2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046258 بازدید | 684508 پست
سلام عزیزم جواب سلفری من اومد خداروشکر فندوقم سلامته و جنسیتش دختره، ایشالا قسمت همه منتظرا و به امی ...

سلام عزیزم خداروشکر بسلامتی ان شاالله سالم و سلامت گل دخترو بغل کنی😍😍😍

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
برا منم سی دی مشکل داره خودایمنی دارم تا حالا ۳ بار باردار شدم بدنم از بین برده باید پرنیزولون بخورم ...

ان شاالله این دفعه نی نی سالم بیاد بغلت

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام نیلدا جونم خوبی عزیزدلم.نی نی خوبه.چقرر دلم براتون تنگ شده.من که از خدامه.میخوام.همسرم پایه نیس ...

قربونت برم اشکال نداره مردا به خاطر ما میگن که تو این راه کلی اذیت میشیم بخدا منم همه جا رو تنها میرفتم چون همسرم همش تا 9، 10 شب سرکاره و اصلا هم مرخصی نداره حتی با اتوبوس میرفتم تهران اونم تو کرونا 4 تا ماسک میزدم توراه، میرسیدم از سردرد داشتم میمردم اما خدا خواست معجزه شامل حالم شد همسر من پانکچر اول که اونجوری شد میگفت اصلا دیگه نه چون خیلی اذیت میشی با امپولا اما بالاخره راضیش کردم. این دفعه همه چیو بررسی کن فدات شم حتی شده آزمایشای ایمنی و انعقادی رو هم بده آزمایشای همسرتم که معمولا هرجا بری اگه خیلی ازش نگذشته باشه قبول میکنن دلم برات خیلی روشنه به پسرمم گفتم برات سفارشی دعا کنه اگه قابل باشیم

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
الهی بگردم چندهفته ای؟ الهی که به خیر میگذره وسلامت میای خونه ونی نیات سروقتشون میان پیشت

سلام ماشالا جونم خوبی رفتی سونو قلب به سلامتی؟؟ گفتی ساعت 11 نوبت داری  ماروهم بی خبر نذار خوشحالمون کن عزیزم

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
عزيزم نگران نباش، فقط دست نزن كه پخش نشه. من وارد هر سه ماه جديد كه ميشم ميزنم

چرا تیکر نمیذاری پیشول جونم؟ نینی دختره به سلامتی؟ 

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
واقعا خیلی نگران بودم بدیش اینه که نمیشه دارو زد

تو بارداری گویا سلنیوم خون میاد پایین اون باعث تبخال میشه، اینترنت و ولش کن اصلا هیچیو سرچ نکن لطفا

من روش گلاب میزدم نمیدونم تاثیر داشت یا نه گاهی وقتا هم همون یه ذره رو رژ میزدم که زودتر خشک بشه من خیلی زدم تو این مدت واقعا سخته

سلام بچه ها جونم من رفتم سونو خداروشکر قلبش تشکیل شده😍🤩 انشاءالله دوستای دیگمم میان خبر خوش میدن بهمون 

بچه ها امروز هیچ حرفی از هماتوم نزد؟ مگه میشه تو این چندروز برطرف شده باشه؟

بعد تو اون سونو قبلی گفت ۶ هفته ای امروز ۱۰ روز از اون سونو میگذره امروز گفت ۶ هفته و۴ روزی یعنی اون سونوی اشتباه کرده؟

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
سلام ماشالا جونم خوبی رفتی سونو قلب به سلامتی؟؟ گفتی ساعت 11 نوبت داری  ماروهم بی خبر نذار خوشح ...

سلام نیکاد جونم آره عزیزم رفتم قلبش تشکیل شده بود اون لحظه خیلی اومدی تو فکرم برات از ته دلم دعا کردم به شرط لیاقت الهی که این سری بری صدای قلب نازشو بشنوی🤲🏻🤲🏻

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
دوستای خوبم سلام. الان داشتم پسرم رو‌ نگاه میکردم، این لحظه رو واسه تک تک دوستای منتظر نی نی آرزو‌ ک ...

دقیقا منم پارسال تک تک صفحات رو میخوندم و با امید بچه ها امیدوار میشدم و با ناامیدی بچه ها اشک می ریختم یادمه شما رو و تموم بچه ها رو .الان دختر من ۳ماهشه و کنارم خوابیده خدایا شکرت .خدایا همه چشم انتظار ها رو همه ی اونایی که تموم امیدشون تویی رو دست خالی برنگردون

سلام عزیزم خوبی ؟. ببین گلم کلا خون ریزی ربطی به استراحت زیاد نداره، اگر داروی ضد انعقاد داری نظر دک ...

باشه عزیزم چشم 

مرسی قربونت برم ..من انشاءالله کارهایی که لطف کردی گفتی رو انجام میدم و نذر هم دارم .. انشاءالله سال ...

فدات بشم انشاءالله خیلی زود بیای خبر بارداریتو بهمون بدی عزیزدلم الهی که ۳ ساله کربلا و۶ ماهه کربلا با دستای کوچیکشون گره از مشکلت باز کنن🤲🏻🤲🏻🤲🏻

سلام بچه ها جونم من رفتم سونو خداروشکر قلبش تشکیل شده😍🤩 انشاءالله دوستای دیگمم میان خبر خوش میدن ب ...

عزیزم بهت تبریک میگم خیلی خوشحال شدم ماندگار باشه الهی براتون به سلامتی فندقتون رو بغل بگیرید.برای ماچشم لنتظارا هم دعاکنید عزیزم

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦
اومدی حتما بگو دکترت چیا گفت منم بهت میگم ببینیم همنظرن یا نه

سلام نداجونم دکترم درمورد چربیم گفت چون بارداری قرص نمیتونم بدم بهت فقط باید با رژیم کنترلش کنی گفت تا زیر ۳۰۰ مشکلی نیست برا من عددش ۲۴۰ بود