2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046157 بازدید | 684501 پست
سلام عزیزم، تبریک میگم، خدا حفظشون کنه    

برنجک جون عزیزم میخواستم یه توضیحی درمورد دکتر مددی بدی عزیزم.کسی تاحالا پیشش دیدی اوی وی اف موفق داشته باشه؟؟چطوره اخلاقش؟؟از لحاظ تجربه چی عزیزم؟؟بعد وقت میزاره برای مریض؟؟مطبش کجاست؟؟ببخشید عزیزم طولانی شد

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦
تاثیر هپارین هر ۱۲ ساعت هست انوکساپارین ۲۴ ساعته احتمالا شما انوکسا میزنی . من دو تا صبح، دو تا ...

هپارینو روزی چهاتا میزنی دزش چنده ؟ببخشید غلظت خون همون مشکل انعقادیه منم خیلی شدیده غلظتم بهم روزی دوتا هپارین ۵۰۰۰با یه دونه اسپرین داده کافیه به نظرت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه نداری من هم ana بالا بود هم f ana  لب مرز بود چند تا سوال پرسید گفت روماتیسم نداری ولی گفت ه ...

بمن گفت تا آخر بارداری هیدروکسی رو بخورم آزمایش مجدد ننوشت برام ولی گفت سه ماه دیگه باز بیا ببینمت

خدایا سپاسگزارم خدایا شکرت
بعضیا ازهفته ۱۶بعضیاازهفته ۲۰ من خودم تو هفته ۱۶رفتم صداش روشنیدن

اا چه خوب من دو جا زنگ زدم گفتن بیست و بیستوچهار. 

شما تهرانید؟ اگه آره کدوم خانه بهداشت رفته بودین؟

دخترها یکمی با شوهرم جروبحث کردیم اعصبانی شدم دلدرد گرفتم.جنینهام نیوفتن؟؟

نه عزیزم نگران نباش اونا جاشون محکمه فقط دیگه سعی کن عصبی نشی آرامش داشته باشی ایشالله بیای چند روز دیگه بگی مامان شدی😘

ناامید برای چی؟؟؟؟ عزیزم همه ی دکترها ای وی اف سطح علمیشون تقریبا یکیه...بخدا من مطمینم تو بارداری.. ...

عزیزم خدا از دهنت بشنوه نمی دونم چرا دلم گرفته و ناامید شدم ان شاءالله همه جواب بگیریم این ماه 

ناامید برای چی؟؟؟؟ عزیزم همه ی دکترها ای وی اف سطح علمیشون تقریبا یکیه...بخدا من مطمینم تو بارداری.. ...

منم دیروز یکم بحث داشتم و عصبی شدم شوهرم نه تنها دلداریم نمیده خودش خیلی مضطرب و پریشانه ته دل منم خالی می کنه باورتومیشه انگار پیر شده این چن روز لاغرهم شده قیافه داغون ....حالا من میگم تو باید منو آروم کنی  نه این جوری که ...این عطسه  کردنامم هم همه چیو خراب کرد این چن روز ....اویل خیلی روحیه ام بهتر بود