2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046255 بازدید | 684508 پست
الهی بگردم چندهفته ای؟ الهی که به خیر میگذره وسلامت میای خونه ونی نیات سروقتشون میان پیشت

تو بیست و  هفت هفته هستم چهارشنبه درد داشتم این دو روز خوب بودم باز امشب حس میکنم یه کم درد دارم ، فکر و خیال یه لحظه راحتم نمیزاره 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

۲۷ هفته هستم تو رو خدا واسم دعا کنید 

انشاالله چیزی نمیشه نگران نباش خدابزرگه حافظ نی نی هاته عزیزم سرکلاژ کردید؟؟

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
اره عزیزم سرکلاژم اتفاقا سر کلاژم رو چک کردن که خدا رو شکر فشار روش نبود ، اما معاینه اش وای وحشتناک ...

الهی که نی نی هابه سلامت وبه موقع بیان بغلت گلم

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹 

خانوما یه سوال کسی که همسرش ازمایش های ژنتیک کاریوتایپ و AZF رو انجام داده باشه و سالم باشه امکانش هست بازم جنینش مشکل داشته باشه؟؟ 

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
اره عزیزم سرکلاژم ، توکلم به خداست ایشاالله

پس سرکلاژم هستی دیگه نگران نباش  عزیزم چیزی نمیشه خدابزرگه

بچه ها برام خیلی دعا کنین از ته دل. نمیدونم خوشحال باشم یا بترسم بخاطر تجربه پارسال

دوستای خوبم سلام. الان داشتم پسرم رو‌ نگاه میکردم، این لحظه رو واسه تک تک دوستای منتظر نی نی آرزو‌ کردم. میخواستم بگم اصلا برای خدا کاری نداره که دل دوستای خوبم رو شاد کنه. همون طوری که تو اوج نا امیدی دل من رو شاد کرد.‌هنوزم با اینکه هفت ماهشه یه وقتایی من و همسرم با هم که حرف میزنیم، میبینیم هنوزم باور نکردیم که این پسر ناز، بچه ماست. ما از درمان واقعا دست شسته بودیم. رو پست پارسالم ریپلای کردم که دیدم بی بی چک مثبت شده. بازم نشستم همه اون صفحات رو‌خوندم.

میخواستم بهتون امیدواری بدم که 

گرچه شب تاریک است

دل قوی دار سحر نزدیک است

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
اره عزیزم سرکلاژم ، توکلم به خداست ایشاالله

نترس گلم انشالله که دردات از بین میره. سولفات نزدی واسه انقباضات؟؟؟؟ من که بستری بودم ۳۲ هفتم بود تخت بغلیم ۲۷ هفته بود دهانه رحمش کلا باز شده بود و اماده زایمان بود حتی سرکلاژشم در اوردن و گفتن برو خونه دردت گرفت برو بیمارستان دولتی چون اینجا هزینه ان ای سیو واسه نوزاد زیاده بعد یهو دکترش اومد چک کنه و ترخیصش کنه گفت نه نرو بچه داره میاد هیچی دیگه من اون روز مرخص شدم رفتم خونه بعد ۵هفته بعدش واسه ان اس تی رفته بودم بیمارستان خانومه رو دیدم گفتم بچت چی شد گفت تا ۱ ماه بعدش با استراحت تونستم نگهش دارم الان حالش خوبه . اینارو گفتم واسه این که ببینی اون خانوم با دهانه رحم باز بچش ۴ هفته موند حالا شما که فقت انقباض داری. من خودمم درد و انقباض زیاد داشتم ۲۸ هفته سولفات گرفتم ولی هروقت معاینه میشدم دکتر میگفت انقباض داری روزی ۳ تا ایزوسپرین میخوردم تا ۳۷ هفته که زایمان کردم

دوستای خوبم سلام. الان داشتم پسرم رو‌ نگاه میکردم، این لحظه رو واسه تک تک دوستای منتظر نی نی آرزو‌ ک ...

خدا حفظش کنه گل پسرتو. چند وقتشه؟ واقعا منو شوهرمم تو خواب هم تصور نمیکردیم ی روز بچه دار بشیم چه برسه تو بیداری. 

خدا حفظش کنه گل پسرتو. چند وقتشه؟ واقعا منو شوهرمم تو خواب هم تصور نمیکردیم ی روز بچه دار بشیم چه بر ...

هفت ماهشه عزیزم. خدا حفظ کنه گل دخترت رو. ما هم دقیقا همینی که گفتی. حتی با شوهرم وسیله هاش رو میرفتیم میخریدیم، اما باور نمیکردیم قراره استفادشون کنیم.

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
هفت ماهشه عزیزم. خدا حفظ کنه گل دخترت رو. ما هم دقیقا همینی که گفتی. حتی با شوهرم وسیله هاش رو میرفت ...

ای جان  دختر منم ۷ ماهش امروز تموم شد من که کله ۹ ماهه بارداری از شوهرم دور بودم زایمانمم یهویی شد یادمه تو اناق عمل گریه میکردم میگفتم من ۱ ماهو نیمه شوهرمو ندیدم اگه بمیرم چی😂😂😂. ی سوال میشه بگی پسرت چه کارایی میتونه انجام بده تو هفت ماهگی؟؟؟

نترس گلم انشالله که دردات از بین میره. سولفات نزدی واسه انقباضات؟؟؟؟ من که بستری بودم ۳۲ هفتم بود تخ ...

وای چقدر حرفات بهم قوت قلب داد ایشاالله واسه منم همین طور باشه 

چرا عزیزم سولفات هم زدم دو سری تو روخدا واسم دعا کن ایشاالله منم بتونم تا هفته های بالاتر نگهشون دارم