2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048997 بازدید | 684689 پست
من 4مهر عزیزم شما چندم انتقال دادی؟ 

پس شما ۲۳ روز بعد انتقال رفتید من ۲۷ شهریور انتقال دادم ۲۱ مهر رفتم ۲۴روز بعد انتقال رفتم نگران نباش به امید خدا تشکیل میشه باید در اصل ۱۴ روز بعد مثبت شدن جواب بری یرایه قلب ولی اونا میگن بیایید که مطمین بشن خارج رحمی نیست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خدا بزرگه عزیزم انشالله هماتومت دفع شده نگران نباش این همه استرس برایه نینیت خوب نیست واقعا درکت میک ...

وووای فک میکردم فقط خودم اینجوریم 😂😂😂منم چند روز پیش بی بی زدم ولی هی بازم استرس دارم منم هیچ علایمی ندارم از اولم نداشتم  اره بخدا کاش یه دستگاهی چیزی بود چک میکردیم اون تو چه خبره خوبه شکرخدا شما شنبه میری و انشاالله خیالت راحت میشه عزیزم حالا من زیاد نگران هماتوم نیستم که باشه بیشتر تو فکر رشدشم که نکنه لکه بینی ندارم خدایی نکرده چیزی شده خدا خودش کمک نه این چند روزم بگذره 

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
بچه ها من 27 رفتم سونو دقیق 6هفته بود فقط ساک کیسه زرده بود گفت ده روز دیگه بیا چقدر واسه قلب جنین ن ...

وووای مهگل جان شمام اینجوری بخدا نمیدونم چرا زود میفرستن برا سونو و اینجوری دلهره میندازن تو دلمون مگه کی انتقال دادی؟؟

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
پس شما ۲۳ روز بعد انتقال رفتید من ۲۷ شهریور انتقال دادم ۲۱ مهر رفتم ۲۴روز بعد انتقال رفتم نگران نباش ...

آره دیگه اونا میگن بیا که ببین داخل رحم یا نه ولی لامصب خیلی دلشوره و استرس داره قلب 

وووای فک میکردم فقط خودم اینجوریم 😂😂😂منم چند روز پیش بی بی زدم ولی هی بازم استرس دارم منم هیچ علا ...

اره والله از نگرانی دارم میترکم انقدر نذر کردم که نگو انشالله خدا یه نگاهی به سختی هایی که کشیدیم بندازه منم هههههیچ علایمی ندارم بعضی وقتا توهم میزنم حالم به هم میخوره وگرنه اصلا

من 4مهر عزیزم شما چندم انتقال دادی؟ 

عزیزم شما 4 ابان تازه میشه یه ماه یکی از دوستان گفت باید حداقل یه ماه از انتقال بگذره بعد برید سونو شما هنوز یه ماه که نشده منم یه ماه نشده بود وقتی رفتم گفت فتال پل داره ولی ضربان نداره و از اون روز ترس تو دلم انداختن خدا خیرکنه برا هممون بریم سونو همه چی خوب باشه

آره دیگه اونا میگن بیا که ببین داخل رحم یا نه ولی لامصب خیلی دلشوره و استرس داره قلب 

اره والله انشالله هممون قلبه کوچولو شو میبینیمو وراحت میشیم میگن بادوم درختی خوبه برایه تشکیل قلب حتما بگیر بخور

اره والله از نگرانی دارم میترکم انقدر نذر کردم که نگو انشالله خدا یه نگاهی به سختی هایی که کشیدیم بن ...

منم همینجوریم😂😂 منم اینقد نذر کردم خداکنه به دلم نگاه بندازه چیا کشیدم تو این راه انشاالله شمام شنبه قلب گل پسرتو میبینی و خوش خبر میای و دلمون رو شاد میکنی

برای من که پل و فتال نداشت فقط ساک و کیسه زرده داشت 

منم دوتا سونو دادم اولی که گفت فتال پل داره و دوتاس دومی گفت یه دونه س و فقط کیسه زرده داره اصلا اینقد سردرگمم کردن معلوم نیس چی به چیه من دوتا سونو مختلف رفتم اشتباهم این بود الان برا سشنبه دیگه پیش اولین سونو که رفتم نوبت گرفتم چون اون دکتر اولی بدون اینکه من چیزی بگم فورا فهمید ای وی اف کردم و دوتا انتقال دادم و گفت دوتا ساکه برا همین کارشو قبول دارم حالا خداخودش به خیر بگذرونه

والله من حرفی از کیسه میسم نزد 😔😔😔😔فقط گفت یه ساک بارداری خوب داری

نگران نباش عزیزم هم زود رفتی هم نی نی حتما فعلا خیلی کوچولو و تنبله یادته برا بتاهم چقد استرس بهت داد