2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046538 بازدید | 684523 پست
@سارادلارام   سلام خوبی‌عزیزم ان تی تون رو به دکتر نشون دادی؟؟ من هماتوم جذب شده ولی راجع به ...

سلام عزیزم قربونت آره من همون روز که ان تی دادم جوابو به  دکتر نشون دادم گفت خوبه آزمایش خونم پنج شنبه حاضر میشه که اونم پنج شنبه شوهرم میره بهش نشون میده

خداروشکر که هماتوم جذب شده نه عزیزم دیر که نیست ازمایش خونم حاضر میشه تا اون وقت میتونی هردوتا رو نشون بدی

راستش منم نمیدونم من از وقتی انتقال دادم تا حالا کار خونه و اشپزی و اینا نکردم بیشتر نشستم یا درازکشیدم 

شما هم می خوای فقط آشپزی کن دولا راست نشو جاری برقی نکش تا بری از دکتر بپرسی ان شاالله خیره

ان تی انجام داد بهت برگه ای عکسی چیزی نداد؟اگه داد عکسشو بزار احتمالا ان تی نوشته توش

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
عزیزم هیچ اهمیتی نداره خیالت راحت در موردش مقاله خوندم جای نگرانی نیست 😉 😉 😉  مبارکههههههه ...

برای باردارا فایزر میزنن؟ 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مبارکت باشه معجزه خدا میدونم که مثله من الان تو یه شوکه بزرگی من فقط 2 روز به بیبی چکم خیره میشدم ای ...

مرسی عزیزم

وای دقیقا منم... اونم با شرایط ما که به زور میکرومون کردن .....

سلام دوستان.میگم من اینهمه علائم دارم حالت تهوع و مشکلات گوارشی.تازه صورتم هی داره جوش میزنه.بنطرتون ...

عزیزم توام جوش زدی منم خیلی جوش زدم مخصوصا چانه م دور لب و اینام ولی علایم گوارشی انچنانی ندارم منم هی میگم کاش نمیرفتم نه عزیزم رشد داشته به اندازه خودش بابا ماها روز انتقالمون حسابه تومگه 25 انتقال ندادی تازه معلوم نیس بعده انتقال چه روزی لانه گزینی کرده منم مثه تو استرس دارم ولی خدابزرگه بازم یاد این میفتم دلم اروم میشه انشاالله هردومون دلمون شاد بشه

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
برای باردارا فایزر میزنن؟ 

نه بابا فایزر کجا بود سینوفارم میزنن برا باردار

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
نیکاد جون اینو برات گذاشتم که ببینی حس خوب بگیری

ممنون عزیزم دیدم انشاالله مام هفته دیگه دلمون شاد بشه و این کابوس تموم بشه

ممنون عزیزم انشالله هر سه مثبت بشیم من والا روز ۹ بی بی چک گذاشتم منفی بود ولی زود بود بعد از اون ه ...

سلام عزیزم خوبین

رفتین ازمایش بدین؟از صبح توفکرم هستین بااون دوستمون همش دارم دعا میکنم براتون که دلتون شاد بشه

خدایا به فضل وکرمت شکر 🌷🌷🌷ده سال گذشت به اندازه یه چشم برهم زدنی خدایا منم به ارزوی مادر شدنم برسون😔
ان شالله ، خیلی ممنون از انرژی و حس خوبی که اینجا به اشتراک میزارید🙏

سلام گلم خوبین

شما چکار کردین رفتین ازمایش بدین؟

ان شاءالله دلتون شاد بشه منم کنار شما انرژی بگیرم

خدایا به فضل وکرمت شکر 🌷🌷🌷ده سال گذشت به اندازه یه چشم برهم زدنی خدایا منم به ارزوی مادر شدنم برسون😔
سلام عزیزم خوبین رفتین ازمایش بدین؟از صبح توفکرم هستین بااون دوستمون همش دارم دعا میکنم براتون که د ...

سلام‌عزیزم من عصر میرم منتظرم همسرم بیاد باهم بریم

ولی صبح بی بی چک زدم متاسفانه منفی شد بنظرم منفی هستم دیگه ولی میگم شاید یک درصد خطا داشته باشه آزمایش هم میرم ولی اینبار هم خدا برام نخواست

انشالله خدا دل شما رو شاد کنه و آزمایش شما مثبت بشه

انشاله عزیزم.فقط اینکه سینه هام اصلا هیچ درد خاصی نداره.نرمه

منم اصلا سینه هام درد اینا نداره سفتم نشده عزیزم من فک میکنم علایم بارداری به ژن خانوادگی برمیگرده برا هرکسی یه جوره من خانواده خودم مادرم و خواهرام اینقد ریلکس بودن تو بارداری نفهمیدن چجوری براشون گذشته من خواهرم سر بارداری پسرش تا هفته 11 نفهمید بارداره چون اصلا هییچ علایم نداشت  قبلش کیست داشت فک میکرد بخاطر اونه پریود نمیشه تازه من شنیدم حتی هر فردی دوتا بارداریش مثه هم نیس علایمش

دوستان میگم ساک تو بتای چند نشون میده بتام دیروز۹۹۸ بود کی برم برا سونو  بعد اینکه من دیگه درد ...

عزیزم بتای بالای 1500 نشون میده ساک بارداری رو پس زود نرو انشاالله همه چی خوب پیش میره علایمم میاد و میره چیزی نیس