2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست
۵روز بعد انتقالم خدا از دهنت بشنو گفتی چند هفته دلم خوش شد هیچ علامتی ندارم حتی یکم درد ...که دل خوش ...

ان شاالله مثبتی دنبال علائم نباش ربطی نداره به علائم

چند روزه مگه هپارین میزنی که دورنافت داغون شده؟

خیلی آروم هپارینو تزریق کن

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه اصلا ، تمام این سوالارو دکتر کرد و گفتم چیزیم نیست نه علائمی داشتم نه فاکتوری مورد داشت دیگه نمید ...

منم پیش دکتر محمدی رفتم برام تجویز کرد پردنی قند بالا میبره. دکترم گفته دکتر بسیار با دقتیه بهش اعتماد کن

خدایا شکرت
آخی عزیزم ایشالا خدا براتون نگهش داره 😍🤩🤩🤩 دوقلو بارداری

مرسی گلم

نه یه قلو

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
ان شاالله مثبتی دنبال علائم نباش ربطی نداره به علائم چند روزه مگه هپارین میزنی که دورنافت داغون شده ...

۷روزه داغون نشده زیادم اما گفتم زباده میشه جاشو عوض کرد روزی یدونه گفتن بزن کافیه ؟اخه منم ۲تا پوچ داشتم قبلا 

نه اصلا ، تمام این سوالارو دکتر کرد و گفتم چیزیم نیست نه علائمی داشتم نه فاکتوری مورد داشت دیگه نمید ...

راسته که همه انتقلای دکتر نصر مثبت میشه ؟خیلی تعریفشو می کنن 

سلام عزیزای دلم نی نیای من بالاخره به دنیا اومدن و خداروشکر حالشون روبراهه فقط همین شب اولی دهنمونو ...

ای جانم عزیزم صبحمو روشن کردی...... 

تا باشه همیشه از این خبرای خوب و شیرین باشه تو این خونه..... 

قدمشون مبارک عزیزم..... 

تنشون سلامت باشه و زیر سایه مامان باباشون شاد و شنگول و سلامت بزرگ بشن.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

سلام به همه 

بچه ها کسایی که هفته ی پنج و شیش لکه بینی قهوه ای داشتن قطع میشد یا ادامه داشت 

من دو روز پیش لک داشتم دکترم یه شیاف اضافه کرد قطع شد امروز مجدد موقع استفاده از شیاف لک قهوه ای دیدم 

سلام عزیزای دلم نی نیای من بالاخره به دنیا اومدن و خداروشکر حالشون روبراهه فقط همین شب اولی دهنمونو ...

ان شالله بسلامتی باشه😍 ان شالله قسمت همه منتظرا. چیکا جون خیلی تبریک میگم

خدایا شکرت
منم پیش دکتر محمدی رفتم برام تجویز کرد پردنی قند بالا میبره. دکترم گفته دکتر بسیار با دقتیه بهش اعتم ...

اخه من روزی نصف پردنیزول رو دارم و روزی یدونه هیدروکسی. پردینزول رو از اول داشتم ولی هیدروکسی رو از هفته چهاردهم بارداریم. التماس دعا دارم ازتون عزیزم ایشالله خودتم هرچه زودتر مادر بشی.

خدایا سپاسگزارم خدایا شکرت

سلام عزیزم، مبارک باشه، انشالله بسلامتی و شادی، اگه وقت کردی بیا بگو وزنشون چقدر بود.

وای عزیزم، چه لحظه قشنگی.

راسته که همه انتقلای دکتر نصر مثبت میشه ؟خیلی تعریفشو می کنن 

همشون که فک نکنم ولی آمار مثبتاش بالاس فوق العاده دکتر خوش انرژی و انسانیه دستش برای من که خیر بود و همیشه دعاگوشونم اولین انتقالم بود که ایشون انجام دادن و خداروشکر مثبت شدم قبلش دوبار دیگه انتقال داشتم جای دیگه و دکتر دیگه.

خدایا سپاسگزارم خدایا شکرت
سلام عزیزم.اصلا دلیلش رو نفهمیدیم چی بود نه خودم و نه شوهرم مشکلی نداشتیم ولی الان که انتقال دادم فر ...

انشالله که باردار میشی گلم، من اصلا آزمایش غلظت خون ندادم و اصلا سابقه غلظت خون هم ندارم ولی دکترم هر روز انوکساپارین بهم داد تا 2 ماه، بعدش که شدید خونریزی کردم، قطعش کرد.

همشون که فک نکنم ولی آمار مثبتاش بالاس فوق العاده دکتر خوش انرژی و انسانیه دستش برای من که خیر بود و ...

کاش راهم دور نبود می اومدم اونجا من ذخیره ام خیلی کمه زبونم لال این نشد نمی دونم‌چی کار کنم دکتر نصر و تیمش برا ذخيره کم ها میگن ای وی اف نمی کنه درسته ؟

سلام به همه  بچه ها کسایی که هفته ی پنج و شیش لکه بینی قهوه ای داشتن قطع میشد یا ادامه داشت&nb ...

عزیزم احتمالا بقایاشه اما خوب قرار نیست با یه بار مصرف قطع بشه..... 

من خودم دو ماهی درگیر لک بینی و خونریزی بودم..... 

نگران نباش..... 

استراحت کن.... 

پروژستروناتم مرتب استفاده کن.... 

حل میشه نگران نباش عزیزم..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com