2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046157 بازدید | 684501 پست
باشه ممنون،🌸

هر کی بلده توصیفش کنه لطفا آزمایش اسپرم همسرم،کم تحرکی اسپرمش در چه حده؟

خدا جونم لطفا هر کی میخواد مامان شه به آرزوش برسون🤲🙂❤    آمممیییین                                                                دعا کنیم واسه هم🤗                                          شکرت که اینبار بچمو سالم و سلامت گذاشتی بغلم🤗🥲😍                            
 چن روز بعد انتقال رفتین حموم ؟لطفا باردارهای عزیز جواب بدین 

من از دکترم پرسیدم گفت اصلا مهم نیست فقط آب جوش دووش نگیرید همین

اصلا به دوش و اینا نیست به نظرم برید روحیتون عوض میشه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

انشاالله دلم و روشن کردی منم اولین جلسم 10 آبانه بعد لنفوسیت دوباره باید آزمایش بدیم؟  

اااای جااااان منم اخرین جلسم اون روزه. اخ جون پس میبینیم همو  

نه . من میخواستم بعد جلسه دوم آزمایش بدم دکتر احمدی قبول نکرد. گف پولت رو هدر میدی معمولا سه جلسه رو همه بهتره برن. نمیدونم والا. منم گفتم توکل ب خدا ببینیم چی میشه.

امروز با دکتر موسی پورم حرف زدم گف پریود که شدی بیا البته اگه دکتر احمدی اوکی رو داد. حالا باید ببینم اون روز چی می گه دکتر

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
من تهرانم لواسانی . ازمایش انومالی هفته ۱۵انجام دادم سونوشو ۱۸هفته ۵روز نوبت زده برام ینی ۶روز دیگ

ایشالله بسلامتی، من مرکز مام هستم اونجا میگن اگه غربالگری اول و آزمایشش لو ریسک باشه دیگه برای دومی آز خون نمینویسن سر این پرسیدم انشالله آنومالیت عالی باشه منم هجده هفته و صفر روز قراره انومالی رو انجام بدم التماس دعا

خدایا سپاسگزارم خدایا شکرت
سلام گلم ممنون از ابراز همدردیت  خوب شما مشکل از چی بود که قلبش تشکیل نمیشد؟؟ منم میخوام حتما ب ...

نیکاد جون ایشالا بزودی بهترینها که برات خیره پیش بیاد واقعا شرایط سختی رو طی میکنی امیدوارم خدا کمکت کنه و راحت سقط کنی

و خدایی که در این نزدیکیست
عزیزم دکتر ای وی اف تونم دکتر آصف جاه ؟

نه عزیزم 

مرکز مام میرم

دکتر تمیزی

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
عزیزم، خواهر منم دوبار طبیعی باردار شد و قلبش تشکیل نشد، سومین بار دکتر بهش انوکساپارین داد، الان بچ ...

سلام عزیزم.اصلا دلیلش رو نفهمیدیم چی بود نه خودم و نه شوهرم مشکلی نداشتیم ولی الان که انتقال دادم فرگمین که خارجی انوکسا هستش رو میزنم امیدوارم نتیجه بخش باشه.ممنون از جوابتون

عزیزم خیلی پیگیرت بودم وقتی دیدم اینجوری شده اصلا دلش نداشتم باهات همدردی کنم معمولا به خاطر مشکلات ...

میشه بگید بعد چی کار کردین برا اون مسئله‌ که گفتید اخه منم ۲بار تشکیل  نشد 

سلام گلم ممنون از ابراز همدردیت  خوب شما مشکل از چی بود که قلبش تشکیل نمیشد؟؟ منم میخوام حتما ب ...

سلام عزیزم.اصلا دلیلش مشخص نشد حتی جنین رو دادیم ازمایش دکتر گفت میتونه بدشانسی در حاملگی باشه ولی برام قانع کننده نبود که دوبار این بدشانسی تکرار بشه واقعا سخته من برای بار دوم دیگه نابود شدم دیگه به دلیل کورتاژ لوله هام اسیب دید ادنومیوز شدم والان هم برای بار دوم انتقال دادم ببینم خدا چی میخواد

خانما اگه قلب تشکیل نشه سن جنین از هفتش کمتره؟؟ من ۶.۵ هفته بودم رفتم قلب تشکیل نشده بود اما نسبت به ...

عزیزم زوده برا تشکیل قلب تا هفته ۸ وقت هست برای سونوی ساک تو هفته چند رفته بودی