2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046475 بازدید | 684514 پست
سلام عزیزم خداروشکر انشاله بسلامت بغلش کنی.برا منم دعا کن

به امید خدا گلم 

رفتی زود خبر خوشحالی رو به ما بده😘😘😘

خدایا عزت با تو بودنم را سپاس،خداوندا بیادتوکه باشم تمام دورها نزدیکند...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اره دیونه کنندس.۵میل و خورده ای گف

عزیزم من کامل سوال کردم  باید ساک بارداری سایزش به 20 برسه تا قلب نینی معلوم بشه هنوز زوده جا داری تا سایز ساک بارداری بزرگ بشه کاش زود نمیرفتی 25 شهریور هنوز یه ماه نشده انتقال دادی حداقل باید 1 ماه از انتقال بگذره منم 13 شهریور انتقال دادم وقتی 12 مهر که رفتم قلب و ندید هنوز یه ماه نشده بود اون موقع نمیدونستم وگرنه نمیرفتم الان این بشه حال و روزم

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
عزیزم من کامل سوال کردم  باید ساک بارداری سایزش به 20 برسه تا قلب نینی معلوم بشه هنوز زوده جا د ...

اره نمیدونم والا همش فکر میکنم رشدش کم بوده .فکر کنم سونوی دکتر هم یکم خوب نبوددوبار سونو شدم دفه اول گف ۴ هفته بعد بهش گفتم اقای دکتر ۳۰روز از انتقالم میگذره حواسش نبود دوباره با دقت سونو کرد گف اره بزرگتره فتال پل هم هست ولی هنوز قلب نیس.

فداتشم گلم  بلاست بودن  ۱ دونه انتقال دادم البته خودم یه دونه خواستم بعد انتقال سه روز ...

فدات عزیزم بلاست یعنی چی ؟برامن ۳روزه و ۸سلولی گرید آ ست جقد دلم روشن شد با حرفات 

اره نمیدونم والا همش فکر میکنم رشدش کم بوده .فکر کنم سونوی دکتر هم یکم خوب نبوددوبار سونو شدم دفه او ...

همون دیگه عزیزم دکترکی که بعد از توضیحت درمورد تاریخ انتقالت تازه دقت میکنه ببینه چی معلومه این زیادی کاربلد نیس منم سونو دومم خوب نبود کاش نمیرفتم پیشش برا هفته دیگه پیش دکتر اولی نوبت میگیرم که حتی بدون اینکه من چیزی بگم فهمید ای وی اف کردم و حتی دوتا انتقال دادم نگران نباش انششاالله باهم هفته دیگه میریم قلب نی نی هامون تشکیل شده و خیالمون راحت میشه

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
همون دیگه عزیزم دکترکی که بعد از توضیحت درمورد تاریخ انتقالت تازه دقت میکنه ببینه چی معلومه این زیاد ...

اره توکل بخدا تا هفته دیگه روانی نشم خوبه والا.انشاله دل تو هم شاد بشه اینهمه استرس خوب نیس برامون.

فدات عزیزم.شما اندازش چقد بود ساک و فتال پل 

والا من چیزی نپرسیدم دکترم گفت جنین رویت شد با ضربان قلب منظم همین عزیزم

اره توکل بخدا تا هفته دیگه روانی نشم خوبه والا.انشاله دل تو هم شاد بشه اینهمه استرس خوب نیس برامون.

انشاالله عزیزم خدا کمکمون کنه

فدات عزیزم بلاست یعنی چی ؟برامن ۳روزه و ۸سلولی گرید آ ست جقد دلم روشن شد با حرفات 

عزیزم خدا بزرگه معجزه میکنه این که دیگه براش کاری نداره دامان ماها رو سبز کنه از رحمتش هیچ وقت ناامید نشو راهت روشن باشه انشالا

عزیزم بلاست یعنی ۵ روزه

گرید آ که عالیههههههه خدا برات نگهشون داره