2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046189 بازدید | 684501 پست
آره مصطفایی خدایی خوبه  حالا امروز غروب دارم میرم پیش دکتر چیکا اگه انشاءالله اوکی باشه احتمال ...

ان شاالله خیره 

من نمی خوام واسه زایمان برم خصوصی چون اینقدر خرج کردیم این چند ساله واقعا فشار میاد بهمون واسه همین دارم دنبال ی دکتر خوب تو بیمارستان دولتی میگردم تا ببینیم خدا چی می خواد

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چیکا جون خیلی خوشحال شدم برات وای 🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳😍😍😍😍😍 به سلامتی عزیزم به راحتی بغلشون کنی ایشالا دستگاهم نمیخوان استرس نداشته باش فقط بخور و بخواب حسابی ❤️🥳😍🥰

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍
بچه ها جونم تاریخ زایمانمو زد پنجشنبه همین هفته خیلی استرس دارم بدنم سست شده😭😭😭

عزیزم خدا پشت و پناه خودت و نی نی هات، انشاءالله زایمان راحتی داشته باشی و نی نیا رو به سلامتی بغل کنی    

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
خانما من رفتم سونو ۵ هفته گفت کیسه زرده و قطب جنین دیده شد وای گفت فعلا خون داره اطرافش یکمم هم شل ه ...

اول اینکه مبارک باشه عزیزم . دوم اینکه رشدش درسته فقط بلدن استرس بدن 

من ۵ هفته ۴ روز رفتم گفت کیسه زرده دفورمگی داره ، قلب دیده نشد تا ۳ هفته فقط گریه کردم بعد رفتم ماشالله کامل بود .

اصلا استرس نداشته باش دقیق داره رشد میکنه . دکتر بهم‌گفت تا میتونی غذاهای مقوی بخور . ببین مثلا خورش زیاد بخور منظورم آب گوشت قرمزه. میوه خیلی خوبه .گرمی خیلی نخور استراحت کن انشالله صحیح وسلامته . سیب و گلابی خیلی خوبه . ببین اون موقه دکتر بهم گفت فقط بخور هر میوه ای که بود

خدای من خدای معجزه هاست . 
بچه ها جونم تاریخ زایمانمو زد پنجشنبه همین هفته خیلی استرس دارم بدنم سست شده😭😭😭

سلام،خدا فرج خیر بده انشالله

کباب کوبیده،آبگوشت،جوجه کباب،دلستر و بستنی بخور

دو روز مونده ب زایمان هم روزی یک لیوان آب با خاکشیر بخور ک یبوست نشی و سزارینی شام رو حتما سبک بخور حتما

امسال میکوبم