعد اون آمپول ایشالا؟!

مرسی عزیزم  ایشالا بتای تپل شما رو ببینیم😍 ببین من اینجا همش میگن من واقعا هیچی استراحت ن ...

ببخش بازم سوال می کنم شیاف استفاده کردی یا امپول؟ پروژسترون رو میگم

وای جانم خدا برات حفظشون کنه برو حالشو ببر😍😍😍😍

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤