2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046381 بازدید | 684510 پست
من به خاطر هماتوم یک آمپول پروزسترون و سه تا شیاف از هفته 10 تا هفته 12 دکتر ب تدریج کرد یک شیاف ا ...

الهی که تودلیتو صحیح وسلامت بغل کنی کاش برامنم داروهامو کم میکرد دکترم معده ام داغون شده واقعا 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
چشم عزیزم حتما... این کدشو که نباید بگیرم درسته؟

اگه قم هستین که نه ولی اگه شهر دیگه این چرا بگیر کدو

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

@زینبی_بابا   سلام زینبی جون من ازمایش دادم کلسترول خونم ۲۹۰ بود ازمایشگاه گفت بالاست تا شنبه ...

منم چندروز پیش آزمایش دادم ۲۴۰ بود کلسترولم شنبه میرم پیش غدد یعنی قرص میده بهم؟

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
اگه قم هستین که نه ولی اگه شهر دیگه این چرا بگیر کدو

باشه عزیزم چشم من تهرانم 

انقدر حواسم پرته درست ندیدم که کد ۰۲۱ نیستش 

۲۷ شهریور حالا شنبه برم به دکتر میگم که حتما قرص بده چون از این حسش متنفرم نمیتونم تحمل کنم

اره عزیزم‌کلافه کننده اس 

منم  تهوع دارم میره میاد 

خدایا عزت با تو بودنم را سپاس،خداوندا بیادتوکه باشم تمام دورها نزدیکند...
اره عزیزم‌کلافه کننده اس  منم  تهوع دارم میره میاد

انشاءالله که خیره 

صحیح وسالم بیان تو بغلمون الهی این چیزاشونم به جون میخریم والا

زينبي جون من ٣٤ هفتم و ٢٠ روز ديگه زايمانمه. چندروزه ترشحاتم بازم زياد شده طبيعيه؟ يا لازمه برم چكاب ...

سلام عزیزم خوبی ؟ به سلامتی 

راستش من اصلا نمیتونم نظری بدم 

خودم خب همیشه ترشحات داشتم ولی می‌فهمیدم طبیعی هست 

اما در مورد شما نمیدونم چه جوریه 😅😅😅

@رزقرمزرنگ   عزیزم ببخشید باز مزاحم شدم میگم من روزی یه دونه شیاف خارجی میزارم باسه روز در می ...

خواهش میکنم عزیزم منم سه روز یه بار امپول پروژسترون ۵۰ میزدم با دو تا شیاف فرتیژست ۴۰۰ که ایرانی هست اگه دوز ۴۰۰ استفاده میکنی باید هر ۱۲ ساعت یه دونه استفاده کنی که میشه روزی دوتا پروانه شیاف پروژسترون خیلی مهمه من هنوزم دکتر برام قطع نکرده فقط ازهفته ۱۲ام گفته روزی یکی استفاده کنم مگر نه تا ۱۲ هفته روزی دوتا با هر سه روز یه بار امپول رو داشتم 

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ❤من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 🌷
سلام عزیزم خوبی ؟ به سلامتی  راستش من اصلا نمیتونم نظری بدم  خودم خب همیشه ترشحات داشتم ...

زینبی جون سلام 

عزیزم من هماتوم دارم به سایز ۱۷ در۱۷ و۵ این بزرگه؟

بعد اینکه من الان ۲تا آمپولو یه شیاف روزانه استفاده میکنم بنظر شما یه دونه شیافم اضافه بکنم؟

البته بگم دیشب برا بار دوم خونریزی کردم ولکه بینیمم خیلی زیاد شده با وجود استراحت زیاد

خواهش میکنم عزیزم منم سه روز یه بار امپول پروژسترون ۵۰ میزدم با دو تا شیاف فرتیژست ۴۰۰ که ایرانی هست ...

رز قرمز جون پست منو یه دونه بالاس جواب میدی الان از زینبی پرسیدم

ممنونت میشم

انشاءالله که خیره  صحیح وسالم بیان تو بغلمون الهی این چیزاشونم به جون میخریم والا

اره بخدا 

من تولد داداشمه 

یه کوچه فاصلمونه نرفتم هرچقدرم اصرار کردن 

ترسیدم گفتم باز میرم لک میبینم کلافه میشم خوش  نمیگذره هیچ دپرسم میشم

خدایا عزت با تو بودنم را سپاس،خداوندا بیادتوکه باشم تمام دورها نزدیکند...
اره بخدا  من تولد داداشمه  یه کوچه فاصلمونه نرفتم هرچقدرم اصرار کردن  ترسیدم گفتم ...

آره خوب کردی وقت برا تولد ومهمونی واین چیزا زیاده 

الهی که نی نیامون صحیح وسلامت بیاد بغلمون با بچه هامون بریم مهمونی و دورهمی  وتولد و...

ممنون عزیزم برا دلگرمیت الان دوستمون گفت من مثله شما بودم و بعدا برا سقط اذیت شدم چون پروژسترون جاشو ...

آره هفته دیگه برو ان شاالله تشکیل شده باشه🤲🤲🤲🤲

ان شاالله معجزه شه برات نیکاد جونم

خیلییی ناراحت شدم برات😔😔

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
رز قرمز جون پست منو یه دونه بالاس جواب میدی الان از زینبی پرسیدم ممنونت میشم

سلام عزیزم من نمیدونم زینبی جون بهتره میتونه راهنمایت کنه به من مرکز دوتا شیاف پروژسترون داده بود هر ۱۲ ساعت با امپول پروژسترون سه روز یک بار منم هماتوم داشتم دکترم گفته بود اگه خونریزی کردم هر ۸ ساعت شیاف رو استفاده کنم که میشد روزی سه تا که خدا رو شکر برای من جذب شد وخونریزی نداشتم 

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ❤من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 🌷