2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046168 بازدید | 684501 پست
عزیزم ده روز بعد مثبت شدن میری واسه دیدن ساک و اینکه چند تا ساکه ممکنه قلب دیده بشه اگه نشدم اشکالی ...

وووی دلم ضعف میره گفتی اینووو....من هر روز که بیدار میشم میگم امروز مثلا شد ۵ هفته و دو روز....قشنگگگگگ دارم روز شماری میکنممممم🥰🥰

والا حقیقتشو بگم چرا خب از خدامه که پیشش ادامه بدم ولی هزینه ویزیتشو سونوش یه مقدار بالاس برام ویزیت ...

اا مام که میگن گرونه جز چکاپ بارداری هربار بری ویزیت سونو هم که قلبو بشنویم روش هست و کلا 106 تومن میشه.صارم هم ۶۵ تومن اونم قلبو بخوای همون روز ویزیت چک میکنن هزینه جدا نمیگیرن. ولی میدونی ما اینهمه خرج کردیم جای ریسک نداریم دیگه واقعا . من اول وقتشو ازش نوبت گرفتم که معطلی نداشته باشه اگه بخواد اینهمه معطلی داشته باشه برای وضعیت من اوکی نیست

خدایا سپاسگزارم خدایا شکرت

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم دکتر گفت از ۱۵ هفته به بالا میشه ،،هفته های پایین رو اصلا نشون نمیده مگه اینکه با سونو گرافی

واقعا؟ پس چرا من دو جا تماس گرفتم یکی گفت بیست هفته یکی گفت بیستو چهار. من الان هفده هفته ام 

وووی دلم ضعف میره گفتی اینووو....من هر روز که بیدار میشم میگم امروز مثلا شد ۵ هفته و دو روز....قشنگگ ...

میشه جواب بدین روز ۴انتقالم دیروز و امروز چن تا عطسه بد داشتم ....خیلی ناراحتم 

میشه جواب بدین روز ۴انتقالم دیروز و امروز چن تا عطسه بد داشتم ....خیلی ناراحتم 

گلم خوب مگه عطسه چیه نگرانی نداره که جنین جاش محکمه الکی نیست که با عطسه بخواد چیزی بشه خدای نکرده

میگم باعث انقباض رحمم میشه اخه 

نه اصلا اینجوری فکر نکن گلم تو اینروزا که الان شما هستید بنظرم فقط آرامش داشتن مهمه مطمئنم باش با عطسه و اینطور چیزا هیچی نمیشه گلم بعضیا تازه اینجا میگفتن عطسه از علائم گرفتنه جنینه پس شما هم به فال نیک بگیرش

میگم دخترها من انعقاد خون دارم و روز ۴ انتقالم هستم.بخاطر انعقادی روزانه ۱۲ لیوان آب میخورم بخاطر هم ...

عزیزم آب بیش از حد خوردن هم خوب نیست چون باعث از دست رفتن برخی از املاح ضروری بدن میشه، حفظ تعادل همیشه خوبه

و خدایی که در این نزدیکیست
خانم های مثبت شده و باردار ...تو دوره انتظار بعد انتقال مهمونی رفتین ؟من به خانواده ام‌نگفتم حالا او ...

نری بهتره

یه چیزی بهونه کن‌نرو

مثلا بگو شوهرت یکم علائم کرونا داره 

خدایا شکرت برای هر چی دادی و ندادی😍تنها امیدم 
تینا گلی جون همش عطسه می کنم شدید ...خیلی ناراحتم 

عزیزم اصلا ناراحتی نداره الان نی نی خوشگلت جاشو سفت کرده 

حالا جالبه اونروزا من انقدر میخندیدم دلدرد میگرفتم میگفتم عمرا بگیره این😃

خدایا عزت با تو بودنم را سپاس،خداوندا بیادتوکه باشم تمام دورها نزدیکند...
سلام بچه ها  من امروز  روز ۱۹ انتقالمه دیروز ساک رو تو سونو دیدم الان من یه لک قهوه ای دی ...

عزیزم مهم نیست لک بینی توی آی وی اف طبیعیه تقریبا ۴۰ درصد دچار لک۶ بینی و خونرزی میشن با دکترت در میون بذار 

😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭 من احساس میکنم هیچی تو شگمم نیست

خوب معلومه که الان نباید همچین حسی داشته باشی من هشت هفته ام تازه یه چیزایی رو حس میکنم

انشالا گرفته تو رو خدا بخودتون استرس ندید 

میگم باعث انقباض رحمم میشه اخه 

دکتر من میگفت جنین خوی رحم  مثه یه ارزن توی کوزه عسله مگه میشه به همین راحتی بیفته😂😂😂😂😂