2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046157 بازدید | 684501 پست
نغمه جان بنظرم سطح علمی دکترهای مام یکیه...بنظرم به جنین و شرایط رحم بیشتر تاثیر داره تا دکتر

اخه من کلینیک دو میرفتم سابقا، الان که رفتم پیش دکتر علیرضایی انگار کلا یه فضای دیگه هست، دوباره از اول کل اطلاعات ازم خواستن

سلام دوستان،برای آنتی تی پی او دارویی چیزی نیست؟چند روز دیگه انتقال دارم دکتر غددم گفت قبلا دارو میدادن ولی الان میگن هیچ فایده ایی نداره،فقط واسم روزی نصف قرص لووتیروکسین تجویز کرده

توی این چند روز چه کاری کنم تا شانس مثبت شدنم بالا بره؟؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم اگه بهم نمیخندید من تا ۱۴ روز نرفتم الانم هفته ای یبار شوهرم منومیبره تند منو میشوره در حد ۵ د ...

درکت میکنم منم الان سه سووت میرم میام😂😂😂😂

انگار دنبالم کردن جرآتم نمیکنم آب گرم زیاد باز کنم آبه ولرمه 

خدایا عزت با تو بودنم را سپاس،خداوندا بیادتوکه باشم تمام دورها نزدیکند...
شما چندتا جنین داشتین؟  ما کلا 3 تا هست ولی دکتر گفت کیفیتش عالیه

منم 5 تا بود عزیزم. خداروشکر.

البته برا من 3 تاش رفت نموندن باهام. مونده فقط دو تا که ببینیم خدا چی میخواد

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
میشه بگید بعد چی کار کردین برا اون مسئله‌ که گفتید اخه منم ۲بار تشکیل  نشد

لزوما نمیشه گفت دلیل یکسانی داره ولی من اتفاقی آزمایش لوپوس و روماتوئید دادم بعدش دیدم بله من روماتوئید خیلی خفیف دارم ولی وقتی باردار میشم شدید میشه و دکتر روماتولوژی می‌گفت همین می‌تونه عامل تشکیل نشدن قلب باشه

البته باز هم میگم تو خیلیا عوامل دیگه دخیل یا اینکه اصلا مشکلی نیست برای نیکاد جون گفتم که میخواد از اول شروع کنه همه چیز چک کنه

هیدروکسی کلروکین باید بخورم میگن خوردنش هم ضرر داره تو بارداری نخوردنش اما بیشتر ضرر داره مجبورم مصرف کنم

هماتوم من تو سونو دکتر زنان اولش نوشته بود مختصر، تو سونو های بعدی هم میگفت منفی ولی وقتی رفتم سونو ...

خداروشکر

دوز داروهات از ان تی تا آنومالی رو می تونم بپرسم

ایشالا ک از این ب بعد یک بارداری خیلی راحت داشته باشی

من فقط آسپرین و یک شیاف پروژسترون دارم

البته بعد ان تی ک یهو هماتومم 51 میلی شد هنوز نرفتم دکتر

هفته دیگه میرم