2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046166 بازدید | 684501 پست
من هیچ علایمی ندارم عزیزم خودمم بخاطر این موضوع ناراحتم.....انشالله مثبت بشی خواهر گلم

عزیزم انشالله که مثبتی بچه ها میگن به علایم نیست من الان درد پریدی دارم یه خورده خدا کمکمون کنه

خدایا شکرت ❤                                                                برای نگاه پر مهرت
دوستان خداروشکر ضربان داشت الهی قسمت همه.گفت ۷ هفتتمه

الهی شکرررر عزیزم خیلی خوشحال شدم انشاالله این 9 ماه بخیر برات بگذره و بغل بگیریش مبارکه

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم باید صبر کنید پریود بشید وقتی خوب شدید بعد میتونید من خودمم یه هفته بعده پانکچر پریود شدم دیگه ...

منم امپول پروژسترون داده زدم ولی لامصب تارابطه نداشته باشم پریود نمیشم علایمشو دارم ولی نمیشم

لطفابراشفای مادرم دعاکنید
عزیزم چون تجربه فوق العاده تلخی از کورتاژ دارم بهت میگم که اصلا این کارو نکن اگر خدای نکرد بقایا مو ...

ممنون عزیزم حتما همین کارو میکنم 

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
باران جان شما علایم دارید؟؟؟

سینه هام حساس شده خوابم زیاد شده دل دل درد پریدی هم دارم همیشه قبل پری هم این علایم دارم منم دو تا جنین سه روزه بلاست انتقال دادم

خدایا شکرت ❤                                                                برای نگاه پر مهرت
😍😍😍😍😍😍😍😍😍 علایمت نشون میده انشالله داری مامان میشی

ممنون عزیزم انشالله هممون مامان میشیم آره شاید دهم بزنم 

به آزمایش ANA معروفه من تازه انتقال دادم ولی دکترم گفت بعد از انتقال حتما باید داروها مصرف کنم تا قل ...

انشااله دیگه مامان شدی عزیزم خدا برات حفظش کنه

نیکاد جون عزیزم خیلی ناراحت شدم ایشالا هرچی صلاحه برات پیش بیاد منم امروز ۶.۵ هفته بودم رفتم قلب و ...

ممنون عزیزم خیلی سخته داغونم  نگران نباش اگه رشد داشته باشه مشکلی نیس انشاالله قلبشم تشکیل میشه من دوهفته پیش رفتم 6 عفته بودم و قلب نداشت دیروزم رفتم دوباره همون 6 هفته بودم و بازم قلب نداشت دیگه گفت رشد نداشته باید سقط کنی

الهی شکرررر عزیزم خیلی خوشحال شدم انشاالله این 9 ماه بخیر برات بگذره و بغل بگیریش مبارکه

ممنون نیکاد عزیزم.از ته دل دعا میکنم چنان خدا بهت نظر کنه که همه این روزا رو فراموش کنی.یه بچه دوس داشتنی بزودی زود بزاره بغلت