2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046195 بازدید | 684502 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم فردا میخوام برم آزمایش به من گفتن ۱۶ روز بعد برو آزمایش من ۱۴ مهر انتقال دادم و فردا روز ۱۴ میشه ...

ایشالله عزیزم،  به من گفتن ۱۶ روز، فردا ۱۶ روز میشه، دیگه زودتر نرفتم، یعنی چند بار به همسرم گفتم زودتر بریم ولی گفت بزار همون روز سه شنبه که اونا گفتن🤦‍♀️😅

انشاالله فردا دلت شاد بشه عزیزم برات ایت الکرسی میخونم انشاللله خوش خبر باشی 

فدای محبتت نیکاد جون، من از روزی که گفتی رفتی سونو و قلب نی نی تشکیل نشده بود، هر روز به یادت هستم و دعا میکنم، البته واسه همه بچه ها دعا میکنم که نتیجه بگیرند. ایشالله شما هم هفته دیگه صدای قلب نی نی را میشنوی🙏🙏🙏

فدای محبتت نیکاد جون، من از روزی که گفتی رفتی سونو و قلب نی نی تشکیل نشده بود، هر روز به یادت هستم و ...

ممنون عزیزم که بفکرمی فقط ماها همو درک میکنیم و برا هم دعا میکنیم انشاالله دعاهامون درحق همدیگه کارساز باشه ممنون پناه برخدا راضیم به رضا و بزرگیش انشاالله شمام مثبت میشی فردا خوشحالمون میکنی عزیزم

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
منم فردا میخوام برم آزمایش به من گفتن ۱۶ روز بعد برو آزمایش من ۱۴ مهر انتقال دادم و فردا روز ۱۴ میشه ...

سلام عزیزم خوبین

منم مثل شما ۱۴ مهر انتقال دادم ولی روز ۱۶ میرم ازمایش میدم حقیقتش دست ودلم به ازمایش نمیره

ان شاءالله فردا شما و گل امید برین ازمایش بدین وباجواب مثبت بیاین اینجا امیدی بشه واسه من

راستی علایمی هم دارین؟

خدایا به فضل وکرمت شکر 🌷🌷🌷ده سال گذشت به اندازه یه چشم برهم زدنی خدایا منم به ارزوی مادر شدنم برسون😔
ایشالله عزیزم،  به من گفتن ۱۶ روز، فردا ۱۶ روز میشه، دیگه زودتر نرفتم، یعنی چند بار به همسرم گف ...

فردا روز خوبیه به روایتی ولادت حضرت محمد هستش حضرت محمد رو قسم بدین که ان شاءالله ازمایشتون مثبت بشه نام نی نی رو محمد بزارین 

میگن اگه نی نی رو به نیت نام حضرت محمد بگیرین خیلی خوش یمن هستش و ان شاءالله خبر خوب بارداری رو میشنوی 

خدایا به فضل وکرمت شکر 🌷🌷🌷ده سال گذشت به اندازه یه چشم برهم زدنی خدایا منم به ارزوی مادر شدنم برسون😔
نه عزیزم گفت از ستون فقرات و تجربه یجوری سر بسته حرف می‌زد 😅 خیلی از رفتارش سر درنیاوردم هی سرشو تک ...

هاا، آره خوندم یه روشی هست که زاویه ستون فقرات رو با آلت تناسلی میگیرن و از روش جنسیت رو حدس میزنن!!

کار سخته رو کرده، ۱۵ هفته دیگه میتونست از رو خود جنین بگه😅

به نظرم صبر کن تا آنومالی، اون دیگه دقیق میگه

منم روز ۱۸ انتقال بتام ۲۱۰۰۰بود  دوقلو باردارم شاید شمام دوقلو

وای جدی!

مرسی گفتی عزیزم، من حس میکردم ۴۴۰۰۰ برای روز ۲۰ خیلی زیاد باشه، ولی با توجه به بتای تو پس میتونه طبیعی باشه انشالا!

ایشالا نی نی ها صحیح و سالم بیان بغل مامانشون😍❤️

عزیزم ب نظرم اصلا نیاز نیست تا پنج شنبه صبر کنی با این وضع بتات صددرصد همه چی رو نشون میده بتای بالا ...

آره عزیزم احتمالا نشون میده

منتها الان برای پنجشنبه وقت گرفتم دیگه نمیتونم جا به جا کنم، مجبورم صبر کنم😕

ببین استرادیول خیلی مهمه پخش باشه در طول شبانه روز و ساعتش هم خیلی جا به جا نشه حالا اگر دقیق هم ۸ ...

ممنونم عزیزم از راهنماییت 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍