2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046194 بازدید | 684502 پست
بچه ها من روز ۱۷ انتقال بودم الان آزمایش دادم منفی شدم انتقالم دو مرحله ای بود سه تا جنین انتقال دا ...

عزیز دلم خیلی خیلی ناراحت شدم😭

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم به من گفت هنوز نرفتم، 3 آبان نوبت داره.

اهان

ممنون عزیزم

خداروشکر نگران شدم

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
من ازمایش ایمنیم ندادم قبل انتقال ۴۰ روز قبلش روزی دوتا ۵ یه هفته قبل انتقال قطع کرد یک هفته بعد انت ...

عزیزم من الان توسیکل پانکچرم چیا خوبه بخوزم

لطفابراشفای مادرم دعاکنید
سلام دوستان خوبید؟؟ من چندین ماهه که نبودم اخرین بار بهمن انتقال دادم دوتا بلاست نگرفت و دیگه بیخیال ...

خداروشکر مبارکت باشه 🤩🤩🤩

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏

سلام خانم ها 

لطفا اگه میدونید راهنماییم کنید. 

قرار بود بریم تو سبکل میکرو. 

آزمابش همسرم مورفو صفره یعنی صد در صد بد شکل. 

یه دکتر سنتی رفتیم سیلدنا هرب داده 

حالا سرچ کردم میبینم نوشته برای افزایش میل جنسی است. 

چکار کنم؟ میترسم عوارض داشته باشه آخه همسرم میلی جنسیش کم نیست

کسی بوده برای تعداد و شکل اسپرم مصرف کرده باشه؟

بسکه دکترا سریع نسخه میپیچن و بی دقت گوش میدن به حرف آدم... 

گفت اصلا پولتون را نریزید توی چاه میکرو جواب نمیده با این اعداد. 

گفت واریکوسل فقط تا یک سال و نیم بعد از عمل مرد قدرت باروری داره و ما چون چند سال از عمل گذشته گفت میکرو فایده نداره. دوباره واربسی شده رگها. مگر اینکه دوباره عمل بشه

بچه ها من روز ۱۷ انتقال بودم الان آزمایش دادم منفی شدم انتقالم دو مرحله ای بود سه تا جنین انتقال دا ...

الهی بگردم، واقعا نمیدونم حکمت خدا چیه که اینقدر ما باید غصه بخوریم، هم روحا عذاب بکشیم هم جسما

عزیزم من الان توسیکل پانکچرم چیا خوبه بخوزم

سلام عزیزم اولا اگه امپولاتو شروع نکردی پیاده روی داشته باش اگه شروع کردی نه بعد گرمی زیاد بخور تا میتونی تقویتیم اوابوست خوبه با کیوتن ویتامین ای سی دی میخوردم متفورمینم دکتر بهم داده بود دوتا بعدشم شکمتو ماساژ بده با روغن بمالو بعد ببند گرمش کن من با اوابوست اینوفولیکم میخوردم امپول نوروبیونم من چهارتا زدم هر هفته یکی میزدم من اینارو انجام دادم البته به شوهرتم حتی اگه مشکلی نداره تقویتی بده من سری پیش گرمی دادم ولی باراخر تقویتی دادم بار اخر خییلی بهتر بود جنینام اسپریژن دادم با کیوتن فولیک اسید اگرم تعیین جنسیتی فرتیل اید به مرد بدی روزی دوتا میگن برایه پسر شدن خیییلی خوبه

سلام خانم ها  لطفا اگه میدونید راهنماییم کنید.  قرار بود بریم تو سبکل میکرو.  آزما ...

والله هر کی یه نظری داره ولی من اصللللا این دارو گیاهی هارو قبولندارم به نظرم یه مرکز خوب با یه دکتر خوب خییلی بهتر از ایناسردر میارن حالا باز خودت میدونی