2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046156 بازدید | 684501 پست
بابا دختر چقدر استرس میدی کدوم پوچ، قطب جنین همون فتال پله، همون که تبدیل به جنین میشه، همه چی خوب ب ...

ببین اشتباهی سونو رو خونده بودم نوشته حاوی کیسه زرده قطب جنین دیده نشد

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ببخشید بچه ها نوشتن حاوی کیسه زرده قطب جنین دیده نشد

عزیزم زوده 

خیلی خیلی خیلی استراحت کن 

پانشووو اصلا از جات

خدایا عزت با تو بودنم را سپاس،خداوندا بیادتوکه باشم تمام دورها نزدیکند...
انشاالله بسلامت بدنیابیان وقدمشون پرازخیروبرکت باشه براتون اسمهای قشنگی انتخاب کردین عزیزم خداحفظشون ...

زنده باشی رزیتای مهربونم بهترین ها برات اتفاق بیفته الهی

خداياشكرت....❤️ 
خانما من رفتم سونو ۵ هفته گفت کیسه زرده و قطب جنین دیده شد وای گفت فعلا خون داره اطرافش یکمم هم شل ه ...

عزیزم منم ۵ هفته رفتم ساک و کیسه زرده بود زوده الان

الکی بخودت استرس نده گلی ان شاالله دو هفته دیگه میری قلبشم میبینی

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
ببخشید بچه ها نوشتن حاوی کیسه زرده قطب جنین دیده نشد

عزیزم من اولین سنو که رفتم نه کیسه ی زرده نه قطب جنین فقط یه ساک خالیه خالی بعد ده روز جنینو دید اندازشم گفت ولی فعلا قلبش تشکیل نشده ده روز دیگه باید برم شما که کیسه ی زرده رو دیده دیگه نگران نباش عشقم من سنومو لای قران گزاشتم دادم دسته خ‌ودش از دیروز دلم یه جوری قرص شده به والله انگار سنو قلب رفتم شوهرم دیروز گفت امروز یه سنو بریم گفتم نمیرم گفت تو که همیشه اماده بودی گفتم از وقتی سنو رو لای قران گزاشتم دلم قرصه نگران نباش فقط باید به اون نینی زمان بدی بادام درختی بگیر بخور میگن خوبه ببخشی طولانیم شد صحبتم

بابا دختر چقدر استرس میدی کدوم پوچ، قطب جنین همون فتال پله، همون که تبدیل به جنین میشه، همه چی خوب ب ...

ببخشید یه سوال دارم من امروز ۳مین‌روز انتقال ان صب یکم لکه قهوهای رنگ‌داشتم شیاف مو می خوام مقعدی بذارم مشکلی نیست ؟دکترم‌میگه فرقی نداره ...و اینکه حس ترکیدن حباب تو رحم دارم علتش چیه ؟

سلام عزیزم خب خداروشکر پس برامنم درست گفته احتمال زیاد فقط سارا جونم من هفته پیش رفتم رویان داپلر ب ...

عزیزم دکترت تو رویان کیه ؟

دکتر من مشایخیه خیلی راضیم ازش چون رویان معطل میشم خیلی قراره برم مطبش ازین به بعد

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
عزیزم زوده  خیلی خیلی خیلی استراحت کن  پانشووو اصلا از جات

ببخشید یه سوال دارم من امروز ۳مین‌روز انتقال ان صب یکم لکه قهوهای رنگ‌داشتم شیاف مو می خوام مقعدی بذارم مشکلی نیست ؟دکترم‌میگه فرقی نداره ...و اینکه حس ترکیدن حباب تو رحم دارم علتش چیه ؟

بچه ها وزن نی نیام کمه خیلی نگرانم قل کوچیکم جا نداره میشه برام دعا کنید خیلی میترسم 😔

برات ایت الکرسی خوندم عزیزم وزن دختر من ۲۵۰۰ بود دنیا اومد فقط تا میتونی سیرش کن زودزود تپل میشن نگران نباش مگه وزنش چند بود زایمانت به سلامتی کیه

عزیزم دکترت تو رویان کیه ؟ دکتر من مشایخیه خیلی راضیم ازش چون رویان معطل میشم خیلی قراره برم مطبش ا ...

خشید یه سوال دارم من امروز ۳مین‌روز انتقال ان صب یکم لکه قهوهای رنگ‌داشتم شیاف مو می خوام مقعدی بذارم مشکلی نیست ؟دکترم‌میگه فرقی نداره ...و اینکه حس ترکیدن حباب تو رحم دارم علتش چیه ؟

قربونت برم مهربون. یکیشونو ان تی گفت یکیشونو انومالی. هرچی خدا بخواد فداتشم خدا برات حفظشون کنه اله ...

چیکا جون خرچی زنگ میزنم مطب کسی جواب نمیده براچی؟

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
بچه ها وزن نی نیام کمه خیلی نگرانم قل کوچیکم جا نداره میشه برام دعا کنید خیلی میترسم 😔

چنده وزنشون گلم؟اصلا نگران نباش همه چی خوبه ان شاالله

عزیزم من اولین سنو که رفتم نه کیسه ی زرده نه قطب جنین فقط یه ساک خالیه خالی بعد ده روز جنینو دید اند ...

گریه ام گرفت 😓😓

انشالا عزیزم قلب قشنگش یه عمر برات میتپه

خدایا عزت با تو بودنم را سپاس،خداوندا بیادتوکه باشم تمام دورها نزدیکند...