2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046394 بازدید | 684511 پست
چشم و دلت روشن باشه مامان خانوم عزیزم. انشالله که همه مراحل رو به سلامتی بگذرونی. انشالله نیکاد جون ...

ممنون عزیزم که فکرمی انشاالله  خودتم زودی خبر مثبت شدنتو بدی خوشحالمون کنی

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
مبارک باشه عزیزم انشالله که قلبش 120سال برات بزنه انشالله که نیکاد جونم با خبرای خوش بیادوخوشحالمون ...

ممنون باران جوون انشاالله ممنونم از دعاهای همگی عپ

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوستای گلم من مثبت شدم بتام ۴۰۰ خوبه  

مبارک باشه عزیزم خیلی خوبه انشالله که بارداری خیلی راحتی داشته واسه ما هم دعا کن😘

خدایا شکرت ❤                                                                برای نگاه پر مهرت

خانم ها من‌تو دوره انتقال  ام پماد اکویین مصرف جی کردم حالا حس می کنم ترشحاتم ببخشید بوی بدی میده ممکنه انتقالم کنسل بشه ؟نگرانم پس فردا میرم مطب دکترم زاهم دوره ...حالا تگرانم 

اره عزیزم اگه میتونی ودرمانگاه بهت نزدیکه برو بزن 

عزیزم رفتم تزریق کردم با دو ساعت تاخیر مشکلی نیس؟؟  نکنه بدنم افت پروژسترون بده دو ساعت دیرتر زدم؟

مشکل تون چی بود و چه جوری باردار شدین طبیعی یا 

طبیعی باردار شدم‌

سنم بالای چهل، چند بار پانکچر کردم فولیکول داشتم اما خالی. لوله هام هر دوتا بسته بود و ...

ولی خدا بخواد هیچ‌ مشکلی وجود نداره

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
مرسی گلم روز چندی تو سونو رفتی

عزیزم من که 7 ماهم داره تموم میشه فکر کنم اشتباه ریپلای کردی اما خواهشا زود سونو نرو بهترین زمان اولین سونو دقیقا 30 روز بعد از انتقال یا 16 روز بعد جواب آزمایش مثبته

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
جهاد میرم دانایی

سلام عزیزم بهتون تبریک میگم ان شاءالله نه ماه بارداری خوبی داشته باشی وبسلامت نی نی رو بغل بگیری

دوستم میشه بگی این مدت علایمی هم داشتی یانه؟

خدایا به فضل وکرمت شکر 🌷🌷🌷ده سال گذشت به اندازه یه چشم برهم زدنی خدایا منم به ارزوی مادر شدنم برسون😔
ممنونم فداتشم دقيقا از ديروز كه اينجوري شدم از استرس زياد فشارم زير ١٣ نمياد درصورتي كه اين چند وقته ...

چیکا توروخدا با خودت اینجوری نکن تموم موهای سرت میریزه کچل میشیا از این همه استرس بابا هر علایمی که کرونا نیست من 2 روز تمام آبریزش بینی شدید داشتم هفته پیش اما یه درصدم دلم به کرونا نرفت چون وقتی هیچکجا نرفتم و هیچکسم ندیدم چه کرونایی اخه تازه من واکسنم زده بودم چند روز قبلش تمام علایم کرونارو بعد واکسن داشتم بعد خوب شدم یهو آبریزش شدید شروع شد اخه چرا با استرس فشارت و بهم میزنی عزیزم کارای خونتو کردی؟ 2 هفته وقت داریا فریزرتو پر کن جای استرس😂😂

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️