2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046381 بازدید | 684510 پست
سلام عزیزم خوب هستین من تجربه تلخ شمارو داشتم وقتی 6هفته بودم فقط ساک زرده بود دوهفته دیه برای رویت ...

جدددی خودمم دلسردم حس میکنم میخواست تشکیل بشه تا الان شده بود و اینجوری عقب نبود سنو با تاریخ پریود اره بخدا من روزی دوتا پروژسترون میزنم واقعا جاشو محکم میکنه و برای من همه چی سخت میشه چشم شنبه میرم اگه همون تو 6 هفته و 6 روز مونده بود میرم دنبال سقط شاید قسمت نبوده شما معلوم شد علت اینکه قلبش تشکیل نشد چی بود؟؟ یعنی جنین مشکل داشت؟

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
چی بگم این چند روز حالم خوب نیس ببخش دیر جواب دادم زیاد نت نمیام مگه اینکه خدا برام معجزه کنه وگرنه ...

فداو بشم انشاءالله بهترینها برات پیش بیاد 

به حکمت خدا دل بسپار نیکاد جونم هرچی که سرراهمون میذاره به خیر وصلاحمونه 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خدایا😭😭😭😭 نیکاد جون گفته ساک ۶ هفتس تو که اینقدر صبر کردی ۱۰ روز دیگه هم صبر کن خدا بخواد نشد ن ...

ممنون عزیزم برا دلگرمیت الان دوستمون گفت من مثله شما بودم و بعدا برا سقط اذیت شدم چون پروژسترون جاشو محکم میکنه شاید تو هفته دیگه دوباره برم سونو اگه تو همون 6 هفته مونده بود برم دنبال سقط 😭😭😭 خیلی داغونم ولی خوب چه میشه کرد حکمت خداس و رضای خداس نمیشه با خواست خدا جنگید

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
اره عزیزم نمیخوام الکی امیدوارت کنم این شرایطی بوده که من تجربه داشتم توام خودتو برای هر دو موردش آم ...

بله ممنون که از تجربت حرف زدی منم آماده م برا هر اتفاقی با خواست خدا که نمیشه بجنگم راضیم به رضای خودش😭

آها چه خوب که دفع لخته نداری، ایشالا این خونریزی هم هماتوم بوده و تموم شده😊🙏 ببین کلا این فرمول ک ...

یک دنیا ممنونم عزیزم که انقدر با حوصله جواب سوالامو دادی

ققنوس جون من هفته پیشم چهارشنبه شب خونریزی کردم این هفته هم چهارشنبه شب با چندساعت اختلاف خون اومد بنظرت میگم مثلا میشه چهارشنبه چون هفته ام داره تموم میشه ومیرم تو هفته جدید اینجوری شده؟

البته که خب هماتوم دارم احتمالش خیلی بیشتره 

کاش همون هماتومم باشه دفع شده 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
ممنون عزیزم لطف میکنی چشم صبر میکنم خدا به دلم صبر بده این مدتم بگذره تکلیفم روشن بشه هرچی باشه راضی ...

نیکاد جان دیشب تو تاپیکهای بارداری خوندم یکی نوشته بود که قلب جنین دیده نشده و قطعی گفتن سقط ولی میگه صبر کردم و دوهفته بعد رفتم و قلبشو شنیدم😍

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
اینجور وقتا لال میشم حتی بلد نیستم چی بگم بخدا اما ازت میخوام که اول به خاطر خودت و بعد همسرتم که ش ...

ممنونم نیلدا جوون انشاالله به سلامت فارغ بشی خدانکنه عزیزمم صبرمیکنم  که کار دیگه ای ازم بر نمیاد وووای خدانکنه با عزیزانم امتحان بشم یعنی خدانکنه هیچکس با عزیزش امتحان بشه منم راضیم به رضای خدا هرچی خواست خداباشه همونه 

سلام @نیکاد ‍  به نیت قلب نی نی ات و آرامش خودت حدیث کسا میخونم. خدا کمکت کنه

سلام عزیزم الهی قربونت برم که بفکرم بودی ممنونم الهی خودتم زودی مامان بشی

نیکاد جان دیشب تو تاپیکهای بارداری خوندم یکی نوشته بود که قلب جنین دیده نشده و قطعی گفتن سقط ولی میگ ...

چقد خدا دوسش داشته براش معجزه کرده خداکنه برای منم معجزه بشه ممنون عزیزم برا دلگرمیت میتونی اونجا تگم کنی بیام تو تاپیک؟؟ البته اگه زحمت نیس

بچه ها اگه سن حاملگی رو همونجور که گفتین حساب کنیم بعد مثلا دربیا ۴/۷ این الان چجوریه ؟ میشه ۴ هفته و ۷ روز ؟ یعنی چی ؟ من نفهمیدم 😑

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍
جدددی خودمم دلسردم حس میکنم میخواست تشکیل بشه تا الان شده بود و اینجوری عقب نبود سنو با تاریخ پریود ...

برای منم دقیقا همیشه دوهفته عقب بود اون اخری هفته مونده بود و رشد نکرد 

من ازمایشای مربوط ب ایمنی انعقاد دادم مشکلی نبود دکتر گفت سری بعد انوکسا واسپرین پردینوزولون مصرف کن

پروانه جون شما بادکش و خودت انجام دادی چه جوریه من نشنیدم تا حالا کِی و کجای شکمت انجام میدی

اره عزیزم من خودم انجام دادم تو پریودی تخمک گزاریت نباید انجام بدی اول شکمتو دور ناف و زیر نافو بایه روغن ماساژ بده بعد یه پنبه رو اغشته به الکل کن با پنس بگیرش چند تا لیوان دم دستت بزار اتیشو فرو کن تو لیوان فورا بکش بیرون زود لیوانو بزار رو شکمت پوستو تو خودش میکشه میتونی هفته ای سه بار انجام بدی هر بار بیست دقیقه زیر نافت بزار لیوانارو از این پهلو به اون پهلو بعدش دوباره ماساژ بده وشکمتو ببند