2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046253 بازدید | 684508 پست
برایه خودمو درست حساب کردم پس با فرمولی که برایه خودم حساب کردم برایه شمام میشه ۸هفته و ۵روز 

ممنون پروانه جون پس تا سشنبه هفته دیگه برم سونو میشه 9 هفته و 6 روز خداکنه قلبش بزنه و این کابوس تموم بشه میگم من استرس دارم برا رشد جنین تا هفته دیگه برم سونو اگه آز بتا بدم معلوم میشه رشدش خوبه یا نه؟؟

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نیکاد جون فکر کنم ۸ هفته و ۵ روز ایشالا هفته بعد میخواد قلبش رو به مامانش نشون بده😍

ممنون عزیزممم پس تا سشنبه هفته دیگه برم سونو میشه 9 هفته و 6 روز انشاللله همه چی خوب باشه و این کابوس تموم بشه

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
فکر کنم لانه گزینیمم زود بوده چن ۹روز بعداز انتقال بی بیم هاله انداخت.چرا پس دکترم گف ۵هفته و خورده ...

عزیرم به حرف این سنو گرافیا اصلا توجه نکن به منم گفت ۵هفته ای در صورتی ۶هفته و۱روز رفتم سنو نگران نباش

ممنون پروانه جون پس تا سشنبه هفته دیگه برم سونو میشه 9 هفته و 6 روز خداکنه قلبش بزنه و این کابوس تمو ...

اگه بالا بره یعنی رشدشم خوبه ولی به نظرن نری بهتره میترسم بیشتر استرس بگیری انشالله هفته ی بعد میری و قلبشم میبینی

سلام دوستان من تازه امروز این تایپیک رو دیدم منم میکرو کردم دوتا تخمک در اومد که فقط یک جنین تشکیل شد فریز کردم چون اندومتر رحم نازک بود به دکترم گفتم انتقال نده چون ریسک هست ممکنه لانه گزینی نکنه دکترم قبول کرد و گفت دوباره برای سیکل IVF اقدام کنم اگر تخمک داشتم جنین فریز کنم بعد انتقال بدم چون یک بار هم سال قبل IVF کردم فقط یک جنین بود همون اول انتقال دادم که منفی شد خیلی نگرانم همش میترسم اینبار هم منفی بشه آخه من ذخیره تخمدانم خیلی کمه دیگه تخمکی ندارم برای IVF لطفا راهنماییم کنید برای انتقال موفق چه کارایی قبل و بعدش انجام بدم . 

خدایا ازت سپاسگذارم . نمیدونم به چه طریقی برایت بندگی کنم تا شکر گزار نعمتی که بهم دادی باشم .
@زینبی_بابا     سلام زینبی جون،خوبی؟ میشه لطفا منو از این استرس دربیاری🙈 من ۵ مهر انت ...

منم روز ۱۸ انتقال بتام ۲۱۰۰۰بود 

دوقلو باردارم

شاید شمام دوقلو

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
@زینبی_بابا     سلام زینبی جون،خوبی؟ میشه لطفا منو از این استرس دربیاری🙈 من ۵ مهر انت ...

عزیزم ب نظرم اصلا نیاز نیست تا پنج شنبه صبر کنی با این وضع بتات صددرصد همه چی رو نشون میده بتای بالای ۱۰۰۰ نشون میده

سلام بچه ها من روز دوازدهم انتقال جنین بلاست هستم روز دهم و دوازدهم بیبی زدم منفی شد ممکنه آزمایش برم مثبت بشه 

خیلی حالم بده اصلا فکر نمی‌کردم اینجوری بشه 

دفعه قبل که اولین بار بود جنین فرش هم بود بازدار شدم ولی ۹هفته قلبش وایساد

کسی بوده بیبی منفی باشه و آزمایش مثبت ؟؟

سلام دوستان خوبید؟

تیریک میگم به همه دوستانی که به تازگی مادر شدن انشالله بسلامتی بارشون رو زمین بزارن

عزیزان کسی در رابطه با وام قرض الحسنه ای که شبکه های بهداشت به افراد  دارای ناباروری میدن چیزی میدونه؟کسی گرفته اصلا؟باید معرفی نامه از مرکزی که پرونده داریم ببریم؟

ممنون میشم هر کس پیاممو میبینه و اطلاعی داره بهم بگه

خدا جونم مرسی بابت معجزه ات که روز مادر بهم هدیه دادی🤩
سلام دوستان من تازه امروز این تایپیک رو دیدم منم میکرو کردم دوتا تخمک در اومد که فقط یک جنین تشکیل ش ...

سلام خوش اومدی به تاپیک کدوم شهری؟ دکترت کیه

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
بهش میگن ذهن مریض😅😅 والا از خدامه دو تا باشن، فقط نمیدونم از کجا میارن این همه بتا تولید میکنن!! ...

وای دختر خیلی خوبی تووووو 😂😂😂😂😂

خدایا عزت با تو بودنم را سپاس،خداوندا بیادتوکه باشم تمام دورها نزدیکند...