2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046164 بازدید | 684501 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم دیروز یکم بحث داشتم و عصبی شدم شوهرم نه تنها دلداریم نمیده خودش خیلی مضطرب و پریشانه ته دل منم خ ...

بخدا شوهر منم اینجوری شده......حالت عصبی پیذا کرده همش دلم و خالی میکنه میگه من شانسم کجا بود....دنبال بهونه میکرده باهم جروبحث کنه...اعصابمو خرد کرده کلاـ......دیروز بهش گفتم تورو خدا من به ارامش نیاز دارم تو روخدا این یکهفته باقی مونده رو نیا خونه....رو اعصابمی......همش دعوا میکنیم باهم....عقلش نمیرسه که این همه داروی هورمونی و فشار و استرس رومه اونم بیشتر عصبیم میکنه...واقعا دیگه کم اوردم میگم خدایا منو بگش راحتشم

انشاله که مثبت میشی،منم دعا کن اینا آخرین جنیهامه،هیچ علائمی ندارم فقط کمی سردرد 

مثل منی عزیزم من فقط یه جنین داشتم بعدش شرایط سنی و ذخیره ام فک نکنم به درد پانکچر دوباره بخوره ...برات دعا می کنم عزیزم خدا شادمون کنه 

بخدا شوهر منم اینجوری شده......حالت عصبی پیذا کرده همش دلم و خالی میکنه میگه من شانسم کجا بود....دنب ...

نگو عزیزم اره کاش بدونن ما روحی هیچ چقد جسمی در عذابیم ....عیبی نداره کوتاه بیایم به خیر بگذره این روزا هم 

نگو عزیزم اره کاش بدونن ما روحی هیچ چقد جسمی در عذابیم ....عیبی نداره کوتاه بیایم به خیر بگذره این ر ...

عزیزم چرا انقدر کلافه ایی خیلی استرس داری آینده رو کی دیده نشین بالا سر قبری که توو مرده نیست گریه نکن از کجا میدونی مثبت نمیشی ؟؟ انقدر به این دارو و دکتر و علائم و اینا توجه نکن من خودم با دکتر نصر ۲ بار انتقال داشتم دفعه اول منفی شدم پس به اینا نیست که همه مثبت میشن پیشش ! خیلی دکتر خوبیه اما منظورم اینه که اونم وسیله اس خدا باید بخواد ! فقط همین بعدشم تووو ناامیدی امید هست پایان شب سیه سپید هست! همیشه من تووو اوج ناامیدی مثبت شدم الکی انقدر به خودت استرس نده به خدا داری به خودت ظلم میکنی استرس هیچ موقع خوب نیست انقدر نشین جلو جلو برا خودت داستان غم انگیز نچین غصه نخور هرروز جای اینکه بخوای بهتر شی داری نگرانتر میشی با این حجم از استرس زودتر به نظرم برو آزمایش یا بی بی بزن خودتو راحت کن ایشالا که همونی که میخوای میشه ! به این فکر کن که خیلی چیزا تحت کنترل ما نیست شما همه ی تلاشتو داری میکنی دیگه بسپار باقیشو به خدا با اینجوری حرص خوردنت هیچی نمیشه ! من تجربه خودمه اونسری حموم نرفتم همش استراحت و اینا اما اینسری رفتم حمام قشنگ سبک شدم میومدم راحت میخوابیدم همه کارامم کردم ربطی به اینا نداره عزیزدلم ! به خدا میبینم انقدر به خودت داری سختی میدی ناراحت میشم اما سعی کن آرامش داشته باشی ! ببخشید خیلی طولانی شد !

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍
دخترها یکمی با شوهرم جروبحث کردیم اعصبانی شدم دلدرد گرفتم.جنینهام نیوفتن؟؟

نه عزیزم اونها سفت سره جاشونن با یه داد که نمیرن ایشالا همونجا تا ۹ ماه دیگه موندگارن ! تا میتونی به خودت آرامش بده عزیزم همسرتم الان شرایطش سخته هزار جور فکر و خیال دارن اونا تازه کار بیرونم هست الان بهترین موقعس که اتفاقا باهاش حرف بزنی صبور باش دستتو بذار روو شکمت هرروز ذکر یا حافظ و یا حفیظ و هرچندتا که تونستی بگو آیت الکرسی هم بخون صلواتم بفرست انشاالله مثبت میشی فقط انقدر غصه نخور ❤️ زودترم بی بی چک بذار یا آزمایش بده ازین استرس خلاص شو 

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍
۷روزه داغون نشده زیادم اما گفتم زباده میشه جاشو عوض کرد روزی یدونه گفتن بزن کافیه ؟اخه منم ۲تا پوچ د ...

عزیزم ان شاالله مثبت شی حالا حالا ها باید بزنی😍منم الان شکمم کبوده باز رو همون کبودیها میزنم درد میاد کلی ولی باز میگم اشکال نداره فدا سر نی نی😍 این حالو برات ارزو میکنم

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
برنجک جون عزیزم میخواستم یه توضیحی درمورد دکتر مددی بدی عزیزم.کسی تاحالا پیشش دیدی اوی وی اف موفق دا ...

در اصل من دکترم سارا فلاحی بود، ولی برای مراقبت بارداری میرم پیش مددی، الان خانمای باردار رو که می بینم میگن خوبه و ما با ای وی اف پیشش نتیجه گرفتیم، واقعا دلسوز و خوش اخلاق هست و برای مریض وقت میزاره

مطبش خیابان زرگری، نبش کوچه 18، ساختمان مدیکال.

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست

سلام دوسال ازدواج کردم 23 سالمه و 1سال اقدامم تنبلی تخمدان دارم پریود شدنم با دارو متفورمین کلومفین و لتروزول مصرف کردم بی جواب فولیکولامم 8 خدا به دادم برسه باید دیگه از این دکتر به اون دکتر برم کفش اهنین به پا کنم اما خیلی دارم اذیت میشم همش در حال گریه و بی عصابیم دعام کنید

با یه شال ببند شاید سردی کرده

نمیدونم عزیزم،،والا بخاری روشنه تو خونه هم بافت میپوشم ،،فقط خداکنه مشکلی نباشه

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏