2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046255 بازدید | 684508 پست
سلام . ممنونم از اینکه وقت میزاری و کامل جواب سوالامونو میدی زینب جون  عزیزم من ایمنی ۱۳۷ دارم ...

سلام عزیزم خوبی ؟

ایمنی چی گلم؟؟؟ 

واکسن بزن عزیزم ربطی نداره 😅 😅 😅 

کلا به جز بیماران پیوند اعضا و افرادی که تاکرولیموس و این تیپ داروها رو دارن بقیه همه میتونن واکسن کرونا بزنن با خیال راحت

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شمام جنیناتونو دیدن داخل ساک انشالله خدا کنه از این انتظار دربیایم و دلمون شاد بشه

اره عزیزم منم رفتم سونو گفت جنینارو دیده و پوچ نیست گفت دوهفته دیگه برم برا سونو که همون ۴ شنبه ی دیگه میشه ایشالا که قلبشون تشکیل شه خیالمون راحت شه ❤️😍🤲🏻

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍
گلم استراحت کن خیلی استراحت تاثیر داره من دیروز خونریزی کردم بعدش که اومدم از بیمارستان کامل استراحت ...

مال من هی قطع میشه میره لک قهوه ای ،دوباره خون میاد

دکی سه تا شیاف روزی داده با دوتا امپول پروژسترون

یکم زیر شکمم یا دهانه رحمم درد میکنه میترسم

سلام دوستان میگم خانومایی که قرص کم کاری تیروئید مصرف میکنید چقد قبل صبحانه میخورید؟؟ 

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
سلام دوستان میگم خانومایی که قرص کم کاری تیروئید مصرف میکنید چقد قبل صبحانه میخورید؟؟ 

سلام گلم،  یکساعت قبل صبحانه من میخورم طبق نظر دکترم.

فکر کنم نیم تا یکساعت اوکی باشه

خدایا سپاسگزارم خدایا شکرت
نیم ساعت دکتر گفت

من معمولا یه ساعت بعدش صبحانه میخورم گفتم ببینم مشکلی نیس ممنون 

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
سلام گلم،  یکساعت قبل صبحانه من میخورم طبق نظر دکترم. فکر کنم نیم تا یکساعت اوکی باشه

ممنون عزیزم منم یه ساعت قبل صبحانه میخورم معمولا گفتم ببینم مشکلی نباشه

مال من هی قطع میشه میره لک قهوه ای ،دوباره خون میاد دکی سه تا شیاف روزی داده با دوتا امپول پروژسترو ...

تجربه لک تو اوایل بارداری رو ندارم گلم ولی داروهات اوکیه انشالله دردم برطرف میشه توکل به خدا کن💚

خدایا سپاسگزارم خدایا شکرت
نه عزیزم وایی یعنی روزی بشه ما از این استرسا خلاص بشیم هر بار یه چیزی داستان میشه برامون

اره بخدا من برا همه چی استرس میگیرم بخدا همه موهام سفید شده انقد خونه موندم و حتی نتونستم یه ارایشگاه درست حسابی برم دل مرده شدم حوصله هیچی رو ندارم اینقدم تو فکر سشنبه هستم که دیوونه شدم