2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046381 بازدید | 684510 پست
فداتشم گلم. من اذرماه رفتم پيشش براي ميكرو دي ماه پانكچر شدم. البته من ازسال ٩٨ تحت نظرش بودم بعدش ب ...

مرسی عزیزم . والا منم بهمن خواستم شروع کنم و استارت زدم که کرونا زیاد شد و منصرف شدم . راستی همسرت ایکس اید یا فرتیل رو چند دوره استفاده کرد .؟ 

خدای من خدای معجزه هاست . 
مرسی عزیزم . والا منم بهمن خواستم شروع کنم و استارت زدم که کرونا زیاد شد و منصرف شدم . راستی همسرت ا ...

شروع كن عزيزدلم الهي كه خير باشه. 

همسرم بعداز عمل واريكوسلش كه ارديبهشت ٩٨ بود دكترش براش ويتامين اي و الكارنتين و پنتوكسي فيلين تجويز كرد كه تا روز پانكچر خورد يعني ١ سال و خورده اي مدام خورد بعدش دكتر خودم براش ايكس ايد تجويز كرد فكر كنم حدود ٢٠ روز هم اينو خورد. 

خداياشكرت....❤️ 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شروع كن عزيزدلم الهي كه خير باشه.  همسرم بعداز عمل واريكوسلش كه ارديبهشت ٩٨ بود دكترش براش ويت ...

توکل بخدا آره اگه خدا بخاد باید شروع کنم . مرسی گلی . بسلامتی اسم انتخاب کردین ؟

خدای من خدای معجزه هاست . 
پروانه جون سلام‌ . نی نی خوبه ؟ عزیزم میگم‌قبل پانکچر میوه ای با طبع سردم میخوردی یا نه ؟ سبزیجات ، ...

سلام عزیزم خوبیم شکرمن همه چیز میخوردم ولی با مصلحش مثلا برنجو با زعفرون میوه ی سردم میخوردم یه نیم ساعت بعدش یه چیز گرم میخوردم 

سلام بارانا جون. خوبی عزیزم؟ کوچولوت خوبه؟؟ یه نگاه به اسمها انداختم. زیاد آشنا نبودن. انشالله همه ...

سلام‌دارچین‌جون

خوبی‌عزیز‌..‌جوجه‌هات‌خوبن

دارچین‌جون‌‌من‌هنوزدرجادارم‌میزنم😔

توروخداموقع‌شیردادن‌همه‌‌‌رودعاکن‌منم‌دعاکن

به‌شدت‌دودلم..برم‌دوتاجنین‌‌انتقال‌بدم

یابرم‌جای‌دیگ‌ازاول‌شروع‌کنم

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻

سلام

چند روز بعد پانکچر ، معلوم میشه چند تا جنین تشکیل شده؟

بهم گفتن یک هفته دیگه زنگ بزن

۶ تا تخمک بود فقط اما دکترم گفت رشد و کیفیتش خوب بود. 

يَا عِبَادِىَ الَّذِينَ أَسْرَفُوا عَلَى أَنفُسِهِمْ لاَ تَقْنَطُوا مِن رَّحْمَهِ اللَّهِ
عزیزم خوبیم ما هم .تو گل پسرت چطوره ؟اسمشو یادم نیست گفته بودی یا نه🤗🧒منم اتفاقا میام یه نگاهی مین ...

ای واییی قند خیلی بده من با دستگاه های خونگی میگرفتم بالا بود بعد انقد رعایت میکردم که افت قند میگرفتم😂ولی تو آزمایشم خداروشکر بعد غذام 86 بود، اسمش نیهاد گذاشتم عزیزم، تو چی انتخاب کردی البته اگه دوست داری بگو

هیچی اضافه نکردم هفته 5 دو کیلو کم کردم شدم 76 بعد همون 2 کیلو تا هفته 10 زیاد کردم شدم 78، 79 الان هفته 28 رو همون موندم تیروییدم شده نیم دکتر میگه قطعا دلیلش همینه اما اصلا نذاشت دارو بخورم گفت نیاز نیست نمیدونم دیگه 

آره منم میگم قطعا واسه بزرگ شدن بچس چون فقط یه ساعتای خاصیه اونم صبحا

بیشتر بیا سر بزن و از خودت برام بگو دلمون برات تنگ میشه

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
فدات عزیزم خیلی دوستون دارم    

منم خیلی دوست دارم عزیزم الهی هر کدومو انتخاب کردی برات خیر باشه عزیزکم 

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
شما تعداد چند بود؟  مال ما غیر از مورفو که صفره تعداد هم فعلا هفتصد هزار تاست.  پارسال د ...

برای ما تعداش 40 تا 60 میلیون بود 

اما تحرک a صفر b هم اگه اشتباه نکنم 15 درصد بود

بله تعداد پایینه یکم اما همین که صفر نیست خوبه به نظرم زیاد معطلش نکنید و بعد یه دوره مصرف مکمل وارد سیکل بشید ایشالله موفق باشی هر تصمیمی گرفتی عزیزم