2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046387 بازدید | 684511 پست
ممنون چیکا جونم  من خیلی درد شدید دارم تو دستام نگرانم ققنوس میگفت توهم پاهات درد میکردن اره چ ...

عزیرم عوارض استرادیوله من سسه روز نمیتونستم راه برم از درد پا اب کم میخوردم دوستان گفتن ابتو زیاد کن بهتر شدم ولی الان دوروزه کمتر میخوورم باز از مچه پام دردش شروع شده با بازوهام باید اب زیاد بخخوری حالا امتحان کن خدا کنه برایه شمام خوب بشه

سلام دوستان من الان دکتر بودم یه ساک بود با فتیال پل گف هنوز قلب نداره زوده حدود ۵میل بود سایزش گف ح ...

عزیزم فتال پل هست یعنی جنین هست😍

ببین دیدن قلب خیلی به خوب بودن دستگاه سونو بستگی داره، خیلی موقع ها اون قلب کوچولو داره میزنه ولی دکتر ها نمیتونن ببینن، نگران نباش ایشالا سونو بعدی تپش رو هم میبینی🙏❤️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم باور کن مگرانی نداره الان تینا بانو ۲۳ انتقال داشته ۲۴ رفته جنینشم ۵ روزه بوده حالا شما ۲۵ انت ...

انشاله عزیزم منو شما نیکاد هم صدای قلبشون و بشنویم.اره ۳ روزه بود تاریخ پریودمم ۱۰ شهریور بود.درکل یکم امروز دپرس شدم.توکلم بخداس

انشاله عزیزم منو شما نیکاد هم صدای قلبشون و بشنویم.اره ۳ روزه بود تاریخ پریودمم ۱۰ شهریور بود.درکل ی ...

به خدا همه مقصر این دکتران انقدر زود ادمو میفرستن سنو والله من دکتر گفته دده روزه دیگه شهر خودت سنو شو۲۱روز دیگه بیا مرکز اگه شوهرم بهم گیر نده دوست دارم این ۲۱ روزو وایستم الکیم به خودم استرس ندم اخه چرا تشکیل نشه مطمین باش میشه من خودم سره بتا برام تجربه شده که دکترام خیییلی الکی ادمو استرس میدن به جای اینکه از استرس درارن سره همین بتا منو دق مرگ کردن الانم سنو

بچه ها من امروز گفتم یه لک دیدم آنوکساپارین و آ اس آ رو مرکز گفت قطع کنم تا ۴۸ ساعت بعد اگه دیگه چیز ...

ببین من همیشه اینجا دیدم دکتر ها اول میگن ضد انعقادی رو قطع کنین! بعدم اثر آسپرین تا یه هفته از آخرین قرصش تو بدنت هست

زینبی جون هم دیدم اینو میگه به بچه ها!

بنابراین به حرف دکتر گوش کن، حتما اون تشخیص داده اینجوری بهتره! اونا هزاران نفر با شرایط مارو تا حالا دیدن😉

من سه روز بعد اینکه داروهامو قط کردم خیییلی زیاد خونریزی کردم

آهان ممنون عزیزم اکثرا همه ۳روز بعد شدن ولی نمیدونم چرا من بعد پنج روز نشدم🤔

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦
به خدا همه مقصر این دکتران انقدر زود ادمو میفرستن سنو والله من دکتر گفته دده روزه دیگه شهر خودت سنو ...

اره حالا ترس هفته دیگه رو هم دارم.گف چهارشنبه بیا.چقد دیر میگدره این روزا.توکل بخدا

اره حالا ترس هفته دیگه رو هم دارم.گف چهارشنبه بیا.چقد دیر میگدره این روزا.توکل بخدا

شما چهرشنبه منم شوهرم گیر سه پیچ یکشنبه ده روز میشه باید بری به امید خدا دوتامون خوش خبر من نظر کردم چهل روز هر روز سوره ی یس بخونم اگه صدای قلبشو بشنوم شمام نظر کن دوتامون همو دعا کنیم انشالله با خبر خوش بیایم پس برایه شما زودتر معلوم میشه

ممنون چیکا جونم  من خیلی درد شدید دارم تو دستام نگرانم ققنوس میگفت توهم پاهات درد میکردن اره چ ...

ببین این خروار داروهایی که ما استفاده میکنیم و خود هورمون بتا رو هر کی یه سری علائم نشون میده🤦

نگران خارج رحمی نباش، اون دردش همون حوالی تخمدان ها و رحم هستش و وحشتنااااک درد داره، یه طرف هم فقط درد میگیره

تا جایی که میتونی آب بخور و گاهی تو خونه آروم راه برو که غلظت خونت بالا نره و علائم دارو ها کم بشه